Meritus University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HVEM VI ER

Som et nisjeuniversitet er MERITUS 'unike tilnærming til utdanning å tilby en praktisk og effektiv blanding av tradisjonell, moderne og erfaringslæring for å sikre suksess. I motsetning til andre universiteter som bare fokuserer på akademia, er MERITUS forpliktet til å produsere velafrundede kandidater, i stand til å møte kravene til dagens arbeidsgivere, innpodet med dyktene til suksess og er ettertraktet av topporganisasjoner ved oppgradering.

Meritus University ble grunnlagt på denne premissen. Stifter / administrerende direktør Tan Sri (Dr.) Halim Mohammads lidenskap og livstidserfaring innen shipping og annen næringsvirksomhet førte til dannelsen av MERITUS.

Hvorfor velge Meritus University ?

Malaysias visjon om å oppnå en høy inntektsøkonomi krever kunnskapsrik arbeidsstyrke som kan gjøre en forskjell ikke bare for organisasjonen, men for samfunnet som helhet. De må være bransjeledere, ressursrike, kreative, analytiske, innovative, engasjerte og i stand til å ta eierskap og løse utfordrende problemer som har betydning.

Akademisk fortreffelighet

For å utvikle og produsere bransjeledere med slike talenter, omfatter vårt leveransekonsept et helhetlig læringsmiljø hvor studentene blir utsatt for både teoretisk kunnskap, livsferdigheter og et globalt perspektiv som følger:

Utvikle deg selv i vår to ukes karakterbyggingsorientering.

På MERITUS gjennomgår alle studenter en to ukers personlig og lederutviklingstrening i begynnelsen av økten.

  • Akademisk kunnskap innen maritime og shipping virksomhet, luftfart, næringsliv, økonomi og utviklingsvitenskap.
  • Livsferdigheter gjennom samfunnstjeneste og sosialt engasjement.
  • Internship med bransjeledende selskaper.
  • Praktisk erfaring hvor studentene vil bli pålagt å seile ombord på treningsfartøy eid av Halim Mazmin Group.
  • Autentisk læring gjennom virkelige casestudier og besøk på stedet.
  • Effektive kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter.

Karrierefordel

Ut fra ovenstående tilnærming vil kandidater fra MERITUS ha umiddelbar ansettelsesevne og bidrag til næringen. Ledertreningen som er innebygd i programmet vil gi dem den nødvendige kanten i karriereutviklingen.

MERITUS har etablert et stort nettverk av strategiske partnere for å samle industriparkeder som er godt bevandret i sine respektive fagområder, som økonomi, teknologi, maritime, logistikk, luftfart og næringsliv for å formidle sin kunnskap til våre studenter, samt gi dem praktik eller arbeidsplasser når de oppgraderer. I tillegg jobber MERITUS i samarbeid med akkrediterte organer. Alle disse vil gi studentene et unikt læringsmiljø som er som ingen andre.

Gir deg muligheter til å lære.

Meritus University fokuserer på studentens læringsutbytte i motsetning til den tradisjonelle lærings- og læringspedagogikken. På Meritus University gir vi studentene muligheter til å lære hvilke vellykkede ledere som har lært i bransjen, som kan være via ansikt til ansikt tilrettelegging, møte, internett, e-læring og e-bibliotek. Vi trodde at elevene er eiere av læringsprosessen på alle nivåer av våre kvalifikasjoner. Det vil imidlertid bare dekke første 20% av det studentene trenger å skaffe seg til næringen.

Meritus University gir videre erfaringsopplæringsopplevelser ved å gi studentene muligheter til å oppnå konkrete erfaringer etterfulgt av observasjon og refleksjon over de erfaringene som fører dem til å analysere og danne en konklusjon og deretter utvikle ny hypotese for fremtidig bruk.

Denne akkumulerte kunnskapen vil også utvikle studentens ferdigheter som ledelse, samarbeid, kommunikasjon, forhandling, moderat tenkning, sunn fornuft, logisk rationering og mange andre mennesker og sosiale ferdigheter som antas å utgjøre en annen 70% av kravet til bransjen.

Meritus University ligger i hjertet av Kuala Lumpur rett ved siden av de mest berømte kjøpesentrene i Malaysia - Midvalley Megamall. Hvilken bedre måte å studere og ha det gøy på siden også. Meritus University tilbyr en unik tilnærming til utdanning ved å inkorporere praktiske og effektive blandinger av tradisjonelle, moderne og praktiske læringserfaringer for å sikre suksess. På grunn av sin maritime og logistiske bakgrunn vil du til og med få muligheten til å gå ombord på faktiske fartøyer som eies av Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad.

I tillegg vil du også få muligheten til å gjøre din praktik med Halim Mazmin-gruppen som er grunnlagt av Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad. Dette åpner faktisk en ytterligere dimensjon i læringsprosessene - det morsomme elementet!

Internasjonale studenter har sjansen til å utforske Malaysia og studere ved Meritus University , og vi vil sørge for at du oppnår dine ambisjoner.

Du vil få det beste fra begge verdener - å utforske et tropisk paradis og samtidig ha sjansen til å forfølge studiene i en av Malaysias toppnytteuniversiteter. En uimotståelig mulighet!

Steder

Kuala Lumpur

Address
49, The Boulevard,
Mid Valley City,
Lingkaran Syed Putra,

59200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss