University of Southampton Malaysia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Southampton Malaysia åpnet i EduCity (Johor) i oktober 2012. Universitetet har et globalt rykte for akademisk fortreffelighet og er grunnlegger av Russell Group av forskningsintensive britiske universiteter.

University of Southampton er blant verdens 100 høyeste utdanningsinstitusjoner. QS World University Rankings 2021 har plassert University of Southampton på 90. plass blant globale universiteter, noe som gjør University of Southampton Malaysia det beste britiske universitetet i Malaysia.

Programmer som tilbys på Southampton Malaysia er høyt rangert globalt og i Storbritannia. Vi er rangert som nummer 1 i Storbritannia for elektroteknisk program (Guardian University Guide, 2021), nummer 4 for maskinteknikk (The Times and Sunday Times Good University Guide, 2020), nummer 7 for luftfart og astronautikk (The Complete University Guide, 2021) og nummer 11 for informatikk (The Complete University Guide, 2021). Vårt Business, Management and Marketing-program er også rangert som topp 10 i Storbritannia, ifølge Guardian University Guide 2020.

Studentene våre kan dra nytte av det beste fra begge verdener ved å studere i Malaysia og i Storbritannia. Universitetets ingeniørprogrammer er delt-kampusprogrammer: Ingeniørstudenter studerer 2 år i Malaysia og 2 år i Storbritannia. Studenter fra de andre programmene kan også søke om å fullføre gradene i Storbritannia når de vil (leveringsmodeller 1 + 2 og 2 + 1 er tilgjengelige).

Å studere ved University of Southampton Malaysia bidrar til å spare opptil 75% av kostnadene, sammenlignet med å fullføre programmene i Storbritannia. Engineering split-campus-programmene er 40% rimeligere. Våre ingeniørstudenter betaler for sine første og andre års studier i Malaysia Ringgit (MYR), og de får 20% rabatt når de går over til Storbritannia for å fullføre 3. og 4. år. Studenter som studerer Business Programs på Malaysia campus, vil spare opptil 60 % av kostnadene for vår UK-baserte grad, hvis de velger å fullføre programmene fullt ut på Malaysia campus.

Studentene våre jobber sammen med verdensledende akademikere, med tilgang til banebrytende fasiliteter og globale samarbeid. Studenter som studerer på Malaysia-campus får samme kursinnhold og undervisningskvalitet som studenter i Storbritannia. Mange ressurser og fasiliteter tilgjengelig på den britiske campus kan også vurderes av våre malaysiske campusstudenter som digitalt bibliotek og karrierewebinarer. Den nye campus i Malaysia * har toppmoderne laboratorier og fasiliteter som Dry Research Lab, Design Studio, Computer Science Lab, Thermofluid Lab, Aero Lab og Green Energy Lab. På den britiske campus har vi investert £ 8 millioner i våre undervisnings- og prosjektlaboratorier. 98% av kandidatene i Southampton var i arbeid eller videre studier innen seks måneder etter fullført grad (Graduate Outcome, 2017/18). Våre nyutdannede har gått på jobb med verdens ledende selskaper som Dyson, Huawei Malaysia og JP Morgan.

I september 2021 vil University of Southampton Malaysia ønske studenter velkommen til vår nye campus *, en del av EcoBotanic City i Johor. Den nye campus med flere etasjer er bygget for å huse opptil 2000 studenter og har toppmoderne laboratorier, lærings- og rekreasjonsrom for en eksepsjonell pedagogisk opplevelse. Studentene våre kan nyte film, shopping og mer på et bredt spekter av underholdningsfasiliteter i en rekke kjøpesentre i nærheten av EcoBotanic City. Vårt campus ligger bare 40 minutters kjøretur fra Singapore. Universitetets studenter liker også å reise til Kuala Lumpur eller andre deler av Malaysia for korte helgeturer med praktiske transportsystemer.

* underlagt godkjenning fra departementet for høyere utdanning

Steder

Johor Bahru

Address
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Johor Bahru, Johor, Malaysia

Southampton

Address
SO14 0DA Southampton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss