Transport and Telecommunication Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdraget til TSI - kombinasjon av klassiske universitets tradisjoner og nyskapende teknologier, eksakte vitenskap og kreativ tilnærming. Formål med TSI - jevnlig nødvendig av våre kandidater på det internasjonale arbeidsmarkedet.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - er et moderne universitet med den nesten hundreårshistorien. TSI - er universitetssuksessen til det legendariske RKIIGA (Riga Red-Banner Civil Aviation Institute) og RAU (Riga Aviation Institute). I dagens utseende ble TSI etablert i 1999. Nå til dags er TSI - den eneste private tekniske høgskolen i Letland, hvor du kan få høyere utdanning på latvisk og engelsk.

135061_web-men-blue-840x289.png

TSI fikk permanent akkreditering i Latvia som institusjon for høyere utdanning.

Instituttet gir de akademiske programmene i følgende retninger: transport og logistikk, informatikk, elektronikk og telekommunikasjon, ledelse, luftfart (også pilot). Nå i 2020 fikk alle utdanningsretninger av TSI akkreditering for maksimal periode - 6 år.

Du kan få en høyere profesjonsutdanning på første og andre nivå, bachelor- og mastergrader, forberede og forsvare en doktorgradsavhandling, ved å velge TSI.

Studieprogrammene i Institute er fokusert på praktisk verdi av utdanning, derfor er programmene utviklet med samarbeid med TSI-partnerindustrirepresentanter.

TSI utfører det mangfoldige forskningsvitenskapelige arbeidet. I følge resultatene fra ekspertvurdering er Transport and Telecommunication Institute det eneste blant private høgskoler som er inkludert i listen over ledende vitenskapelige institusjoner, som opptrer i Latvia. Den totale mengden institutteksamener - mer enn 8900. Den nåværende mengden studenter - mer enn 2600. Det er studenter fra Østerrike, Aserbajdsjan, Bulgaria, Egypt, India, Kazakhstan, Moldova, Mongolia, Russland, Ukraina, Storbritannia, USA, Usbekistan og flere andre land i TSI.
De mest populære utdanningsretningene for utenlandske studenter er: logistikk, informasjonsteknologi, luftfart. TSI - er akkreditert utdanning, fantastisk forelesningspersonell, naturvitenskap og teknologigrunnlag, som svarer til de nyeste kravene, maksimalt vurdert læringsmiljø, og selvfølgelig vitnemål, innlagt i de fleste verdens land.

Steder

Riga

Address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Latvia