Les den offisielle beskrivelsen

Om APIIT

Asia Pacific Institute of Information Technology tilbyr en rekke programmer som er utformet for å produsere svært ansettelsesfulle kandidater, ved å gi våre studenter en internasjonalt benchmark akademisk erfaring nært tilpasset industriens krav. Som en integrert del av APIIT Education Group - bestående av Asia Pacific University of Technology

APIITs programmer tilbys sammen med vår langvarige internasjonale partner, Staffordshire University, Storbritannia. Under dette godkjente samarbeidsarrangementet leverer APIIT Staffordshire University grader ved hjelp av samme læreplan og samsvarer med de samme læringsprosessene, læring og evalueringskvalitetsforbedringsprosesser som i Storbritannia, med sikte på å sikre sammenligning av studentopplevelse og akademiske standarder.

Kreative industrier i Malaysia og regionen er på vei med fremtidsrettet Staffordshire University Courses @ APIIT innen design innovasjon

Faktisk gir APIITs utdanningssystem kandidater som illustrerer Staffordshires forpliktelse til å produsere The Staffordshire Graduate - kandidater som besitter de viktigste ferdighetene til å ansette, bedrifts og entreprenørskap - og muligheten til å skille seg ut på arbeidsmarkedet. Som APIIT studenter studerer på Staffordshire University grader, våre studenter får mye mer enn bare en forståelse av sine fag, men vil gå med et sett med attributter som potensielle arbeidsgivere ikke bare ser etter, men vil verdsette og respektere. Samtidig er APIITs egne grunn- og diplomprogrammer også eksternt kvalitetssikret av Staffordshire University, som sikrer at studentene får en internasjonalt benchmarked kvalifikasjon samtidig som de sikrer vellykket fremgang i graden av valg.

Denne tilnærmingen i å gi internasjonalt benchmarked utdanning strekker seg også utover grensen til Malaysia, og er nøye replisert i vår familie av APIIT-grenskampanjer som opererer i Sri Lanka og India. Blant Malaysias første MSC-statusinstitusjoner har APIIT også oppnådd en sterk track record innen forskning, utvikling og kommersialisering, og vunnet mer enn 50 malaysiske og internasjonale priser for sine innovasjoner, produkter og studentprosjekter. I anerkjennelse av sitt fokus på kvalitet i utdanning, mottok APIIT Education Group statsministerens prisbelønning i 2011, samt eksportkvalitetsprisen fra Ministry of International Trade and Industry, Malaysia.

APIITs faglige programmer er godkjent av Ministry of Education of Malaysia og kvalifikasjonene er fullstendig eller foreløpig akkreditert av Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Hvorfor studere i Kuala Lumpur, Malaysia

Det er noe for alle

Kuala Lumpur (KL) har lenge vært valg av studiedestinasjon for studenter fra Indonesia, Kina, India, Pakistan, Sentral-Asia, Europa, Midtøsten, Maldivene, Afrika og landene i Sørøst-Asia. I tillegg til det vakre landet Malaysia, dets mangfoldige befolkning og stabile forhold, tilbyr det store kurset vi tilbyr - fra IT og teknologi til bioteknologi og media - livslang læring for alle våre studenter.

Høye akademiske standarder og internasjonal anerkjennelse

Utdanning er en investering, så du vil sørge for at du får en god kvalifikasjon og en høy standard for læring. Gjennom årene har vi tilpasset moderne læringsmetoder og -fasiliteter uten å forkaste verdier av tradisjonelle læringsmetoder. Du kan være trygg på at du vil motta utdanningskvalifikasjoner som er av internasjonale standarder og anerkjennelse. Disse kvalifikasjonene kan overføres og anerkjennes av andre universiteter, inkludert Storbritannia og Australia. Selvfølgelig er vårt ultimate mål at dine kvalifikasjoner og studier er overførbare og verdsatt i arbeidsstyrken.

Du vil forbedre din engelsk

Malaysia tilbyr enorm mulighet til å lære og mestre nye språk. Vårt flerkulturelle mangfold og befolkning består av engelsktalende, Bahasa Melayu, Mandarin, Kinesiske dialekter, Tamil, og en rekke andre. Du møter og studerer med studenter fra hele regionen, og gir deg muligheten til å snakke og praktisere nye språk. Flertallet av studentene snakker engelsk, og våre klasser er alle utført på engelsk. Du kan også ta flere engelskklasser før du begynner på studiet.

Et rimelig alternativ

Den totale kostnaden for å studere og bo i Malaysia er generelt lavere enn de fleste land som tilbyr internasjonalt anerkjente og kvalitetssikrede studieprogrammer.

Et senter for teknologi og multimedia

Den malaysiske regjeringens Multimedia Super Corridor (MSC) ble lansert i 1996 for å drive landet til Information Age gjennom en rekke initiativer eller flaggskipapplikasjoner som inkluderer elektronisk regjering, smarte skoler, telemedisin, forskning
Malaysia viser seg også å være en rekord i arkitektonisk historie fra det gamle til det nye. Kom og se et av de høyeste betongtårnene i verden! Stående på 421 meter ble Kuala Lumpur Tower bygget av et lokalt firma for å fungere som telekommunikasjon og kringkastingstårn. Bortsett fra den intrikate arkitekturen, kan du også ta en tur på en av de fire ekspressheisene til toppen og beundre utsikten fra observasjonsdekk.
Stående over Kuala Lumpurs skyline, er de 452 meter lange Petronas Twin Towers et nasjonalmonument og landets stolthet. Den 88-etasjes bygning av attraktivt glass- og stålfacade er en integrert utvikling med kommersielle, detaljhandel, hotell, konferanse, underholdningsfasiliteter og boliger.

Lett tilgjengelig

Malaysia er lett tilgjengelig med fly fra hele verden. Det er også tilgjengelig for sjø og land fra naboland som Indonesia, Singapore og Thailand. KL International Airport, KLIA, er et hjemlig flyplass miljø med høyteknologiske attraksjoner. Det er en travel flyplass hosting og håndtering av flyreiser som avgår og lander fra hele verden.
Hvis du er motorsportentusiast, vil du være glad for å vite at et Formula One Race Track ligger i nærheten av flyplassen der Formel One Race holdes i mars hvert år. Løpet passer også til motorsykkel- og rallyaktiviteter gjennom hele året.

Opplev det kulturelle mangfoldet

Du vil oppdage en herlig sammensmelting av Asias eldste sivilisasjoner - malaysisk, kinesisk, indisk, med en sprudlende feiring av festivaler, skikker og tradisjoner og en rekke multikulturelle retter.
Å spise ute i Malaysia er et eventyr for matelskere. Det er et stort utvalg - fra krydret Malay mat, et uendelig utvalg av kinesisk mat, eksotisk mat fra India, vestlig mat, til Nyonya og portugisisk mat. Unn deg populære malaysiske retter som satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa og kyllingris. Internasjonale hurtigmatkjeder er også allment tilgjengelige i byene.
Malaysier feirer en rekke helligdager og festivaler - Deepavali eller Lysets festival, Hari Raya, kinesisk nyttår, jul, nasjonaldag eller Merdeka Day, Lantern og Moon Cake Festival, for bare å nevne noen.

Moderat klima og vær

Malaysia har et tropisk, fuktig klima med temperaturer i gjennomsnitt 29 ° C gjennom året, og kjøligere i høylandet. Geografisk er det badet i varm tropisk sol, med 3000 kilometer med kystlinje, en rekke kjølige åser, verdens eldste regnskog og Sørøstasias høyeste fjell. Det lyse og tropiske klimaet sikrer at de fleste idretter og aktiviteter kan nytes gjennom hele året.

Sportsaktiviteter og eventyr

Mange idretter spilles i Malaysia. Blant de populære er fotball, badminton, hockey, tennis og squash. Andre favoritter er sykling, cricket, bowling, golf, rugby, bordtennis, softball og grand prix racing.
Hvis du elsker naturlig eventyr, vil du ha det gøy! Med den lange kystlinjen og offshore øyene kan du gjøre vannski, vindsurfing, snorkling og dykking i øyer og marine parker, også kanopadling, rafting, elvesafari og cruise sammen med det store elvesystemet.
Det er ikke alt. Cave exploring, fjellklatring, terrengkjøring, terrengsykling, jungeltur, stier, dykking, fiske, fugletitting og paragliding er også blant populære aktiviteter i Malaysia.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Dette programmet tar sikte på å utvikle deg som en kreativ animator. Animasjonsruten gir mulighet til å spesialisere seg i modellering, animasjon og komposittbaserte appl ... [+]

OversiktDette programmet tar sikte på å utvikle deg som en kreativ animator. Animasjonsruten gir mulighet til å spesialisere seg i modellering, animasjon og komposittbaserte applikasjoner i etableringen av karakterfilmfremstilling.Programmet fokuserer på de mange aspektene av grunnleggende animasjonsprosessen, og støttes av en rekke spesialistlærere, demonstrasjoner og seminarer som introduserer studenter til profesjonell, design og kreativ prosess.År 1 gir en struktur for å lære de store prinsippene for animasjon. Du vil utforske en rekke teknikker som involverer 2D og CG elementer.År 2 innebærer utvikling av tegn i større dybde. Dette inkluderer forbedring av lyddialog og kroppsbevegelse, en introduksjon til handlingsintegrasjon og avansert belysning og kameraarbeid for større skuddkomposisjon; samt modell som en kjernemodul med fokus på fastbygging. Du vil også ha mulighet til å studere eksperimentell animasjon.I år 3 forventes det å produsere en serie korte animasjoner som viser utmerket ytelsesbasert animasjon. Det legges vekt på profesjonell praksis som forberedelse til oppgradering og større sysselsettingsutsikter gjennom animasjon.Inntakskrav... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

BA (Hons) i internasjonale relasjoner har som formål å produsere kandidater som er reflekterende og kritiske elever, med et globalt perspektiv, og som er forberedt på arb ... [+]

OversiktBA (Hons) i internasjonale relasjoner har som formål å produsere kandidater som er reflekterende og kritiske elever, med et globalt perspektiv, og som er forberedt på arbeidsverdenen. Dette oppnås gjennom en rekke tiltak:For å kunne kapitalisere på kunnskapen og forståelsen som graden tar sikte på å utvikle, effektiv kommunikasjon og evne til å jobbe i lag og med ulike interessenter, ses som viktige egenskaper til våre kandidater. Utviklingen av kommunikasjons-, presentasjons- og teamarbeidskompetanse ligger i hjertet av graden, og er oppnådd fra første prinsipper til et høyt nivå av ferdigheter i mange av de tematiske modulene, og spesielt gjennom opplæringsprogrammer.Arbeidsgivere verdsetter selvsagt og en kreativ evne til å finne løsninger. Graden gjør det mulig for studenter å ta eierskap til sin læring - enten individuelt eller i grupper - og oppfordrer tanke- og problemløsnings uavhengighet over et spekter av aktiviteter: i utførelsen av en avhandlingsavhandling; i kritisk lesing og skriving i tematiske moduler; eller i opplæringsdiskusjoner og presentasjoner.I tillegg studerer graden om bærekraft og miljø. Atmosfæriske og mange andre forurensninger er uunngåelig globale problemer som de ikke kjenner til, og er inkludert her fordi bærekraft og miljø blir stadig viktigere globale problemer, blant annet den internasjonale konkurransen om knappe ressurser som olje og vann.InntakskravRute 1: Oppføring til år 1 gradVellykket gjennomføring av STPM med 2 fullpass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og ferdigstillelse av SPM eller tilsvarende; ellerVellykket gjennomføring av A-nivå med minst et pass i 2 fag og vellykket gjennomføring av O-nivå eller tilsvarende; ellerAnerkjent matrikulering eller... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Denne graden vil åpne opp en hel verden av karriere og konsulentmuligheter. Nyutdannede jobber på områder som datamaskin, sportsartikler, treningsutstyr, urdesign, bildes ... [+]

OversiktDenne graden vil åpne opp en hel verden av karriere og konsulentmuligheter. Nyutdannede jobber på områder som datamaskin, sportsartikler, treningsutstyr, urdesign, bildesign og emballasje. Noen nyutdannede setter opp sine egne virksomheter eller går inn i markedsføring, modellering, grafikk, dataspilldesign, designstyring og undervisning.Dette programmet inkluderer spennende og mangfoldige prosjekter som leker, hjemmeprodukter, transport, treningsutstyr og belysning. Tilgang til gode workshops, modelleringsfasiliteter og programvare, gjør det mulig for studenter å presentere sitt arbeid til en profesjonell standard.Kjernekompetanse blir introdusert gjennom strukturert og praktisk designprosjekter, som omfatter idegenerering, tegning og gjengivelse, modellfremstilling og datarbeid. Ytterligere moduler inkluderer konseptgenerering, ergonomi og brukbarhet, materialer og produksjon og estetikk. Programmet utvikler seg til å dekke mer avanserte CAD-prosjekter og rollen som Rapid Prototyping.Når muligheten oppstår, kan studentene jobbe med samarbeidsprosjekter med studenter og ansatte fra Transportdesign, Advertising og Brand Management og andre programmer.I år 3 vil du fullføre et stort designprosjekt i et område av personlig interesse. Denne fleksibiliteten gir studentene muligheten til å nyte virkelig original tenkning og være nyskapende. Studentene kan også vise sin design til allmennheten og potensielle arbeidsgivere ved årsskiftet.InntakskravRute 1: Oppføring til år 1Vellykket gjennomføring av STPM med 2 fullpass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og ferdigstillelse av SPM eller tilsvarende; ellerVellykket gjennomføring av A-nivå med minst et pass i 2 fag og vellykket gjennomføring av O-nivå eller tilsvarende; ellerAnerkjent matrikulering eller fundament med CGPA 2.0; ellerEn kvalifisering som APIIT aksepterer som lik den ovenfor.... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Vår 360 ° tilnærming til kreativ og strategisk annonsering og merkevareadministrasjon utvikler fagfolk med et bredt spekter av ferdigheter, og utvikler mulighetene for an ... [+]

OversiktVår 360 ° tilnærming til kreativ og strategisk annonsering og merkevareadministrasjon utvikler fagfolk med et bredt spekter av ferdigheter, og utvikler mulighetene for ansettelse. Vårt kreative studio miljø spegler et byrå miljø, skaper fleksible arbeidssoner og prosjektrom med industristandard programvare.Vårt dynamiske, ideell ledede annonseringsprogram vil utstyre deg med ferdigheter og forståelse for å utvikle en karriere i kreative næringer. Enten du vil jobbe i et kreativt team, være en copywriter, en kontoplanlegger eller en merkevareansvarlig, vil du oppnå vital praktisk erfaring som er svært attraktiv for fremtidige arbeidsgivere.Programteamet har bransjeerfaring og våre medarbeiderne er nåværende kreative styremedlemmer og byråer. Vi legger kreativ tenkning og ideer i sentrum av vår 360 ° tilnærming til reklamestudier via digitale og tradisjonelle annonseringsplattformer, utforske sosiale medier, viral markedsføring og ambient reklame.Bransjeplasseringer og byråbesøk vil legge til din utvikling. Du lærer å lage reklamekampanjer ved å studere viktige områder av kreativ tenkning, strategi og planlegging, samt idegenerering, integrert kommunikasjon, kunstretning og copywriting.InntakskravRute 1: Oppføring til år 1Vellykket gjennomføring av STPM med 2 fullpass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og ferdigstillelse av SPM eller tilsvarende; ellerVellykket gjennomføring av A-nivå med minst et pass i 2 fag og vellykket gjennomføring av O-nivå eller tilsvarende; ellerAnerkjent matrikulering eller grunnlag med CGPA 2.0 på SPM nivå; ellerEn kvalifisering som APIIT aksepterer som lik den ovenfor.... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Spennende muligheter eksisterer som interiør- og eksteriørdesignere i bil- og transportselskaper, og som designkonsulenter. Noen nyutdannede velger å starte egen virksomh ... [+]

OversiktSpennende muligheter eksisterer som interiør- og eksteriørdesignere i bil- og transportselskaper, og som designkonsulenter. Noen nyutdannede velger å starte egen virksomhet. Studentene lærer en rekke overførbare ferdigheter som kan brukes til land, sjø og luft prosjekter.Studentene jobber med transport- og industriprosjekter i et kreativt og vennlig studio miljø. De har tilgang til gode verksteder og modelleringsfasiliteter, bruker industristandard programvare og forventes å presentere sitt arbeid til en profesjonell standard.Kjernekompetanse utvikles gjennom strukturerte og praktiske designprosjekter som involverer idegenerering, tegning og gjengivelse, leire modellering og relevant programvare. Programmet arbeider tett med besøkende designere som er involvert i hele. Undervisnings- og læringsteknikker er varierte og inkluderer individuelle og gruppedesigner, opplæringsformer, seminarer og presentasjoner.Studentene har viktig teknisk og CAD-innsats gjennom programene fra Det fakultet for kunst og kreative teknologier og gjennomfører et stort designprosjekt i år 3 i et område av personlig interesse. Denne fleksibiliteten gir muligheten til å engasjere seg i virkelig original og nyskapende tenkning.Vårt mål er å utstyre studenter med et bredt spekter av spesialiserte og overførbare ferdigheter. Programmet gir en mulighet til å delta i arbeidsplasseringer og innføre nasjonale designkonkurranser. Studentene viser også sin design til allmennheten og potensielle arbeidsgivere ved årsskiftet.InntakskravRute 1: Oppføring til år 1Vellykket gjennomføring av STPM med 2 fullpass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og ferdigstillelse av SPM eller tilsvarende; ellerVellykket gjennomføring av A-nivå med minst et pass i 2 fag og vellykket gjennomføring av O-nivå eller tilsvarende; ellerAnerkjent matrikulering eller grunnlag med CGPA 2.0 på SPM nivå; ellerEn kvalifisering som APIIT aksepterer... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

VFX-prisen er for søkere som ser etter karriere i film-, etterproduksjons- eller spillindustrien - selv om enkelte kandidater kan flytte seg til stillinger innen arkitekt ... [+]

Oversikt

VFX-prisen er for søkere som ser etter karriere i film-, etterproduksjons- eller spillindustrien - selv om enkelte kandidater kan flytte seg til stillinger innen arkitektonisk visualisering, re-touching / reklamebyråer eller forskerstudier.

VFX er overveiende om ideer og konseptgenerering for film eller spill, som dekker tegn, kjøretøy, produkter, klær, sett og miljøer - i siste instans tar disse ideene gjennom til ferdige konseptkunstverk eller 3D-modeller.Mer enn noen gang trenger film- og spillindustrien håndgripelige, spennende plott / scenarier med tegn, miljøer og rekvisitter som passer dem. Studentene utvikler ideer noen ganger som 2D-kunstkonsepter, suppleres med nøyaktig 3D digital modellering, kombinert med grønn skjerm / sammensetningsteknikker. Design metodikk, konsept opprinnelse, spekulativ design, visualisering ferdigheter, livstrekking, fysisk skiss og faksimodellering gir tradisjonelle design ferdigheter.Prosjektarbeid utføres individuelt eller som en del av et lag. Våre medarbeidere har gode (og utvide) industrielle lenker. Når det er mulig, ringer de på forskning eller kommersielt arbeid for å informere og forme læreplanen, noe som resulterer i flere bransjevennlige kandidater.Inntakskrav... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

I dagens konkurransedyktige forretningsverden spiller IT en viktig rolle i å utnytte kommersielt potensial. Din kandidatdestinasjon fra dette programmet vil trolig være p ... [+]

Oversikt

I dagens konkurransedyktige forretningsverden spiller IT en viktig rolle i å utnytte kommersielt potensial. Din kandidatdestinasjon fra dette programmet vil trolig være på et ledelsesnivå i en IT-avdeling, utvikle IT-systemer og vedlikeholde behovene til en rekke bedriftsavdelinger. Du kan ta opp karriere innen IT-systemutvikling, IT-systemanalyse og design eller IT-nettverksadministrasjon.

I løpet av det første året vil du bli introdusert til forretnings- og databehandlingskonsepter, verktøy og teknikker. År 2 dekker utvikling av IT-systemer for forretninger, analyse, design og utvikling av nettbaserte løsninger, nettverk og faglige problemstillinger innen databehandling.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Cyber ​​Security er et viktig og voksende arbeidsområde for databehandlere. Enhver organisasjon som har et datanettverk eller bruker Internett har en potensiell sikkerhet ... [+]

Oversikt

Cyber ​​Security er et viktig og voksende arbeidsområde for databehandlere. Enhver organisasjon som har et datanettverk eller bruker Internett har en potensiell sikkerhetsrisiko og vil trenge personer med spesialiserte ferdigheter for å beskytte sine systemer og data. Du kan også finne deg selv å jobbe for et spesialisert konsulentfirma som tilbyr en slik tjeneste til mindre organisasjoner.

Datasystemer lagrer, behandler og kommuniserer et bredt spekter av data. Mye av disse dataene er private og ukorrekt tilgang til det kan medføre betydelige kostnader for en organisasjon eller den personen som eier dataene. Sikring av datasystemer mot ondsinnet angrep eller til og med mot utilsiktet skade er viktig for alle datasystemer. Dette programmet gir deg kunnskap og ferdigheter som gjør at du kan forhindre angrep og utilsiktet skade på datasystemer.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Denne prisen vil utstyre deg med ferdighetene til å jobbe i film, TV og nye medier. Spesialiserer seg i bransjestandardprodukter, fra digitalfilm og videoredigering til a ... [+]

OversiktDenne prisen vil utstyre deg med ferdighetene til å jobbe i film, TV og nye medier. Spesialiserer seg i bransjestandardprodukter, fra digitalfilm og videoredigering til animasjonsferdighetene som kreves for å produsere sendingsstandardtitling og effekter, vil du også få etterproduksjonsferdighetene som alle postproduksjonsprofessorer trenger.Dette programmet kombinerer studiet av digital videoproduksjon og etterproduksjon på en rekke ulike felt, inkludert film, video, fjernsyn, animasjon, design og digital bildebehandling. Du vil lære å bruke industristandard programvare, inkludert Final Cut Pro Studio og Adobe Creative Suite. Alle etterproduksjonsferdigheter er sikkerhetskopiert av filmproduksjonskunnskapen som alle redaktører og etterproduksjonsprofessorer krever.År 1 dekker alle grunnleggende etterproduksjonsferdigheter, inkludert grafikk og grunnleggende for filmproduksjon og redigering, med muligheter for lydopptak og CGI.I år 2 og 3 vil du studere redigering, animasjon og HD-videoproduksjon. Disse ferdighetene vil bli kombinert med fargeklassifisering for film og TV, komposisjon (grønn skjerm) og samsvarende bevegelige objekter i animerte og videoscener.Dette vil bli forent med muligheten til å studere andre filmrelaterte fag, kinematografi, lydproduksjon, miksing og design og musikkvideo produksjon. Kombinasjonen av ferdighetene som er oppnådd gir kandidatene kanten i film-, fjernsyns- og medieindustrien.InntakskravRute 1: Oppføring til år 1Vellykket gjennomføring av STPM med 2 fullpass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og ferdigstillelse av SPM eller tilsvarende; eller,Vellykket gjennomføring av A-nivå med minst et pass i 2 fag og vellykket gjennomføring av O-nivå eller tilsvarende; ellerAnerkjent matrikulering eller fundament med CGPA 2.0; ellerEn kvalifisering som APIIT aksepterer som lik den ovenfor.... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Da datamaskiner er en naturlig del av det normale livet, er de også viktige som et verktøy i kriminell aktivitet. Derfor kan de gi en viktig kilde til bevis. Denne prisen ... [+]

Oversikt

Da datamaskiner er en naturlig del av det normale livet, er de også viktige som et verktøy i kriminell aktivitet. Derfor kan de gi en viktig kilde til bevis. Denne prisen gir et solid grunnlag i ferdighetene du trenger for å følge en karriere i rettsmedisinsk etterforskning av datasystemer og relaterte sikkerhetsområder. De samme ferdighetene som gjør at du kan spore bevis, gir deg også de evner som er nødvendige for å hjelpe organisasjoner og enkeltpersoner til å gjenopprette data / informasjon som kan ha gått tapt eller ødelagt som følge av utilsiktet eller skadelig aktivitet. Du kan ikke bare oppdage kriminell aktivitet, men også bidra til å redde folk fra konsekvensene av slik aktivitet.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk