Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om APIIT

Asia Pacific Institute of Information Technology tilbyr en rekke programmer som er utformet for å produsere svært ansettelsesfulle kandidater, ved å gi våre studenter en internasjonalt benchmark akademisk erfaring nært tilpasset industriens krav. Som en integrert del av APIIT Education Group - bestående av Asia Pacific University of Technology

APIITs programmer tilbys sammen med vår langvarige internasjonale partner, Staffordshire University, Storbritannia. Under dette godkjente samarbeidsarrangementet leverer APIIT Staffordshire University grader ved hjelp av samme læreplan og samsvarer med de samme læringsprosessene, læring og evalueringskvalitetsforbedringsprosesser som i Storbritannia, med sikte på å sikre sammenligning av studentopplevelse og akademiske standarder.

Kreative industrier i Malaysia og regionen er på vei med fremtidsrettet Staffordshire University Courses @ APIIT innen design innovasjon

Faktisk gir APIITs utdanningssystem kandidater som illustrerer Staffordshires forpliktelse til å produsere The Staffordshire Graduate - kandidater som besitter de viktigste ferdighetene til å ansette, bedrifts og entreprenørskap - og muligheten til å skille seg ut på arbeidsmarkedet. Som APIIT studenter studerer på Staffordshire University grader, våre studenter får mye mer enn bare en forståelse av sine fag, men vil gå med et sett med attributter som potensielle arbeidsgivere ikke bare ser etter, men vil verdsette og respektere. Samtidig er APIITs egne grunn- og diplomprogrammer også eksternt kvalitetssikret av Staffordshire University, som sikrer at studentene får en internasjonalt benchmarked kvalifikasjon samtidig som de sikrer vellykket fremgang i graden av valg.

Denne tilnærmingen i å gi internasjonalt benchmarked utdanning strekker seg også utover grensen til Malaysia, og er nøye replisert i vår familie av APIIT-grenskampanjer som opererer i Sri Lanka og India. Blant Malaysias første MSC-statusinstitusjoner har APIIT også oppnådd en sterk track record innen forskning, utvikling og kommersialisering, og vunnet mer enn 50 malaysiske og internasjonale priser for sine innovasjoner, produkter og studentprosjekter. I anerkjennelse av sitt fokus på kvalitet i utdanning, mottok APIIT Education Group statsministerens prisbelønning i 2011, samt eksportkvalitetsprisen fra Ministry of International Trade and Industry, Malaysia.

APIITs faglige programmer er godkjent av Ministry of Education of Malaysia og kvalifikasjonene er fullstendig eller foreløpig akkreditert av Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Hvorfor studere i Kuala Lumpur, Malaysia

Det er noe for alle

Kuala Lumpur (KL) har lenge vært valg av studiedestinasjon for studenter fra Indonesia, Kina, India, Pakistan, Sentral-Asia, Europa, Midtøsten, Maldivene, Afrika og landene i Sørøst-Asia. I tillegg til det vakre landet Malaysia, dets mangfoldige befolkning og stabile forhold, tilbyr det store kurset vi tilbyr - fra IT og teknologi til bioteknologi og media - livslang læring for alle våre studenter.

Høye akademiske standarder og internasjonal anerkjennelse

Utdanning er en investering, så du vil sørge for at du får en god kvalifikasjon og en høy standard for læring. Gjennom årene har vi tilpasset moderne læringsmetoder og -fasiliteter uten å forkaste verdier av tradisjonelle læringsmetoder. Du kan være trygg på at du vil motta utdanningskvalifikasjoner som er av internasjonale standarder og anerkjennelse. Disse kvalifikasjonene kan overføres og anerkjennes av andre universiteter, inkludert Storbritannia og Australia. Selvfølgelig er vårt ultimate mål at dine kvalifikasjoner og studier er overførbare og verdsatt i arbeidsstyrken.

Du vil forbedre din engelsk

Malaysia tilbyr enorm mulighet til å lære og mestre nye språk. Vårt flerkulturelle mangfold og befolkning består av engelsktalende, Bahasa Melayu, Mandarin, Kinesiske dialekter, Tamil, og en rekke andre. Du møter og studerer med studenter fra hele regionen, og gir deg muligheten til å snakke og praktisere nye språk. Flertallet av studentene snakker engelsk, og våre klasser er alle utført på engelsk. Du kan også ta flere engelskklasser før du begynner på studiet.

Et rimelig alternativ

Den totale kostnaden for å studere og bo i Malaysia er generelt lavere enn de fleste land som tilbyr internasjonalt anerkjente og kvalitetssikrede studieprogrammer.

Et senter for teknologi og multimedia

Den malaysiske regjeringens Multimedia Super Corridor (MSC) ble lansert i 1996 for å drive landet til Information Age gjennom en rekke initiativer eller flaggskipapplikasjoner som inkluderer elektronisk regjering, smarte skoler, telemedisin, forskning
Malaysia viser seg også å være en rekord i arkitektonisk historie fra det gamle til det nye. Kom og se et av de høyeste betongtårnene i verden! Stående på 421 meter ble Kuala Lumpur Tower bygget av et lokalt firma for å fungere som telekommunikasjon og kringkastingstårn. Bortsett fra den intrikate arkitekturen, kan du også ta en tur på en av de fire ekspressheisene til toppen og beundre utsikten fra observasjonsdekk.
Stående over Kuala Lumpurs skyline, er de 452 meter lange Petronas Twin Towers et nasjonalmonument og landets stolthet. Den 88-etasjes bygning av attraktivt glass- og stålfacade er en integrert utvikling med kommersielle, detaljhandel, hotell, konferanse, underholdningsfasiliteter og boliger.

Lett tilgjengelig

Malaysia er lett tilgjengelig med fly fra hele verden. Det er også tilgjengelig for sjø og land fra naboland som Indonesia, Singapore og Thailand. KL International Airport, KLIA, er et hjemlig flyplass miljø med høyteknologiske attraksjoner. Det er en travel flyplass hosting og håndtering av flyreiser som avgår og lander fra hele verden.
Hvis du er motorsportentusiast, vil du være glad for å vite at et Formula One Race Track ligger i nærheten av flyplassen der Formel One Race holdes i mars hvert år. Løpet passer også til motorsykkel- og rallyaktiviteter gjennom hele året.

Opplev det kulturelle mangfoldet

Du vil oppdage en herlig sammensmelting av Asias eldste sivilisasjoner - malaysisk, kinesisk, indisk, med en sprudlende feiring av festivaler, skikker og tradisjoner og en rekke multikulturelle retter.
Å spise ute i Malaysia er et eventyr for matelskere. Det er et stort utvalg - fra krydret Malay mat, et uendelig utvalg av kinesisk mat, eksotisk mat fra India, vestlig mat, til Nyonya og portugisisk mat. Unn deg populære malaysiske retter som satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa og kyllingris. Internasjonale hurtigmatkjeder er også allment tilgjengelige i byene.
Malaysier feirer en rekke helligdager og festivaler - Deepavali eller Lysets festival, Hari Raya, kinesisk nyttår, jul, nasjonaldag eller Merdeka Day, Lantern og Moon Cake Festival, for bare å nevne noen.

Moderat klima og vær

Malaysia har et tropisk, fuktig klima med temperaturer i gjennomsnitt 29 ° C gjennom året, og kjøligere i høylandet. Geografisk er det badet i varm tropisk sol, med 3000 kilometer med kystlinje, en rekke kjølige åser, verdens eldste regnskog og Sørøstasias høyeste fjell. Det lyse og tropiske klimaet sikrer at de fleste idretter og aktiviteter kan nytes gjennom hele året.

Sportsaktiviteter og eventyr

Mange idretter spilles i Malaysia. Blant de populære er fotball, badminton, hockey, tennis og squash. Andre favoritter er sykling, cricket, bowling, golf, rugby, bordtennis, softball og grand prix racing.
Hvis du elsker naturlig eventyr, vil du ha det gøy! Med den lange kystlinjen og offshore øyene kan du gjøre vannski, vindsurfing, snorkling og dykking i øyer og marine parker, også kanopadling, rafting, elvesafari og cruise sammen med det store elvesystemet.
Det er ikke alt. Cave exploring, fjellklatring, terrengkjøring, terrengsykling, jungeltur, stier, dykking, fiske, fugletitting og paragliding er også blant populære aktiviteter i Malaysia.

Steder

Kuala Lumpur

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Telefon
+603-8996 1000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss