Vatel Hotel & Tourism Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studer hotellledelse ved Vatel School i Suzhou, Kina

Vatel Suzhou, som er unikt i Kina, tilbyr en blanding av teoretiske kurs og praksis på hotell, restauranter, resorts og andre samarbeidsinstitusjoner.

Vatel Suzhou tilbyr to grader (en bachelor på tre år og en MBA på to år) og skreddersydde kortsiktige programmer for ledere og ledere. Alle kursene blir undervist på engelsk for å gi studentene våre den internasjonale eksponeringen de trenger for å utføre i den alltid mer krevende gjestfrihetsbransjen. Vatel Suzhou vil bringe en av de mest avanserte gjestfrihetskunster, den franske “art de Vivre”, til Kina. Vatel Suzhou samarbeider med tre 5-stjerners hotell mindre enn 30 minutter fra campus for å organisere profesjonell praksis der studentene alternativt vil jobbe på kjøkkenet, F

Lærerstaben spiller en veldig viktig rolle i din fremtidige suksess. Hos Vatel viderefører lærerne kunnskapen og lidenskapen din til deg. Takket være interaktive treningsmetoder som er nær virkeligheten i gjestfrihetsfeltet. De gir deg verktøyene for å utvikle dine tekniske, konseptuelle og analytiske ferdigheter som fremtidige ledere. Det langvarige engasjementet fra lærerstaben til Vatel enten det er universitetslærere eller gjesteforelesere valgt for sin dyktighet innen sitt spesifikke felt, bidrar til din suksess.

Velg Vatel Suzhou

På grunn av sin profesjonelle og personaliserte trening

I en global og konkurranseutsatt økonomi er det ikke lenger nok å ha en grad. Nyere Vatel-kandidater er å foretrekke fremfor andre for sine menneskelige og profesjonelle egenskaper.

På grunn av verdiene om ansvar og solidaritet

Vatel Spirit tar sine røtter i verdier som deles av undervisningsteamet og studentene: på Vatel har alle rettigheter, men også ansvar, men alle er bemyndiget til å delta i den profesjonelle suksessen til den fremtidige Vatel-kandidaten.

På grunn av Marco Polo-utvekslingsprogrammet

Kandidatene, mens de fortsetter studiene i Vatel er fordypet i en annen kultur, et annet språk, blir mer fordomsfri overfor andre, er bedre forberedt på å ha en internasjonal karriere.

På grunn av innovasjonene

I den årlige internasjonale konferansen kan alle direktører i Vatel skole møtes for å diskutere læringsinnovasjoner på skolene sine. Det beste av disse innovasjonene blir deretter integrert i Vatel-undervisningsprogrammer.

På grunn av sine 35 000 studenter, et nettverk du kan stole på

Hver og en av de 7000 studentene, uansett hvor vertskolen hans befinner seg, kan stole på alle i Vatel-gruppen og på dens 35 000 studenter som jobber på de vakreste hotellene på jorden. Dette nettverket er sterkere enn noe annet for å hjelpe deg med å finne en jobb som matcher dine drømmer og ambisjoner.

På grunn av støtte med JHM-hoteller

Det er mange hoteller under JHM Group, som gir praksisplasser og formelle jobber for våre studenter og nyutdannede. JHM hjelper studentene å vokse til en vellykket karriere i gjestfrihetsbransjen.

126351_JHM.png

Join.ln Hospitality Management Co., Ltd. (JHM) tilbyr et høyt nivå av bedriftskultur og et strengt bedriftsstyringssystem med et globalt ledelsesperspektiv av internasjonale standarder. Et internasjonalt team bestående av ledende talent for ledelse av gjestfrihet er et sted for å sikre at hver gjest som besøker våre eiendommer kan glede seg over opplevelsen av høyeste kvalitet.

JHMs merkevareportefølje består av Tonino Lamborghini Hotels i øvre

For å støtte den raske ekspansjonen og sikre tilstrekkelig tilgjengelighet av talent for det økende antall eiendommer, Vatel Hotel

En gjestfrihetsskole som tilbyr moderne fasiliteter

et 3500 kvadratmeter miljøvennlig helt nytt campus | 14 moderne utstyrte klasserom med videoprojektor og wifi | Vatel cafe for å øve på cocktailer og barista ferdigheter et hånlig hotellrom for å øve dine rengjørings- og innstillingsevner.

Praksis og praksisplasser er tilgjengelige i de beste hotellene i Suzhou og Kina

Totalt er 2376 rom på 7 hoteller tilgjengelige for våre studenter for profesjonell praksis og praksisplass:

 • Suzhou Crowne Plaza: 354 rom
 • Suzhou Tonino Lamborghini: 91 rom
 • Suzhou Kempinski: 458 rom
 • Suzhou Hyatt: 355 rom
 • Suzhou Nikko: 469 rom
 • Kunshan Tonino Lamborghini: 289 rom
 • Huangshi Tonino Lamborghini: 360 rom

Vatel Cafe og Vatel Restaurant tilgjengelig for våre studenter å øve ferdighetene sine

 • Vatel Cafe ligger på campus og tilbyr den beste muligheten for studentene våre å praktisere kaféledelse.
 • Restauranten Vatel ligger i Suzhou Tonino Lamborghini, og tilbyr autentiske franske retter til lokale kunder; i mellomtiden gir det et high-end opplæringsanlegg for studentene våre.

125682_125677_1Fduogongnengquxueshenggonggonghuodongquyufu.jpg

Nyt Suzhou livsstil, tradisjon møtt med moderne

Med berømte kanaler og innsjøer over hele byen har Suzhou blitt kalt '' Venezia i øst '. Det er en av de eldste byene i Kina, med en historie på mer enn 2500 år, beliggende i Yangtze-elvedeltaet.

Marco Polo besøkte Suzhou og ble overrasket av sin forskjellige kultur og velstående industri.

Som turistby er Suzhou kjent for sin historie, turistattraksjoner og i tillegg til sin økonomiske utvikling.

Paradis i himmelen, Suzhou på jorden

Rangert som den beste levende byen i Chino, er Suzhou kåret til "landet av fisk og ris" av naturressurser og delikate håndverk. Kjente spesialiteter inkluderer Suzhou-silke, Suzhou-broderi, fons, tradisjonelle kinesiske musikkinstrumenter, lykter, møbler, jade-utskjæring, silke-billedvev, Biluochun-te, innsjøkrabber, etc.

Center for transport

Suzhou Industrial Park er den mest dynamiske og vitale industriparken i Kina, der det er mer enn 3000 bedrifter, titalls avanserte hoteller og resorter, og det største kjøpesenteret i Asia Suzhou Center. Suzhou ligger i det viktigste transportknutepunktet, og ligger 30 minutter til Shanghai med høyhastighetstog.

Historisk og kulturell perle

Denne byen har mer enn 60 bevarte klassiske hager som er oppført som verdens kulturarv, for eksempel Humble Administrator Garden, Lingering Garden. Dessuten er det berømte Kunqu Opera og Pingtan (balladesang i Suzhou oppringt). Gatene og banene i det gamle byområdet er av Song-dynasti-stilen. Ta deg tid og møt den mest tradisjonelle kulturen her i Suzhou.

Vater, A Global Network of Hospitality Management Schools and Alumni

Vatel har 50 skoler for gjestfrihetsadministrasjon som ligger i Europa, i Amerika, i Asia og i Afrika. De deler samme oppdrag: å forberede de yngre generasjonene til å bygge sin profesjonelle fremtid i den internasjonale industrien for gjestfrihet og turisme.

Vatel har besluttet å:

 • Lær ledelsesteknikker basert på to århundrer med historie i gjestfrihetsbransjen, basert på tjenester av høy kvalitet og kundetilfredshet. Dette inkluderer alle kulturelle aspekter ved klienter, fra landet der hotellet ligger til personellet som jobber i det.
 • Formidle den franske gjestfrihetskunsten, anerkjent over hele verden som et tegn på kvalitet, god smak og dyktighet.
 • Lær fransk i alle ikke-franskspråklige land der gruppen vår opererer.

Vi har nå 35 000 studenter som jobber over hele verden og som er stolte av å kalle seg Vateliens og å jobbe i de vakreste hotellene på jorden.

Vatel går internasjonalt

På begynnelsen av det 21. århundre, 20 år etter at den første Vatel-skolen åpnet i Frankrike, var alle internasjonale utviklingsfaktorer klare til å gå: vårt pedagogiske konsept, basert på den progressive og kontrollerte blandingen av teori og yrkeserfaring, er bevist; det er bærekraftig og klart til å bli rullet ut i utlandet. Siden den tid har nye studiesteder åpnet i Europa, Asia, Amerika og Afrika.

Ligger på fire kontinenter, utgjør nettverket av Vatel skoler den første verdensomspennende Business School Group in Hospitality and Tourism Management, valgt av fagfolk som den beste Hospitality Management School.

Vatelånden, livslange verdier

Vatels suksess er basert på fem pilarer. Over hele verden har fakultetets medlemmer lært å:

 • har dype bånd med studentene sine.
 • skape dynamiske læringsbetingelser.
 • formidle sin kunnskap og kunnskap.
 • introdusere begrepet riktig oppførsel i alle situasjoner.
 • ha nære relasjoner med fagfolk som jobber i hotell- og reiselivslederstillinger.

Vatel Groups undervisningsteam består likt av professorer fra universiteter og fagpersoner som har gitt seg et navn på sine felt.

Steder

Suzhou

Address
No 1. Renai Road Suzhou Industrial Park
Suzhou, Jiangsu, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss