Xi'an International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Xi'an International University (XAIU) er en privat institusjon for høyere utdanning med akkreditering av Kinas utdanningsdepartement for fire års baccalaureat-programmer. Universitetet ble grunnlagt i 1992 og ligger i hjertet av Xi'an, den mest historiske byen i Kina, og ligger på 1,26 millioner kvadratmeter med land, og har moderne klasseromsbygninger, romslige sovesaler, velutstyrte biblioteker, standardiserte idrettsbaner, og har rundt 22 000 studenter og 2000 fakultet og ansatte.

Akademikerne ved universitetet inkluderer syv høyskoler som tilbyr 67 store studieretninger, som dekker ledelse, økonomi, humaniora, medisin, ingeniørfag, landbruk og kunst. En relativt ung institusjon og et resultat av Kinas markedsføring og reformer, XAIU har gjennom årene vokst til et omfattende fagdisiplinerende universitet og har stabilisert seg i omfang. Universitetet legger nå sin primære vekt på kvalitetsforbedrende og vellykket transformasjon.

I en tid med informasjonsteknologi investerer XAIU mye i å utstyre campus med avansert informasjonsteknologisk systeminfrastruktur og har nylig, som den eneste institusjonen for høyere utdanning i Nordvest-Kina, blitt klassifisert for å komme inn på listen over "100-School Big Data Project" som del av Industry-Education Integration and Innovation Initiative som ble lansert i fellesskap av School Planning and Development Center i Kinas utdanningsdepartement og Dawning Information Industry Co., Ltd.

Fasiliteter, fakultet og akademisk utvikling

Universitetet opprettholder sterkt verdiene til sterk etikk, profesjonalitet, takknemlighet, engasjement, selvforbedring og livslang læring. Den streber etter å gi lik tilgang til høyere utdanning, spesielt for de som er mindre gunstige, og å fremme campuskulturen for mangfold og kreativitet. Universitetet er utstyrt med moderne fasiliteter og vakkert campus, og, enda viktigere, betaler betydelig innsats for å styrke akademisk kvalitet og utvikle fakultetet for høy profesjonalitet. Professor CHEN Aimin, Ph.D. i økonomi fra Pennsylvania State University, ansatt og utpekt professor ved College of Arts and Sciences ved Indiana State University, og tidligere visepresident ved Sichuan University, har gitt universitetet en fremtidsrettet ledelse som president siden 2015.

Professor GAO Fu, akademikeren ved det kinesiske vitenskapsakademiet, fungerer som æresdekan ved Institute of Applied Life Sciences; Professor KANG Le, akademikeren ved det kinesiske vitenskapsakademiet, fungerer som æresdirektør for XAIU akademiske komité; Professor WU Tianyi, akademikeren ved Chinese Academy of Engineering, er invitert som konsulent for Institute of Applied Life Sciences Research; Professor SHI Yong, konsulent for statsrådet og direktør for virtuelt økonomi og dataforskningssenter ved det kinesiske vitenskapsakademiet, fungerer som æresdekan ved Institute of Applied Big Data Research; Professor PAN Maoyuan, tidligere visepresident ved Xiamen University, og professor SHI Qiuheng, direktør ved Institutt for utdanning ved Xiamen University, tjener som æresdekaner for Qifang Institute of Education Research; Dr. LU Ding, professor i økonomi og tidligere president i Chinese Economists Society, fungerer som assisterende direktør for Institute of Shaanxi Free Trade Zone Research; Professor ZHANG Xiaofeng, Ph.D. Veileder for Chengdu Institute of Biology ved det kinesiske vitenskapsakademiet, og den tidligere visedirektøren for Bureau of Health i Tibet, fungerer som dekan ved College of Medicine.

Akademiske høyskoler har dannet sin egen vekt og distinksjon innen faglige felt. College of Business tilbyr en rekke forretningsfaglige hovedpersoner mens de legger en sterk vekt på det viktigste innen logistikk- og forskningsfelt i Shaanxi Free Trade Zone Development. College of Medicine har en sterk hovedfag i sykepleie og bygger et nasjonalt avansert forskningsfelt innen anvendt biovitenskap. College of Humanities er relativt sterk innen medieteknologi, mens de betjener universitetet med gode liberale kunstprogrammer, som for eksempel skriving, kunstnerisk design og språkstudier. College of Engineering bygger hovedfag med nye ingeniørfunksjoner innen tingenes internett, elektronikk og informatikk. College of Performing Arts praktiserer innovative programmer som integrerer forestillinger i den virkelige verden og undervisning i klasserommet.

Universitetet tilbyr også online læringsplattformer og de beste MOOC-er fra hele verden. For å fremme kvalitetsforskning har universitetet opprettet forskningsinstitutter, for eksempel Qi Fang Education Research Institute, Shaanxi Free Trade Zone Research Institute, Innovation and Entrepreneurship Institute, Applied Life Sciences Institute og Applied Big Data Research Institute. Prosjektene og prisene våre fortsetter å øke hvert år. I 2016 er universitetet rangert først blant private universiteter når det gjelder en rekke prosjekter fra regjeringskontorer på provinsielt, ministerielt og nasjonalt nivå.

Blant mange akademiske konferanser og fora har universitetet også lansert en internasjonal kongress for Global Advancement of Universities and Colleges og har to ganger holdt sin årlige konferanse på campus. Det avholdt også den 32. årlige konferansen for Association of Universities of Asia and the Pacific (AUAP) i november 2017.We hired an amateur model for a photo shoot in our office. She did a great job and we were very happy with her photos.Xtra, Inc. / Unsplash

Utdanningsreform og distinkte programmer

Da det første private universitetet tillot å gjennomføre internasjonale utdanningsprogrammer i Shaanxi-provinsen, bygger XAIU en bred plattform med vekt på "utdanning uten grenser". I prosessen har XAIU etablert samarbeidsprogrammer for å dyrke talenter med en global visjon og bidra til lokal sosial og økonomisk utvikling, samt landets pågående "Belt and Road" -initiativ.

Gjennom sine internasjonale utvekslingsprogrammer for studenter og fakultet, samarbeider XAIU om akademisk forskning og gjensidig kredittartikkel med flere universiteter. Tusenvis av studenter har gått utenlands for å studere, og XAIU har fått mange internasjonale studenter til å studere i Kina.

XAIU er også stolt over å være blant de første til å etablere et College for Entreprenørskap blant universiteter i Kina, og College har dyrket studenter med entreprenørskapsånd og evner, i tillegg til kreativ og innovativ tenkning.

Som et resultat har XAIU-nyutdannede høyere grad av å bli gründere. Som eksempler vant LU Xin det nasjonale mesterskapet i Laugh-Making Show; SUN Guoxiu oppnådde tittelen "Sweet Potato Prince" og oppnådde sin drøm ved å steke søtpotet; gründerstjernen CHEN Rugang har blitt ledende innen distribusjonsbransjen; DIAO Long har vunnet tittelen “Donkey King”.

XAIU ble en av de første gruppene av nasjonale topp 50 universiteter og høyskoler for fremragende opplevelser innen kreativitet og entreprenørskap, utdelt av Kinas utdanningsdepartement.

Det tredje særpreget ligger i XAIUs College Academy-system og utdannelse av hele personer, der et akademi er etablert og ligger i et utpekt studenthjemskompleks, og fungerer som et senter for studenters utdanningsaktiviteter som er tilrettelagt med rom for konferanser, psykologiske rådgivning og gruppeprosjekter. Det er en unik modell for styring av studentforhold som involverer aktiviteter i klassen og utenomfaglige aktiviteter.

I Qi Fang Academy kan studentene glede seg over kinesiske sanger, klassiske instrumenter, tradisjonelle malerier og kalligrafi, grasiøse danser og innsiktsfulle forelesninger.

Utmerkelser og ansvar

I løpet av de siste 25 årene har XAIU uteksaminert mer enn 190 000 studenter, og mange av dem har oppnådd høyt innen sysselsetting, entreprenørskap og studenter innenlands og i utlandet. Blant sine bemerkelsesverdige prestasjoner ble universitetet rangert som nr. 1 blant Kinas private universiteter og høyskoler av Kinas Alumni Network mange ganger.

Universitetet har til og med blitt et tilfelle av studien av professor William Kirby, direktør for John King Fairbank Center ved Harvard University, i sin forskning på vekst av private universiteter i Kina. Styreleder HUANG Teng hadde blitt invitert til å holde foredrag på Harvard Business School flere ganger angående casestudien, og nyheten ble kunngjort av CCTV.

CHEN Baosheng, Kinas utdanningsminister, oppsummerte følgende tre punkter etter sitt besøk på universitetet: 1) XAIU sikter høyt; 2) XAIU har blitt rangert blant toppen av Kinas private høgskoler og universiteter; 3) XAIU kombinerer pent de historiske og moderne, så vel som orientalske og occidentale kjennetegn i landet Shaanxi-provinsen.

HUANG Teng, styreleder: Til tross for vanskeligheter, opprettholder vi prinsippet for best å tjene allmennhetens interesse. Vi vil fortsette å forbedre oss innen universitetsstyring, fakultetsutvikling og akademisk kvalitet. Vi vil strebe etter å bygge et privat universitet i verdensklasse. ”

Ligger i Xi'an, Shaanxi-provinsen, opprinnelsen til den gamle silkeveien, forplikter XAIU seg til å bidra til One Belt One Road Initiative samt den økonomiske og sosiale utviklingen av den lokale økonomien.

Administrativt tar Universitetsstyret, ledet av Dr. HUANG Teng, grunnleggende eier av XAIU, beslutninger og retningslinjer for universitetets strategiske utvikling, og presidenten er ansvarlig for å utføre styrets policyer og for rutinemessig drift. Fakultetsmedlemmer deltar i delt styresett gjennom å tjene i forskjellige komiteer for universitet, høyskole og avdeling.

Steder

Xi'an

Address
18 Yudou Lu, Yanta District, Xi'an International University
Xi'an, Shaanxi, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss