BBI Luxembourg

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Våre programmer skal balansere praktisk opplæring med tilsyns- og næringslivskunnskap studentene trenger, for å bli effektive beslutningstakere i en kompleks gjestfrihetsorganisasjon. Når du har oppgradert fra BBI , vil du være rustet til å ta på seg betydningsfulle oppgaver tidlig i din karriere, og være et produktivt medarbeider, fra din første dag i jobben.

Læringsprogrammene samt strukturen, målene, strategiene og pedagogikken er de samme i begge institutter. Det samme gjelder for lærere som deler erfaringer og ferdigheter mellom de to enhetene, oppnådd siden 1990 års BBI opprettelse. BBI institusjoner er først og fremst utformet som "School of Hospitality and Tourism Business" med en internasjonal dimensjon. Vår strategi er basert på å være dynamisk, åpen og involvert i "Kunnskapssamfunnet" - den europeiske visjonen om fremtiden. Faktisk, takket være den visjonen, har høyere utdanning også nytte av fantastisk vekst.

Våre institutter er spesielt kjent for sin pedagogiske innovasjon, og for å sette beskjeden til side for et øyeblikk, skiller vår undervisning ut på grunn av vårt konstante søk etter excellence. Våre resultater, når det gjelder studenttilfredshet, ekte profesjonelle åpninger og forhold til gjestfrihet og turistindustrien, viser at vi er en del av de øverste akademiske institusjoner for lederstudier.

BBI tilbyr 3-årige bachelor og 2-årige masterprogrammer, i et virkelig internasjonalt rammeverk, vil sikre de kreative personene, med lidenskap og som deler felles verdier, er klare til å møte utfordringene i ledelsen for gjestfrihet og turisme. Vi tilbyr førsteklasses utdanning for en karriere innen gjestfrihet og turisme - den raskest voksende industrien i verden.

Programmene reflekterer hovedsakelig det angelsaksiske utdanningsformatet, og vektlegger en praktisk, pragmatisk og tverrfaglig tilnærming til læring. De tre hovedkjernene i læreplanene er:

  • Operasjonsledelse utdanning
  • Bedriftsledelse utdanning
  • Praktisk utdanning - praksisplasser

Steder

Wiltz

BBI - LUX Campus

Address
Château de Wiltz
L-9516
G.D. of Luxemburg

9516 Wiltz, Diekirch, Luxembourg
Telefon
+352 27 91 12 92

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss