LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om LUNEX University

116172_Photo_LUNEX_1.jpg

LUNEX Universitet er basert i Luxembourg, og er en privat skole som spesialiserer seg innen idrett, helse, terapi og forebyggende medisin. Som en internasjonalt orientert skole tilbyr LUNEX studieprogrammer anerkjent over hele Europa og perfekt tilpasset det globale markedet.

Vår programportefølje er kjent for bærekraft og sosial relevans og gir studentene de nye tilnærmingene og perspektiver på de fremvoksende feltene innen sport og helse. Hvert studieprogram er undervist 100% på engelsk av et internasjonalt akademisk team som kommer fra institusjoner over hele verden. Gjennom en kombinasjon av teoretiske kurs og praktisk erfaring, er LUNEX-studenter trent til å bli eksperter og ledere på sitt felt og utvikle seg i en globalisert verden.

 • En internasjonal skole med en menneskelig berøring
 • 6 studieprogrammer innen helse og idrett (pluss et forberedende program)
 • 100% engelsk kurs
 • Et internasjonalt og flerkulturelt team

Våre 3 og 5-årige studieprogrammer innen sport og helse

I dag tilbyr LUNEX 3 bachelorgrader, som er tilgjengelige etter minst 12 års skoleutdanning eller tilsvarende tidligere utdanning samt 3 mastergrader. Disse studieprogrammene er utviklet i samsvar med Bologna-prosessen for praktiske karrierer og yrker i hele Europa og er akkreditert av departementet for høyere utdanning og forskning (MESR) i Luxembourg.

Vi har delt våre programmer inn i to forskjellige felt: helsevitenskap på den ene siden og ledelse på den andre.

LUNEX Bachelor- og mastergrad i helsevitenskap

 • Fysioterapi Bachelor & Master forberede fremtidige kandidater for fysioterapeutfaget for å forbedre enkeltpersoners helse.
 • Bachelor i idrett og mosjonsvitenskap gjør det mulig for studentene å få kunnskap og praktisk erfaring med vitenskapelige prinsipper relatert til motorisk læring, fysiologi, ernæring, biomekanikk eller til og med psykologi.
 • Sport og treningsvitenskapsmester gjør det mulig for studentene å utdype sin kunnskap og å kunne vurdere og optimalisere ytelse og helse for idrettsutøvere og pasienter, etc.

LUNEX Bachelor- og mastergrader i ledelse

 • International Sport Management Bachelor tilbyr kunnskap og forståelse av virksomhetsledelse relatert til idrett for å gi studentene all nødvendig kunnskap for å kunne jobbe i det internasjonale miljøet rundt idrettsorganisasjoner.
 • International Sport Management Master * gjør det mulig for studentene å tilegne seg avansert kunnskap og ferdigheter innen sportsvirksomhet.

Vårt forberedende program: Foundation Program

I tillegg til bachelorgradene våre, har vi designet et forberedende program kalt “Foundation Program” med det formål å hjelpe studentene til å forbedre deres engelske nivå og / eller å styrke deres kunnskap innen vitenskaper (inkludert kjemi, fysikk og biologi). Studentene kan velge å starte studiene med Foundation-programmet før de fortsetter en av våre bachelorgrader.

Vår moderne og unike campus i Luxembourg

LUNEX ligger i hjertet av Europa, og har en ideell geografisk beliggenhet, som gir tilgang til nye markeder over hele verden og tilbyr et interessant ekspertnettverk. Dette inkluderer idrettsorganisasjoner, klubber og føderasjoner eller til og med treningssentre og terapeutisk praksis. Når det gjelder vår campus i Differdange (European Sports City 2018), ligger den noen få meter fra en stadion og idrettsanlegg. I tillegg har campus blitt fullstendig renovert og er nå utstyrt med toppmoderne teknologi samt et moderne og digitalt miljø som gjør det mulig for studenter å gjennomføre alle casestudier og praktiske øvelser optimalt.

116173_Photo_LUNEX_2.png

På LUNEX har studentene mulighet til å studere i et unikt læringsmiljø. Faktisk har campus blitt bygget i stedet for det gamle svømmebassenget i Differdange, og bassengstrukturen er omdannet til et auditorium. I tillegg har all-weather-løpespor blitt utformet på gulvet for å veilede elevene til de forskjellige klasserommene, og avslappingsområder er også tilgjengelige for studenter.

Hvorfor studere ved LUNEX University?

 • Studier tilpasset det globale arbeidsmarkedet
 • Individuell og personlig støtte for hver student
 • Optimal kombinasjon av teori og praktisk erfaring
 • Fleksible programmer som følger med sports og karriere med høy ytelse
 • Toppmoderne utstyr
 • Internasjonalt læringsmiljø
 • Tverrfaglig utveksling

Hvordan søke om et LUNEX studieprogram

For å søke om et av våre programmer må du ha minst 12 års skoleopplæring eller tilsvarende tidligere utdanning. Hvis du oppfyller dette kravet, må du bare fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema og delta i en av våre søknadsdager (opptaksprøver).

For din informasjon er det ingen søknadsfrist, det er mulig å søke hele året.

Mer informasjon finner du på vår hjemmeside.

Vær en del av det! Bli en del av LUNEX!

* For tiden i akkreditering

Steder

Differdange

Address
50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Luxembourg District, Luxembourg

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss