Les den offisielle beskrivelsen

om IBCM

Velkommen til International Business College Mitrovica!

IBCM studenter

Velkommen til IBCM, et unikt høyskole som kan skryte av å friske måter å tenke på, læring, og søker kunnskap. Basert på våre to vakre, moderne studiesteder i Nord- og Sør-Mitrovica, vi spesialiserer i å forberede våre studenter for arbeidslivet.

Historie, givere og partnere

International Business College Mitrovica (IBCM) ble stiftet i mars 2010 som et internasjonalt registrert ikke-for-profit stiftelse som drives i regi av den nederlandske frivillige organisasjonen SPARK.

IBCM

Den ble etablert med donasjoner fra:

  • Swedish International Development Cooperation Agency (SIDA)
  • Danske utenriksdepartementet
  • Nederlandske departementet for utviklingssamarbeid
  • Den britiske ambassaden i Pristina
  • Swiss Confederation
  • EU-kontoret i Kosovo
  • Tyskland ambassade Tina

IBCM utviklet tre høy kvalitet akademiske programmer i samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner i Danmark: Lillebælt Academy of Professional høyere utdanning, Tietgen Business College og University College Lillebælt. Etter flere år med intens informasjon og ferdigheter utveksling, der studieprogrammene ble tilpasset den lokale konteksten og ansatte og lærere fått intensiv trening, ble læreplanen utviklingsfasen av partnerskapet ferdig i 2014. Programmene har nå blitt fullstendig overlevert til IBCM.

Samarbeidet med de danske institusjonene er nå opererer på et vedlikeholdsnivå, med viktige danske lærerne fortsetter å implementere deres kvalitet tilsyn med IBCM vurdering og eksamen prosessen. Ved å opprettholde denne avtalen, IBCM studenter får doble grader, noe som betyr at de får et diplom fra både IBCM og fra den aktuelle partner universitet i Danmark etter vellykket gjennomføring av sin studieplan.

IBCM har blitt akkreditert av tyske akkrediteringsorgan EVALAG siden 2013.

IBCM

NÆRME SEG

På IBCM vår tilnærming er student-sentrert. Vårt mål er å bygge studentene inn fagfolk med kompetanse til å gjøre en forskjell i deres arbeidsplass og lokalsamfunn. Dette er en høyskole der fokus er på kvaliteten på utdanningen, sin søknad til praksis, og integrering av internasjonale beste praksis på alle områder.

Vårt motto, Fra teori til praksis, er tilført i design og læreplaner for alle våre studieprogrammene. Ved hjelp av profesjonelle yrkes beste praksis som innføres gjennom våre danske samarbeidspartnere, våre studieprogrammer lokalt tilpasset og bruke en pedagogisk modell som sikrer maksimal læring.

IBCM

IBCM visjon

Mitrovica vil bli en økonomisk levende knutepunkt i Vest-Balkan som demonstrerer sosio-etnisk inkludering av ulike grupper og lokalsamfunn i regionen. Høy kvalitet på utdanning og opplæring vil bidra til dette ved å gi avgjørende kompetanseutvikling samt eksponering til det internasjonale samfunnet, og ved å bygge bro de etniske gruppene i Mitrovica.

Blank

IBCM misjon og mandat

IBCM vil bli en selvstendig bærekraftig høyere yrkesrettet utdanning institusjon som tilbyr høy kvalitet på internasjonal utdanning til en rimelig pris. Gjennom tilbudet av god utdanning og opplæring, vil det gi ungdom og voksne i Mitrovica-regionen med økonomiske muligheter og støtte økonomisk utvikling i regionen. Gjennom bruk av IBCM mottoet "Fra teori til praksis" IBCM elevene er utstyrt med en up-to-date sett av ferdigheter, slik at de kan utvikle profesjonelle karrierer.

IBCM
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

International Business College Mitrovica (IBCM)

Den IBCM International Sales and Marketing program spesialisert i økonomi og administrasjon med et sterkt fokus på internasjonal markedsføring, økonomi, kommunikasjon, or ... [+]

Bachelor i internasjonalt salg og markedsføring

Den IBCM International Sales and Marketing (ISM) Programmet har spesialisert seg på økonomi og administrasjon med et sterkt fokus på internasjonal markedsføring, økonomi, kommunikasjon, organisasjon ledelse og entreprenørskap og innovasjon. ISM-programmet vil utstyre deg med problemløsning og gründer mind-set som du trenger for å lykkes.

Internasjonale og akkrediterte grader

Studiet undervises på engelsk og er basert på European Credit Transfer System (ECTS). Kursene er internasjonalt anerkjent og overdras.

Alle IBCM Studentene får en dobbel grad. Dette betyr at du vil få et diplom fra IBCM og et diplom fra vår partnerinstitusjon, Lillebælt Academy for Professional høyere utdanning i Danmark.... [-]

Kosovo Mitrovica
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
International Business College Mitrovica (IBCM)

Den IBCM miljø- og landbruks Management (EAM) Studiet gir en tverrfaglig erfaring i håndtering av kritiske miljøspørsmål som landbruksproduksjon, biologisk mangfold, natu ... [+]

Bachelor i miljø- og landbruks Ledelse

Den IBCM miljø- og landbruks Management (EAM) Programmet gir studentene en tverrfaglig erfaring i håndtering av kritiske miljøspørsmål som landbruksproduksjon, biologisk mangfold, naturressurser og fornybar energi. Som en EAM student, vil du få reelle innsikt i moderne miljø- og agro-forretningspraksis og trender, og gir deg de ferdighetene du trenger for en vellykket karriere.

Internasjonale og akkrediterte grader

Studiet undervises på engelsk og er basert på European Credit Transfer System (ECTS). Kursene er internasjonalt anerkjent og overdras.

IBCM tilbyr to kvalifikasjoner:

Bachelor grad: 3,5 år (tilsvarende 210 studiepoeng) Academy Professional (AP) grad: 2 år (tilsvarende 120 studiepoeng).... [-]

Kosovo Mitrovica
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
International Business College Mitrovica (IBCM)

Den IBCM Public Service Management (PSM) bachelorstudiet gir studentene muligheten til å møte utfordringene i moderne offentlig forvaltning og reform. ... [+]

Bachelor i Public Service Management

Bachelor i Public Service Management IBCM

Den IBCM Public Service Management (PSM) bachelorstudiet gir studentene muligheten til å møte utfordringene i moderne offentlig forvaltning og reform. Den dekker en rekke sosiale, demokratiske og økonomiske begreper som menneskerettigheter, innovasjon, utvikling og europeisk integrasjon. Vi tar sikte på å utstyre våre studenter med et problem å løse tankesett og et klart sett av verdier for å hjelpe dem til å møte utfordringene offentlige tjenestemenn og moderne borgere i dag.

Internasjonale og akkrediterte grader

Studiet undervises på engelsk og er basert på European Credit Transfer System (ECTS). Kursene er internasjonalt anerkjent og overdras.... [-]

Kosovo Mitrovica
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk