Les den offisielle beskrivelsen

Aviation Management College er satt opp med hovedformålet med å "tilføre verdi" til flybransjen i Malaysia . Vi ønsker å bli det sentrale fokuset på luftfartsstyringsrelatert kunnskap og informasjon i Malaysia. Vi ønsker å gi vekstimpuls til luftfartsindustrien i Malaysia. Som du kanskje er klar over, vil luftfartsindustrien vokse i Asia og Stillehavsområdet (inkludert Malaysia) med adventveksten av Kina og India økonomiene.

I tråd med våre kjerneverdier: Kundernes tilfredshet, kontinuerlig forbedring, profesjonalitet og samarbeid, våre elever og deltakere er tilfredshet vår primære bekymring. Din pedagogiske og trening velvære er vårt sentrale fokus.

Vårt andre mål er å produsere nyutdannede, ikke bare med kunnskapen, men med ferdighetene til å kommunisere og samhandle godt med andre mennesker og dermed oppnå problemløsningsevner som er så mye trengte i bransjen. Som Thomas sier videre: "Utdannelse er ikke påfallende av læring, informasjon, data, fakta eller evner - det er opplæring eller instruksjon - men viser fremdeles hva som er skjult som et frø".

For tiden er vårt kjernevirksomhet Diploma in Aviation Management og Diploma i Flight Operation Management - den første i sitt slag i Malaysia, med målet om å produsere nyutdannede som vil kunne øke Malaysias luftfartsnæring til større høyder. Tidligere var de fleste rekrutteringene fra luftfartsindustrien fra generalistkandidatene, og de ville ta noen år før de kunne være fullt produktive ettersom de trenger å lære om luftfartskunnskap mens de jobber. Våre nyutdannede ville kunne utføre jobben umiddelbart, da de ville bli utsatt for all denne kunnskapen mens de gjennomførte diplomkurset på høgskolen.

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Aviation Management College

Luftfart og flyplassindustrien er en av de viktigste næringene som bidrar til verdifulle eiendeler og økonomisk vekst til vårt land. Flyplassen er en inngangsport for luf ... [+]

Luftfart og flyplassindustrien er en av de viktigste næringene som bidrar til verdifulle eiendeler og økonomisk vekst til vårt land. Flyplassen er en inngangsport for lufttransport av lokalbefolkningen, turister og forretningsreiser; med mange flyselskaper som tilbyr ulike destinasjoner, både internasjonalt og internasjonalt. I Malaysia øker veksten i flyselskapet og flyplassindustrien med bedre fremskritt og ledelse i tråd med teknologien. Forvaltningsgruppen spiller dermed en viktig rolle for å sikre sikker og effektiv administrasjon av flyplassen og flyselskapene.

Da dette programmet er tildelt av Bucks New University, gjør det til det eneste luftfartsutdanningsprogrammet denne regionen skal akkrediteres av to land, Storbritannia (QAA) og Malaysia (MQA). Alle pensum, undervisningsmaterialer, moderering, sertifikat og transkripsjon vil bli organisert av Bucks New University, hvor AMC vil være læringssenteret som leverer forelesning og karakterer som tildeles i henhold til faglig kvalitetskontroll satt av QAA og MQA.... [-]

Malaysia Shah Alam
Januar 2020
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk