Les den offisielle beskrivelsen

Høyskolen

Internapa College er en privat institusjon for høyere utdanning registrert hos Kunnskapsdepartementet

Å velge riktig college kan noen ganger være overveldende. Vi presenterer deg under våre høgskolers distinkte egenskaper som kan hjelpe deg med å bestemme om dette er det beste alternativet for deg og hva du bør forvente å få Internapa College ved høyere utdanning ved å velge Internapa College .

Akkrediterte programmer
 • Våre akkrediterte programmer kan hjelpe deg med å overføre studiepoengene dine til ethvert universitet i verden
Verdi for pengene
 • Basert på fasilitetene og tjenestene vi tilbyr våre studenter, tilbyr vi en meget konkurransedyktig høyskolepris.
Anerkjente praksisplasser
 • Vår årlige jobbmesse tiltrekker seg velkjente organisasjoner for gjestfrihet og reiseliv der studenter vil få sjansen til å få erfaring fra bransjeledere.
Ideell beliggenhet
 • Ligger mellom to store europeiske reisemål: Ayia Napa
Overføringsmuligheter
 • Våre sterke partnerskap med ledende universiteter gjør at kandidatene våre kan spare både tid og penger.

Oppdrag

Melding fra administrerende direktør

INCs oppgave er å fortsette å utvikle seg som en høyskole for høyere utdanning ved å fremme et læringsmiljø der studenter, fakultet, personell og interessenter streber etisk for å oppnå sine mål og oppfylle sitt samfunnsansvar. Vi i INC vil dedikere all vår innsats for å gi studentene personlig støtte til å utmerke seg faglig, profesjonelt og sosialt for i dag og fremtiden.

INCs oppdrag er basert på syv sentrale komponenter:

 • Eksepsjonelt læringsmiljø
 • Fakultet og studentutvikling
 • Profesjonell gjennomføring
 • Multikulturell integrasjon og mangfold
 • Integritet og livskraft
 • Livslang læring
 • Bedriftssosialt ansvar
Filosofi

INC er dedikert til å tilby utdanningsprogrammer som utvikler individuelle evner, styrker menneskelige relasjoner, forbedrer samfunnets velferd og øker bevisstheten, med mangfold som en kilde til fornyelse og vitalitet.

Etter å ha akademisk frihet som ledende prinsipp, er INCs programmer modellert etter amerikanske og europeiske utdanningsstandarder, og gir studentene forskjellige overføringsmuligheter.

Ved INC er vurdering og tilpasning et grunnleggende verktøy for å oppnå utdanningskvalitet, effektivitet og kontinuerlig forbedring og vekst.

Mål

Høgskolens strategiske mål veileder beslutninger for den fremtidige utviklingen av institusjonen.

"INCs viktigste mål er å overføre kunnskap, forfølge sannhet og ærlighet og oppmuntre til intellektuell og moralsk utvikling."

 • Å tilby kvalitetsprogrammer som integrerer liberal kunst og vitenskap, med profesjonell forberedelse
 • Å forberede studentene til å fungere effektivt i et flerkulturelt miljø
 • For å oppnå det faglige formålet gjennom undervisning, vitenskapelig aktivitet, analyse, debatt, studier og tjeneste
 • Å velge og beholde kvalifisert fakultet og støtte deres utvikling
 • Å støtte utdanningsprogrammene gjennom tilstrekkelige menneskelige, fysiske og økonomiske ressurser
 • Økonomisk tilstrekkelighet for å støtte fremtidig vekst av institusjonen
 • Å fungere som inkubatorer av ideer og bidra til samfunnet og næringslivet gjennom programmer som vil støtte den generelle utviklingen og velferden på Kypros
 • Å bli anerkjent som en etablert akkreditert institusjon for høyere utdanning som tilbyr en rekke faglige og yrkesfaglige programmer120336_pexels-photo-1595391.jpeg

InterNapa på et øyeblikk

Profilen vår

Internapa College er en privat institusjon for høyere utdanning registrert hos Kunnskapsdepartementet

Internapa College ble etablert som G. Takkas Education College i 2003 for å tilby høyere utdanning på bred, liberal og moderne basis og er åpen for alle uten skille mellom kjønn, religion eller rase. I 2007 endret høgskolen i sitt forsøk på å utvikle seg som en moderne institusjon for høyere utdanning i området navn til “ Internapa College ” (INC) for nærmere å identifisere det bredere geografiske området.

Høgskolen tilbyr akkrediterte programmer innen gjestfrihet

lokaler

Internapa College er vertskap på to nærliggende steder, Marthelenio og Yiorkios, som støtter henholdsvis akademisk og administrativ virksomhet.

Marthelenio

Hovedbygningen, Marthelenio-bygningen, består av fakultetets kontorer, institutt for faglige forhold, forelesningssaler, kjøkkenlaboratorium, datalaboratorium, laboratorie for personlig støtte og kantine og utdanningsrestaurant.

fasiliteter

Hovedbygningen, Marthelenio-bygningen, består av fakultetets kontorer, institutt for faglige forhold, forelesningssaler, kjøkkenlaboratorium, datalaboratorium, laboratorie for personlig støtte og kantine og utdanningsrestaurant.

* En ytterligere etasje er under byggeprosessen, som skal utvide kapasiteten vår til 1100 studenter .

Yiorkios

Den nyoppussede bygningen Yiorkios ligger 100 meter fra Marthelenio-bygningen og huser biblioteket i første etasje og i første etasje kontorene til administrerende direktør, kontoer og innleggelser.

Bibliotek

Biblioteket er en betydelig del av utdanningsmiljøet vårt og er åpent for studenter, fakulteter og medlemmer av høyskolen så vel som nærmiljøet. Biblioteket er bemannet av en heltidsbibliotekar som er kvalifisert og erfaren innen bibliotekdrift, og det har området for studier og forskning og datamaskin / internettilgang.

Det består av over 5000 bøker og tidsskrifter, som gir enkel tilgang til informasjon til alle studenter og fakulteter. Alle bøkene er organisert i henhold til Dewey desimal klassifiseringssystem og støttet av et spesielt dedikert datanettverk. Den bibliografiske informasjonen for hver bok legges inn i biblioteksprogramvaren ABEKT. Biblioteket har tilgang til elektroniske databaser som gir en ekstra ressurs for online forskning, noe som muliggjør fakultet og personell tilgang til en mengde fagfellevurderte artikler fra en rekke tidsskrifter.119937_pexels-photo-1438072.jpeg

College Beliggenhet

Republikken Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og ligger på den østlige delen av den. Kypros har vært et medlemsland i Den europeiske union siden 2004. Det er et moderne kosmopolitisk land som gifter seg med europeisk kultur med en rik historie. Øya Afrodite har som kjent en geografisk beliggenhet mellom tre kontinenter: Europa, Asia og Afrika.

College ligger på den østlige delen av øya i Sotira kommune, nær to av de mest populære europeiske turistmålene, Ayia Napa og Protaras. Denne plasseringen gjør den ideell for studier i Hospitality Management, Culinary Arts and Business Administration. Studenter ved høgskolen har den ekstra fordelen at de kan gjennomføre sommerpraktikantene sine på kjente hoteller og restauranter.

College innkvartering

Studentboliger ligger i Ayia Napa, og tilbyr studentene et levende miljø å tilbringe under studietiden her. Det er flere bussforbindelser til college som tar rundt tretti minutter.120608_pexels-photo-Cyprus1.jpeg

Hvorfor Kypros

Nydelig vær - Hele året

Kypros har et behagelig middelhavsklima, med tørre somre fra mai til oktober og milde vintere desember til februar. Somrene er varme med temperaturer opp til 32-38 ° C med skyfri himmel og bris som skaper en hyggelig atmosfære i kystområdene. Vintertemperaturene varierer rundt 12-18 ° C i løpet av dagen.

Major reisemål

Kypros som en øy er omgitt av kysten, og strendene vil forbløffe deg med sine egne ekstraordinære unike egenskaper. Kypros har noen av de ledende turiststedene i Europa, noe som gjør det til et perfekt sted for studier i gjestfrihet

Sikkerhet

I følge en fersk undersøkelse er Kypros et av de tryggeste fylkene i verden. Spesielt har den en av de laveste kriminalitetsratene og noen av de beste tallene for politiarbeid.

Utdanningsnivå

Kypros tilbyr et høyt utdanningsnivå med kvaliteten på høyere utdanning og programmer på Kypros sikret av Cyprus Agency for Quality Assurance and Accreditation in Higher Education. Byrået følger prosedyrene og evaluering og akkrediteringskriteriene i de europeiske standardene og retningslinjene som er kravene i European Network of Quality Assurance (ENQA).

Kos deg med studiene dine (og tiden din på Kypros)

Historie: Kypros historie og kultur er blant de eldste i verden. Arkeologiske utgravninger dateres tilbake for rundt 9000 år. Øyas rike kulturlandskap involverer hundrevis av arkeologiske steder spredt over hele øya, som representerer de forskjellige historiske periodene i øyas utvikling.

Levekostnader: Levekostnadene er relativt lave på Kypros, med prisene mye lavere enn i de fleste nord-europeiske land. Kypros tilbyr en høy levestandard til en rimelig pris. Overnattingspriser i studentboliger i Ayia Napa-området er svært rimelige.

Historie

Historien og kulturen på Kypros er blant de eldste i verden. Arkeologiske utgravninger dateres tilbake for rundt 9000 år. Øyas rike kulturlandskap involverer hundrevis av arkeologiske steder spredt over hele øya, som representerer de forskjellige historiske periodene i øyas utvikling.

Levekostnadene

Levekostnadene er relativt lave på Kypros, med prisene mye lavere enn i de fleste nord-europeiske land. Kypros tilbyr en høy levestandard til en rimelig pris. Overnattingspriser i studentboliger i Ayia Napa-området er svært rimelige.

Kypriotisk gjestfrihet

Kypriotisk gjestfrihet er like kjent som øya sol og hav. Kyprioter er av natur et varmt og kjærlig folk som umiddelbart imponerer besøkende til Kypros; atmosfæren overalt er avslappende og innbydende. Kyprioter er en veldig engelsktalende befolkning, så det er alltid lett å bli kjent med mennesker.120609_pexels-photo-Cyprus.jpeg

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Internapa College

Hensikten med programmet er å gi studentene faglige, faglige og ledelsesmessige kompetanser som trengs i den bredere gjestfrihets- og reiselivsbransjen. Studentene vil bl ... [+]

Program Formål

Hensikten med programmet er å gi studentene faglige, faglige og ledelsesmessige kompetanser som trengs i den bredere gjestfrihets- og reiselivsbransjen. Studentene vil bli utsatt for et kreativt lærings- og gründermiljø for å utvikle sterke lederegenskaper og gjestfrihetsorienterte profesjonelle kulturer. Studiet stimulerer faglige prinsipper gjennom reflekterende læring og kritisk tenking i teoretiske og profesjonelle kurs, og som en rugemaskin støtter det studentene i å benytte flerfaglige tilnærminger i ledelse, problemløsing, effektiv beslutningstaking og beste praksis for virksomheten. Sammen med praksisplasser og arbeidserfaring gir programmet studentene en mulighet til profesjonelt nettverk for å fremme deres fremtidige karriere. Nyutdannede vil forvente å bli ansatt i tilsyns- / lederstillinger og jobbe på tvers av forskjellige organisasjoner innen gjestfrihets- og reiselivsbransjen.... [-]

Kypros Sotira
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Address
E304
5390 Sotira, Famagusta, Kypros