University of Southampton Malaysia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et globalt universitet

Vår Malaysia Campus i EduCity-utviklingen i Iskandar Puteri, Johor, gjør det mulig for studenter å oppleve University of Southamptons utdanning i verdensklasse på rundt 60 prosent av kostnadene i samme grad i Storbritannia.

Få en unik 'Southampton' utdanning i Malaysia: to års studier i Malaysia etterfulgt av to års studier i Storbritannia. Vi har utdannede studenter fra Malaysia i over 50 år og har gode forbindelser med Sørøst-Asia som spenner over mange fagområder, utdanningsnivåer og forskning.

Våre partnerskap i regionen inkluderer Universitetet i Malaya, Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, Nasjonal Universitet i Singapore og Nanyang Technological University. Bli med oss for å være en del av en fremtidsrettet institusjon som opprettholder innovasjon og leting i sentrum av utdanningen; bli med oss for å skape en vellykket global fremtid.

 • Vårt alumni-samfunn er et rikt, mangfoldig nettverk av tidligere studenter som dekker hele verden
 • Våre verdensklasse akademikere er i toppkvaliteten på deres fagområder, og gir en positiv innvirkning på alle kontinenter
 • Vår virksomhet, regjerings- og ikke-statlige organisasjonspartnere spenner over hele verden
 • Vi er en del av Worldwide Universities Network, et samarbeid med kunnskap fra hele verden

World Class Fasiliteter

I Southampton får du muligheten til å utvikle opprinnelig tenkning, skyve grenser og skape løsninger på globale utfordringer ved hjelp av fasiliteter som er så avanserte som vår tenkning.

Helt siden vi har pionerer på forskning som lagde grunnlaget for etableringen av nettet, har vi utviklet en forståelse for datavitenskap. Vårt webvitenskapsinstitutt er hvor studenter og forskere kommer til å undersøke hvordan Internett vil fortsette å forandre verden.

Vi skyver grensene for ytelsesporter. Ved hjelp av en kombinasjon av våre store anlegg, inkludert vindtunneler og tau, hjelper vår ingeniørforskning elitutøvere med den viktige konkurransefortrinnet.

Vi har investert £ 8m i våre grunnskole- og prosjektlaboratorier for elektroteknikk, sammen med omfattende databehandling. Våre cleanroom er det største tverrfaglige cleanroom av sin type i Storbritannia, og tilbyr førsteklasses fasiliteter til våre studenter.

Engineering, Design and Manufacturing Center (EDMC) er et profesjonelt verksted, som brukes av studenter og forskere. De omfattende fasilitetene inkluderer 3D-skrivere, CNC-utstyr, CAD / CAM-programvare og et treningsverksted.

Ditt studentliv i Malaysia

campus

Vår Malaysia Campus ligger innenfor EduCity - en av de viktigste utviklingene i Iskandar Malaysia. Det er et banebrytende konsept av førsteklasses utdannelsespartnere, blant annet universelt anerkjente universiteter som Southampton, Newcastle og Reading, som alle deler internasjonale standard sports- og fritidsfasiliteter. På campus vil du bo i moderne boliger, som er utstyrt med en kafeteria, vaskeri, bønnerom, innendørs spillrom, utendørs badminton, basketballbane og en pittoresk takterrasse med utsikt over området rundt.

108131_Capture.JPG

Området rundt

I hjertet av Malaysias økonomiske sone ligger EduCity 8 km fra Second Crossing Bridge til Singapore. Det er lett tilgjengelig via Kystveien som direkte forbinder Medini med Johor Bahru, og Malaysia Singapore Second-Link Expressway. Singapores regionale luftfartshav, Changi internasjonale lufthavn, ligger en 60-minutters kjøretur unna, og vi ligger bare 30 minutter fra Senai internasjonale lufthavn.

Sport

Studenter på vår campus i Malaysia har tilgang til de eksepsjonelle fysiske rekreasjons- og idrettsanleggene på EduCity, som inkluderer en 6.000 kapasitets idrettsstadion med en fotball / rugbybane og et 400 meter atletisk spor som overholder Association of Athletics Federation standarder. Det er også et akvatisk senter med et olympisk størrelse svømmebasseng, som oppfyller International Swimming Federation standarder for vannpolo og synkronisert svømming.

Ditt Studentliv i Storbritannia

År tre og fire blir brukt på vår campus i Storbritannia, som tilbyr en vennlig, levende og variert atmosfære for arbeid og fritid. Hvert av våre syv campus har sin egen distinkte følelse, men alle deler en følelse av fellesskap der studiene og samfunnslivet kan blomstre.

Formen din fremtid

Southampton Mechanical Engineering kandidater er vellykket ansatt hos høyt profilerte organisasjoner som: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formula 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Vi er:

 • Et grunnleggende medlem av Russell Group
 • Et topp 20 britisk universitet (The Times og Sunday Times Good University Guide 2019)
 • Et topp 100 globale universitet (QS World University Rankings 2019)
 • Nr. 4 for maskinteknikk - (The Times Good University Guide, 2020)
 • Nr. 3 for elektrisk
 • Nr. 6 i Storbritannia for luftfart og astronautikk - (The Complete University Guide 2020)
 • Målrettet av topp arbeidsgivere

Steder

Johor Bahru

Address
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Johor Bahru, Johor, Malaysia

Southampton

Address
SO14 0DA Southampton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland