Les den offisielle beskrivelsen

Våre programmer skal balansere praktisk opplæring med tilsyns- og næringslivskunnskap studentene trenger, for å bli effektive beslutningstakere i en kompleks gjestfrihetsorganisasjon. Når du har oppgradert fra BBI , vil du være rustet til å ta på seg betydningsfulle oppgaver tidlig i din karriere, og være et produktivt medarbeider, fra din første dag i jobben.

Læringsprogrammene samt strukturen, målene, strategiene og pedagogikken er de samme i begge institutter. Det samme gjelder for lærere som deler erfaringer og ferdigheter mellom de to enhetene, oppnådd siden 1990 års BBI opprettelse. BBI institusjoner er først og fremst utformet som "School of Hospitality and Tourism Business" med en internasjonal dimensjon. Vår strategi er basert på å være dynamisk, åpen og involvert i "Kunnskapssamfunnet" - den europeiske visjonen om fremtiden. Faktisk, takket være den visjonen, har høyere utdanning også nytte av fantastisk vekst.

Våre institutter er spesielt kjent for sin pedagogiske innovasjon, og for å sette beskjeden til side for et øyeblikk, skiller vår undervisning ut på grunn av vårt konstante søk etter excellence. Våre resultater, når det gjelder studenttilfredshet, ekte profesjonelle åpninger og forhold til gjestfrihet og turistindustrien, viser at vi er en del av de øverste akademiske institusjoner for lederstudier.

BBI tilbyr 3-årige bachelor og 2-årige masterprogrammer, i et virkelig internasjonalt rammeverk, vil sikre de kreative personene, med lidenskap og som deler felles verdier, er klare til å møte utfordringene i ledelsen for gjestfrihet og turisme. Vi tilbyr førsteklasses utdanning for en karriere innen gjestfrihet og turisme - den raskest voksende industrien i verden.

Programmene reflekterer hovedsakelig det angelsaksiske utdanningsformatet, og vektlegger en praktisk, pragmatisk og tverrfaglig tilnærming til læring. De tre hovedkjernene i læreplanene er:

  • Operasjonsledelse utdanning
  • Bedriftsledelse utdanning
  • Praktisk utdanning - praksisplasser
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

BBI Luxembourg

BA-graden tildeles ved utgangen av tre års studie. Det er beskrevet som "Karriere-orientert program", noe som betyr at den direkte forbereder studentene til fagpersoner. ... [+]

UNDERGRADERT PROGRAM: 180 ECTS KREDIT

BA-graden er tildelt ved utgangen av tre års studie. Det er beskrevet som "Karriere-orientert program", noe som betyr at den direkte forbereder studentene til fagpersoners aktiviteter. Derfor, ved slutten av dette programmet, kan studenter som uteksaminerer, avhengig av deres personlige ambisjoner, gå direkte inn i arbeidsverdenen eller kan fortsette å studere for en mastergrad.

Dette programmet fokuserer på teoretiske fag (akademiske disipliner) og forståelsesevne (gjestfrihet og alle relaterte fasiliteter). Det gir kunnskap om lagarbeid og beslutningstaking. Programmet tilbyr en kombinasjon av operasjonelle ferdigheter og solid kunnskap om næringsliv, for å øke studentenes kunnskaper om generell ledelse og økonomi, avgjørende for denne profesjonelle karriereveien.... [-]

Luxembourg Wiltz
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
BBI - LUX Campus
Address
Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Diekirch, Luxembourg
Nettsted
Telefon
+352 27 91 12 92