Ranaco Education & Training Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

RETI er den eneste private læringsinstitusjon som tilbyr utdanning og opplæring kombinere et Diploma Program med ulike utvalg av industrielle sikkerhetssertifikater.

Industrisikkerhetssertifikatene er akkreditert av Den internasjonale sjøfartsorganisasjonen, Arbeidsdepartementet

På en campus på 7,1 hektar etablerte Ranaco Ranaco Education

RETI innser vi at næringer ønsker å ansette nyutdannede med kunnskap, kompetanse, myke ferdigheter og proaktive sikkerhetsferdigheter. Industrier har imidlertid ikke tilstrekkelige ressurser til å trene egne ansatte.

For å rette opp dette, knytter RETI sammen og tilpasser utdanning og opplæringsprogrammer til kravene i våre interne og eksterne nettverksbransjer.

Ligger i nærheten av 19 petrokjemiske anlegg, 5 hovedporter og terminaler, 1500 små og mellomstore industriområder og mer enn 100 offshore-plattformer, ligger RETI i sentrum for denne utdannings- og opplæringsinitiativet.

Delte verdier

Industriell fokus

Vi tror at fokusering for å møte industriens behov er grunnleggende for ethvert vellykket langsiktig partnerskap.

team~~POS=TRUNC

Vi tror på å bruke vår kollektive ferdigheter, kunnskap og erfaring for å møte våre studenters behov. Gjennom samarbeid og engasjement skal vi bygge videre på vår styrke for å realisere vårt fulle potensial og oppnå vår felles visjon.

Kommunikasjon

Vi tror at åpen kommunikasjon er viktig for å bygge tillit og forståelse med vår student, vårt folk, våre aksjonærer og landet vi serverer. Først da kan vi møte industrielle behov, våre folks ambisjoner og aksjonærer.

Innovasjon

Vi tror på vårt folks kreativitet og vår evne til å bidra med nye ideer til forbedring. Vi skal konstant søke innovative måter å skape verdier for våre studenter på.

Steder

Kijal

Address
Kawasan Perindustrian Jakar II,
Kemaman, Terengganu

24000 Kijal, Terengganu, Malaysia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss