Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1991 har Brickfields Asia College (BAC) etablert seg som den raskeste og smarteste måten å britiske Law & Business grader. Etter å ha sendt mer enn 6500 loven nyutdannede i praksis, har høgskolen etablert et godt rykte som en leverandør av kvalitetsutdanning. Sine kandidater er svært ettertraktet av lokale og internasjonale bedrifter i både offentlig og privat sektor.

BAC har i dag partnerskap og overbevisninger med mer enn 20 utenlandske universiteter (for det meste i Storbritannia) og yrkesorganisasjoner, og tilbyr sine studenter tilgang til over 70 verdensklasse Law og Business grader og faglige kvalifikasjoner som kan gjennomføres lokalt eller i utlandet.

BAC har produsert over 200 World og nasjonale toppstudenter, Bestill Prisvinnere, 1st Class og andre overdeler i løpet av de siste to årene alene. Suksessen til sine studenter viser BAC forpliktelse til å tilby en bemerkelsesverdig pedagogisk erfaring. I erkjennelsen av dette, ble BAC tildelt Brand Laureate beste merke i juridisk utdanning for 2012 og SME Recognition Award 2013 for Service Excellence.

BAC anerkjente fakultetet av høyt kvalifiserte akademikere og erfarne utøvere gi ryggraden til BAC suksesshistorie i å levere det beste for sine studenter. Sammen med metodisk undersøkt og forberedt læremateriell, gir e-læringsportal round-the-clock støtte slik at hver elev til å realisere sitt sanne potensial.

BAC er forpliktet til å gjøre hver elevs pedagogisk erfaring ved høgskolen en morsom, givende og vellykket en samtidig forbedre sine kvalifikasjoner for å sikre deres fremtidige suksess. BAC ser frem til å ønske elevene til å lage sine pedagogiske erfaringer ved høgskolen morsomt, givende og vellykket.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Brickfields Asia College

BAC tilbyr Storbritannia Transfer Programme (Næringsliv) der elevene får mulighet til å fullføre enten en 1 + 2 (1 år på BAC og to år ved en partner universitet) eller en ... [+]

BAC tilbyr Storbritannia Transfer Programme (Næringsliv) der elevene får mulighet til å fullføre enten en 1 + 2 (1 år på BAC og to år ved en partner universitet) eller en 2 + 1 (2 år på BAC og 1 år på en partner universitet).

Etter vellykket gjennomføring av programmet, vil studentene bli tildelt en internasjonalt anerkjent BA (Hons) grad fra deres valgte partner universitet. Studentene kunne velge mellom en rekke grader som tilbys ved en rekke top notch universiteter som De Montfort University, Keele University, Southampton Solent University, Northumbria University.

BAC britiske Transfer Programme (Business) er fullt godkjent av malaysiske Kvalifikasjoner Agency (MQA).... [-]

Malaysia Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk