Universiti Teknologi Malaysia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Skolen for profesjonell og videreutdanning, eller bedre kjent som UTMSpace, er et innlemmet ansvarssenter som fungerer som en bedriftsleder ansvarlig for å planlegge, administrere og gjennomføre livslang læring programmer for Universiti Teknologi Malaysia .

Universiti Teknologi Malaysia , Skole for profesjonell og videreutdanning (UTMSPACE), tilbød i de første årene av etableringen profesjonelle utviklingsprogrammer som korte kurs, seminarer, workshops og intern opplæring. På grunn av en overveldende etterspørsel etter deltids- og heltidsopplæringsprogrammer i både privat og offentlig sektor, tok UTMSPACE initiativ til å tilby vanlige akademiske programmer fra og med studieåret 1995/96. Foreløpig tilbyr de faglige programmene kurs på Diploma og Undergraduate nivå, i tråd med kursene som tilbys av de ulike fakultetene på UTM. For brukers bekvemmelighet gjennomføres kursene på 17 læringssteder over hele landet.

UTMSPACE Professional Programmer tilbyr ulike myke ferdigheter og tekniske ferdigheter kortkurs. Skreddersydde korte kurs som er designet ut fra en bestemt organisasjons behov, er også tilgjengelige. UTM Professional Skills Certificate programmer tilbys for å oppfylle bransjens krav til kandidater som er kompetente i alle aspekter. Disse programmene er verdiskapende kurs for fremtidige kandidater, noe som gir dem en konkurransefortrinn når de går inn i arbeidsmarkedet. UTMSPACE tilbyr også arrangementshåndteringstjenester, organisering av en serie seminarer og konferanser på nasjonalt og internasjonalt nivå.

I samarbeid med sitt oppdrag for å tilby kvalitet etterutdanningstjenester, tilbyr UTMSPACE også profesjonelle diplomprogrammer og engelskspråklige programmer. Profesjonell Diplom-programmer er rettet mot ansatte som ønsker å forbedre sin kunnskap og ferdigheter. Engelsk språkprogrammer tar sikte på å hjelpe lokale og internasjonale studenter til å forbedre sin engelskspråklige ferdighet som forberedelse for å fortsette sine bachelor- eller poststudier på fakultetene. Språket er også åpent for alle medlemmer av lokalbefolkningen og arbeider voksne som ønsker å forbedre sine kommunikative engelskspråklige ferdigheter på arbeidsplassen.

I tråd med UTMSPACE- visjonen for å være sentrum for fortreffelighet i videreutdanning, vil UTMSPACE fra tid til annen identifisere og forsøke å oppfylle samfunnets krav. Kampanjer og markedsføring utføres aggressivt som et forsøk på å styrke UTM og UTMSPACE- merkene. I 2010, med oppgraderingen av UTM som Research University , har UTMSPACE blitt overlatt til å overta og administrere UTM College of Science and Technology (KST) og Joint Program Management Unit (UPPK) . Med fusjonsadministrasjonen er UTMSPACE fullt ansvarlig for gjennomføringen av Fulltids Diploma-programmer og Fellesskapsprogrammer gjennomført i samarbeid med 17 private høgskoler.

Den 28. januar 2011 markerte UTMSPACE sin egen historie, da den var offisielt registrert som et begrenset selskap etter garanti. Med denne endringen i status fungerer UTMSPACE nå som en forretningsbranche av UTM som fokuserer på utvikling av livslang læring. I tråd med sitt oppdrag, har UTMSPACE som mål å lede utviklingen av innovativ og kreativ menneskelig kapital gjennom kvalitets livslang utdanning.

Steder

Kuala Lumpur

Address
Residensi UTM Kuala Lumpur,
Level 2 (Podium),
No. 8, Jalan Maktab

54000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Skudai

Address
Skudai, Johor, Malaysia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss