American University Of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet Mission

Oppgaven til AUT er å tilby en innovativ teknologi-RICH, gründer, erfarings universitet læringsmiljø som produserer civically aktiv og klar for markedet nyutdannede.

universitetshistorie

American University of Technology (AUT) ble grunnlagt av fru Ghada Hinain i 1998 i Fidar - Halat, Libanon som en ikke for profitt, privat institusjon for høyere utdanning og fikk sin presidentpåbud 2143 i januar 2000.

AUT har nå tre ekstra studiesteder i Tripoli, Tyrus, og Akkar. Den Tripoli off-campus-programmet startet virksomheten i 2002.

AUT tilbyr 27 majors på et lavere nivå (bachelor) og seks graduate-programmer (herrer) under tre fakulteter: Business Administration, Applied Sciences og Arts and Humanities. Med over 3000 studenter og ca 1500 nåværende studenter og 90 heltids og deltids instruktører og 65 ansatte medarbeidere, har AUT vært vellykket i å gi hver av sine studenter personlig oppmerksomhet, god utdanning, og internasjonal eksponering som øker betraktelig karrieremuligheter av sine kandidater.

Akkreditering

AUT anskaffet full universitetsstatus 18. januar 2008 av resolusjon 8465 med både bachelor- og masterprogrammer akkreditert av departementet for høyere utdanning i Libanon. AUT er nå medlem av AACSB International (Association til Advance Collegiate Schools of Business) og ABET (Akkreditering Board for Engineering and Technology) internasjonale akkrediteringsorgan.

Kulturminne

AUT Cares for kultur og arv Hovedmålet med dette AUT prosjektet for National Heritage Day 2015 er en holdningskampanje for betydningen av arv som kulturell kapital ved hjelp av ulike innovative teknologier for å gi besøkende med mer kreativ og nøyaktig informasjon om kulturminner.

  • Bronsealderen
  • fønikiske
  • Persian
  • Roman Period
  • Crusaider periode

Steder

Lebanon Online

Address
Byblos Highway, Fidar - Halat, Lebanon
Lebanon Online, Libanon

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited