Les den offisielle beskrivelsen

Vi er et partnerskap mellom Zhejiang University og University of Illinois i Urbana-Champaign. Vi gir ekstraordinære læringsopplevelser med ubegrensede muligheter. Vi er forpliktet til å utdanne innovatører innen ingeniør og ledere i morgen.

ZJU-UIUC INSTITUTE

Zhejiang Universitet-Universitetet i Illinois ved Urbana-Champaign Institute (ZJU-UIUC Institute eller ZJUI) er en ny cooperatively-run engineering college. Ved å introdusere globalt anerkjente tekniske studieplaner og ressurser fra UIUC, supplert med bidrag fra kolleger og avdelinger fra ZJU, vil ZJU-UIUC Institute gi en verdensklasse ingeniørutdanning.

  • Zhejiang University

Zhejiang University ble grunnlagt i 1897 og er en av Kinas eldste og mest prestisjetunge institusjoner for høyere utdanning. Rapporterer direkte til utdanningsdepartementet, Zhejiang University er et "211 prosjekt" og "985 prosjekt" universitet med sterk støtte fra sentrale, provinsielle og lokale myndigheter. Det er medlem av C9 League og Association of Pacific Rim Universities. Ingeniørprogrammer fra Zhejiang University rangert som nummer 4 i verdens beste globale universitetsrangeringer publisert av amerikanske nyheter

  • University of Illinois i Urbana-Champaign

Universitetet i Illinois i Urbana-Champaign (UIUC) ble grunnlagt i 1867 og er et offentlig forskningsintensivt universitet i USA. Det er grunnlegger av Big Ten Conference og medlem av Association of American Universities. Universitetet regnes som en "Public Ivy" -institusjon. UIUC rangert som fjerde i akademisk rangering av verdensuniversiteter innen ingeniørfag / teknologi og vitenskap, utgitt i 2015.

Forskning

ZJU-UIUC-instituttet bryter ned grenser mellom tradisjonelle ingeniørfag og planlegger ikke å etablere disiplinbaserte avdelinger eller institutter. I stedet skaper det tverrfaglige lag og aktiviteter og oppfordrer tverrfaglig kunnskapskonvergens og krysssamarbeid. I samsvar med denne tverrfaglige vekten er eksperimentelle klasser som inkluderer ingeniør- og systemvitenskap, informasjonssystemer og digitalvitenskap, og energi og miljøteknologi, organisert for avanserte studenter. Kurs som legger vekt på entreprenørskap og kreativ problemløsning er innlemmet gjennom læreplanen. Design kurs inkluderer studenter fra flere grad programmer, jobber sammen. Disse aktivitetene dyrker innovative talenter med tverrfaglig og tverrfaglig kunnskap.

Fakultetsbasseng

  • Fremstående forskere etablert i sine felt
  • Professorer av internasjonal statur
  • Medlemmer av National Thousand Youth Talents Plan

Fakultetskilde

  • University of Illinois i Urbana-Champaign
  • Talenter rekruttert fra topp-tier internasjonale universiteter som inkluderer MIT, UC Berkeley, UIUC, CalTech, ZJU, Tsinghua, Cambridge, etc.
  • Zhejiang University

Internasjonal Campus

ZJU-UIUC-instituttet er basert på Zhejiang University International Campus. Å utforske nye modeller for høyere utdanning som kombinerer de beste praksisene i øst og vest, trekker fra avanserte utdanningsopplevelser rundt om i verden og dyrker nyskapende talent med en internasjonal visjon, Zhejiang University initierte utvikling av en internasjonal kampus i februar 2013. Planen var godkjent av utdanningsdepartementet i oktober 2015, og de første studentene registrerte seg i september 2016. Den internasjonale campus legger vekt på en bostedskollegemodell. Hver bostedskollege gir et vennlig og støttende lærings- og boligmiljø. Hver student har et privat soverom, felles bad og felles boareal. Hvert høyskole tilbyr biblioteksfasiliteter, stuerom, diskusjon og interaktive mellomrom, vaskerom, aktivitetsrom og treningsrom.


plassering

Den internasjonale campus ligger i Haining i nordøst Zhejiang-provinsen. Haining er i hjertet av Yangtse-elven Delta-økonomiske sonen, med Hangzhou i vest, Suzhou i nord, og Shanghai bare 120 kilometer øst. Det er fem innenlandske og internasjonale flyplasser innen 2 timer kjøring, Shanghai-Hangzhou høyhastighets jernbane krysser byen. Flere motorveier i og rundt byen koble til Hangzhou, Suzhou, Shanghai, Ningbo og resten av Kina.

stipend

1) Internasjonale Excellence Stipendier

De mest kvalifiserte søkerne vil bli tildelt et International Excellence Scholarship, som dekker:

· Fullundervisning: 200 000 CNY per år

· Overnatting på Haining campus: CNY 8 000 per år

· Internasjonal studentmedisinsk forsikring: CNY 800 per år. (Relevante medisinske forsikringsartikler finnes på www.lxbx.net).

Levepenning: CNY 1400 per måned

Hver lærer vil bli revidert årlig og fornyet opptil fire akademiske år på betingelsene at studenten oppfyller krav til tilfredsstillende fremgang mot grader og følger reglene for Zhejiang University og University of Illinois i Urbana-Champaign.

2) Støtte Stipendier

I 2018 vil hver internasjonal student innrømmet, men ikke mottar et International Excellence Scholarship, bli tildelt et støttestipendium som dekker:

· Delvis skoleavhengighet: CNY 80 000 per år

· Internasjonal studentmedisinsk forsikring: CNY 800 per år. (Relevante medisinske forsikringsartikler finnes på www.lxbx.net).

Fornybar opptil 4 akademiske år, underlagt en lignende årlig gjennomgang som for International Excellence Scholarship.

Vennligst søk via https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyr Computer Engineering. Datateknikk utvikler studentenes forståelse av et datasystem fra top ... [+]

PROGRAMVERSIKT

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyr Computer Engineering. Datateknikk utvikler studentenes forståelse av et datasystem fra topp til bunn - fra applikasjonsprogramvare til operativsystemer til maskinvare og kretser. Den forbereder elevene til å lage det brede utvalget av databehandlingssystemer og -enheter som vi alle bruker og avhenger av hver dag.

Studenter som fullfører programmet og oppfyller kravene til begge universitetene, vil få to bachelorgrader i sine respektive hovedområder:

-Bachelor of Science fra University of Illinois

-Bachelor of Engineering fra Zhejiang University

KARRIEREMULIGHETER

Nyutdannede vil jobbe i alle segmenter av den brede og blomstrende dataindustrien, inkludert:... [-]

Kina Hangzhou
September 2020
Engelsk
4 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyr elektroteknikk program. Elektroteknikk er en mangfoldig disiplin og har produsert en forbl ... [+]

PROGRAMVERSIKT

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyr elektroteknikk program. Elektroteknikk er en mangfoldig disiplin og har produsert en forbløffende fremgang av teknologiske innovasjoner som har formet stort sett alle aspekter av det moderne liv. Det er en raskt utviklende disiplin basert på anvendelse av matte, fysikk og beregning for å imøtekomme behovene til vårt nettverk av informasjonsalder samfunn.

Studenter som fullfører programmet og oppfyller kravene til begge universitetene, vil få to bachelorgrader i sine respektive hovedområder:

-Bachelor of Science fra University of Illinois

-Bachelor of Engineering fra Zhejiang University... [-]

Kina Hangzhou
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyr Mekanisk Engineering Program. Maskiningeniør er et av de mest varierte programmene innen e ... [+]

PROGRAMVERSIKT

Maskiningeniør er et av de mest varierte programmene innen engineering. Det påvirker nesten alle aspekter av våre liv og omfatter mange spesialiseringsområder: bilsystemer; bioteknologi; forbrenning og fremdrift; design metodikk og tribologi; dynamiske systemer og kontroller; energisystemer og termodynamikk; væskemekanikk; varmeoverføring; produksjon og produksjon; Materialer atferd og behandling; og mikroskala og nano-skala fenomener og systemer.

KARRIEREMULIGHETER

Nyutdannede vil jobbe i teknisk ledelse og lederstillinger på slike områder som:

Produksjon, energi og transport.AerospaceForsvar og sikkerhetDataprogramvare og elektronikkAutomotiveMiljøHelse og bioteknikkForskning og utviklingRoboticsTermiske systemerIndustriell automatiseringDISTINCTIVE CHARACTERISTICS... [-]
Kina Hangzhou
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyr sivil og miljøteknikk programmet. Dette programmet produserer sivile og miljø ingeniører s ... [+]

PROGRAMVERSIKT

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyr sivil og miljøteknikk programmet. Dette programmet produserer sivile og miljø ingeniører som er ansvarlige for utformingen og konstruksjonen av nasjonens sivile og marine infrastruktur (bygninger, broer og offshore strukturer, motorvei systemer, flyplasser og energitransportsystemer; dams, låser, elver og kanaler; alle vannbehandlings- og distribusjonssystemer, samt alle aspekter av miljøledelse og forebygging og forurensning.

KARRIEREMULIGHETER

Nyutdannede jobber på områder som:

konstruksjon og prosjektledelseforurensning og økologivannkvalitet og behandlinghydrologibiohazards og forurensningunderjordisk dynamikk og avfallsbegrensningtransportbyplanlegging og ledelsemotorvei og trafikkteknikkstrukturell oppførsel, analyse og designsmarte byer og intelligent infrastrukturkatastrofeforebygging og begrensning... [-]
Kina Hangzhou
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 - 4 år
Campus
Les mer på norsk