Raffles University Iskandar

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Raffles University Iskandar ble etablert av Raffles Iskandar Sdn. Bhd., Et joint venture mellom Raffles Education Corporation Limited og Education @ Iskandar Sdn Bhd (EISB), medlem av Iskandar Investment Group. Raffles University Iskandar er et asiatisk basert malaysisk universitet som stoler seg på som et praksisorientert universitet med intensive læreplaner og praktiske praktiske erfaringer som forbereder studentene for deres fremtidige karriere. Universitetet ble formelt godkjent av Malaysias høyskoledepartement (MOHE) 31. oktober 2011.

For tiden opererer fra sine midlertidige lokaler på Menara Kotaraya, Jalan Trus, Johor Bahru, Raffles University Iskandar vil utvikle en toppmoderne campus på en 65 hektar tomt i Iskandar Malaysias EduCity. Raffles University Iskandar strategiske plassering i Iskandar setter universitetet i en sikker og voksende statsøkonomi med stort potensial i både økonomisk og kulturell utvikling. Studentene kan forvente en levende og dynamisk nærende læringserfaring som vil se deres forvandling til profesjonelle i verdensklasse.

Vår visjon

Vår visjon er å være det fremste universitetet i Malaysia.

Vårt oppdrag

Vi er forpliktet til å gi kvalitetsutdanning. Dette vil bli oppnådd ved å bruke de nyeste undervisnings- og læringsmetodologiene, handlingsbasert forskning, samarbeid med industrien og engasjerende samfunnet.

Steder

Johor Bahru

Address
Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss