International Business College Mitrovica (IBCM)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om IBCM

Velkommen til International Business College Mitrovica!

IBCM studenter

Velkommen til IBCM, et unikt høyskole som kan skryte av å friske måter å tenke på, læring, og søker kunnskap. Basert på våre to vakre, moderne studiesteder i Nord- og Sør-Mitrovica, vi spesialiserer i å forberede våre studenter for arbeidslivet.

Historie, givere og partnere

International Business College Mitrovica (IBCM) ble stiftet i mars 2010 som et internasjonalt registrert ikke-for-profit stiftelse som drives i regi av den nederlandske frivillige organisasjonen SPARK.

IBCM

Den ble etablert med donasjoner fra:

  • Swedish International Development Cooperation Agency (SIDA)
  • Danske utenriksdepartementet
  • Nederlandske departementet for utviklingssamarbeid
  • Den britiske ambassaden i Pristina
  • Swiss Confederation
  • EU-kontoret i Kosovo
  • Tyskland ambassade Tina

IBCM utviklet tre høy kvalitet akademiske programmer i samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner i Danmark: Lillebælt Academy of Professional høyere utdanning, Tietgen Business College og University College Lillebælt. Etter flere år med intens informasjon og ferdigheter utveksling, der studieprogrammene ble tilpasset den lokale konteksten og ansatte og lærere fått intensiv trening, ble læreplanen utviklingsfasen av partnerskapet ferdig i 2014. Programmene har nå blitt fullstendig overlevert til IBCM.

Samarbeidet med de danske institusjonene er nå opererer på et vedlikeholdsnivå, med viktige danske lærerne fortsetter å implementere deres kvalitet tilsyn med IBCM vurdering og eksamen prosessen. Ved å opprettholde denne avtalen, IBCM studenter får doble grader, noe som betyr at de får et diplom fra både IBCM og fra den aktuelle partner universitet i Danmark etter vellykket gjennomføring av sin studieplan.

IBCM har blitt akkreditert av tyske akkrediteringsorgan EVALAG siden 2013.

IBCM

NÆRME SEG

På IBCM vår tilnærming er student-sentrert. Vårt mål er å bygge studentene inn fagfolk med kompetanse til å gjøre en forskjell i deres arbeidsplass og lokalsamfunn. Dette er en høyskole der fokus er på kvaliteten på utdanningen, sin søknad til praksis, og integrering av internasjonale beste praksis på alle områder.

Vårt motto, Fra teori til praksis, er tilført i design og læreplaner for alle våre studieprogrammene. Ved hjelp av profesjonelle yrkes beste praksis som innføres gjennom våre danske samarbeidspartnere, våre studieprogrammer lokalt tilpasset og bruke en pedagogisk modell som sikrer maksimal læring.

IBCM

IBCM visjon

Mitrovica vil bli en økonomisk levende knutepunkt i Vest-Balkan som demonstrerer sosio-etnisk inkludering av ulike grupper og lokalsamfunn i regionen. Høy kvalitet på utdanning og opplæring vil bidra til dette ved å gi avgjørende kompetanseutvikling samt eksponering til det internasjonale samfunnet, og ved å bygge bro de etniske gruppene i Mitrovica.

Blank

IBCM misjon og mandat

IBCM vil bli en selvstendig bærekraftig høyere yrkesrettet utdanning institusjon som tilbyr høy kvalitet på internasjonal utdanning til en rimelig pris. Gjennom tilbudet av god utdanning og opplæring, vil det gi ungdom og voksne i Mitrovica-regionen med økonomiske muligheter og støtte økonomisk utvikling i regionen. Gjennom bruk av IBCM mottoet "Fra teori til praksis" IBCM elevene er utstyrt med en up-to-date sett av ferdigheter, slik at de kan utvikle profesjonelle karrierer.

IBCM

Steder

Mitrovica

Address
North Campus:
Str. Cara Dusana nn, 38220 Mitrovica

South Campus:
Str. Bislim Bajgora nn, 40.000 Mitrovica

Mitrovica, Kosovo