International School of Law and Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til ISLB

ISLB tilbyr moderne undervisning grad programmer som tillater elevene å utvikle kunnskaper, ferdigheter og holdninger som kreves i det globale arbeidsmarkedet og essensielle for å klare seg i resten av verden i fremtiden. Den pedagogiske prosessen er skreddersydd mot praksisorienterte studier og faglig opplæring som omfatter samarbeid og eksperimentelle undervisningsformene som en refleksjon av student-sentrert tilnærming. Læreplanen består av to industribaserte praksisplasser som gir studentene hand-on erfaring i reelle arbeidsplasser. ISLB sterke industri lenker bidra til å sikre moderne og relevante studier og høyere sysselsetting.

Den DET MANAGEMENT har over 2000 studenter med en økende andel av internasjonale studenter fra 12 forskjellige land i verden. For internasjonale studenter ISLB tilbyr fire studieprogrammene i engelsk, inkludert International Business Law, Tourism and Hotel Management, Business Management og markedsføring med en rekke ulike forretningsorienterte spesialiseringer. Fakultetet består av anerkjente akademikere og praktikere som garanterer utvikling av sterke teoretiske grunnlaget og omfattende praktiske ferdigheter.

ISLB tilbyr to moduser av studier: fulltidsstudier (3 år) og deltidsstudier (4 år). E-læringsmuligheter tilbys å møte individuelle elevenes behov. Studentene kan velge den mest hensiktsmessige måten å studere på ISLB.

Velkommen til Litauen

Litauen er et land i Sentral-Europa, en av de tre baltiske statene, som ligger i krysset mellom øst og vest.

Litauen er den største av de tre baltiske statene, som dekker området på 65 200 kvm. km Litauen aksjene sine grenser med Latvia, Hviterussland, Polen, og Kaliningrad-regionen i Russland.

Litauen har en 99 km lang delen av Østersjøen.

Litauen er delt inn i fire kulturelt og språklig forskjellige regioner: Aukstaitija, Dzukija, Suvalkija og Žemaitija.

I 1989, en fransk National Geographic Institute vitenskapsmann, Jean-Gregoire Affholder, fastslått at Geografisk Centre of Europe ligger i Litauen, 24 km nordover fra hovedstaden Vilnius.

Siden 2004 Litauen har blitt medlem av EU og NATO, og en del av Schengen-området siden 2007.

Befolkningen. Befolkningen i Republikken Litauen er 3,35 millioner.

Språk. Den litauiske språket er den offisielle statlige språket og er anerkjent som en av de offisielle språkene i EU. Litauisk språk er en av de to levende baltiske språk, sammen med latvisk. Litauisk, av AKK indoeuropeiske språk, har beste beholdt den gamle lydsystem og en rekke morfologiske særegenheter. I denne forbindelse er det svært lik sanskrit, gresk og latin. Studier innen sammenlignende lingvistikk har vist at det å være den mest arkaiske livin indoeuropeisk språk.

Valuta. Litas (lokal tid) har vært den nasjonale valuta enhet siden 25. juni 1993. 1 litas (LT) er lik 100 cents. Litas festes til Euro til en kurs på 3,4528.

Tid: GMT + 2, Vilnius Hovedstaden i Litauen med en befolkning på rundt 600.000.

Rask endring og utvikling av flerkulturell by med et rykte for en av de tryggeste og vennligste byene i Europa.

Den raskest voksende byen i Litauen med alle de store politiske, økonomiske, sosiale og kulturelle sentre.

Autentisk gammel by med en unik og mangfoldig arkitektur, innskrevet på UNESCOs verdensarvliste.

Steder

Vilnius

Address
Laisves Ave. 58,
LT-05120 Vilnius, Vilnius County, Litauen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss