Les den offisielle beskrivelsen

Et globalt universitet

Vår Malaysia Campus i EduCity-utviklingen i Iskandar Puteri, Johor, gjør det mulig for studenter å oppleve University of Southamptons utdanning i verdensklasse på rundt 60 prosent av kostnadene i samme grad i Storbritannia.

Få en unik 'Southampton' utdanning i Malaysia: to års studier i Malaysia etterfulgt av to års studier i Storbritannia. Vi har utdannede studenter fra Malaysia i over 50 år og har gode forbindelser med Sørøst-Asia som spenner over mange fagområder, utdanningsnivåer og forskning.

Våre partnerskap i regionen inkluderer Universitetet i Malaya, Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, Nasjonal Universitet i Singapore og Nanyang Technological University. Bli med oss for å være en del av en fremtidsrettet institusjon som opprettholder innovasjon og leting i sentrum av utdanningen; bli med oss for å skape en vellykket global fremtid.

  • Vårt alumni-samfunn er et rikt, mangfoldig nettverk av tidligere studenter som dekker hele verden
  • Våre verdensklasse akademikere er i toppkvaliteten på deres fagområder, og gir en positiv innvirkning på alle kontinenter
  • Vår virksomhet, regjerings- og ikke-statlige organisasjonspartnere spenner over hele verden
  • Vi er en del av Worldwide Universities Network, et samarbeid med kunnskap fra hele verden

World Class Fasiliteter

I Southampton får du muligheten til å utvikle opprinnelig tenkning, skyve grenser og skape løsninger på globale utfordringer ved hjelp av fasiliteter som er så avanserte som vår tenkning.

Helt siden vi har pionerer på forskning som lagde grunnlaget for etableringen av nettet, har vi utviklet en forståelse for datavitenskap. Vårt webvitenskapsinstitutt er hvor studenter og forskere kommer til å undersøke hvordan Internett vil fortsette å forandre verden.

Vi skyver grensene for ytelsesporter. Ved hjelp av en kombinasjon av våre store anlegg, inkludert vindtunneler og tau, hjelper vår ingeniørforskning elitutøvere med den viktige konkurransefortrinnet.

Vi har investert £ 8m i våre grunnskole- og prosjektlaboratorier for elektroteknikk, sammen med omfattende databehandling. Våre cleanroom er det største tverrfaglige cleanroom av sin type i Storbritannia, og tilbyr førsteklasses fasiliteter til våre studenter.

Engineering, Design and Manufacturing Center (EDMC) er et profesjonelt verksted, som brukes av studenter og forskere. De omfattende fasilitetene inkluderer 3D-skrivere, CNC-utstyr, CAD / CAM-programvare og et treningsverksted.

Ditt studentliv i Malaysia

campus

Vår Malaysia Campus ligger innenfor EduCity - en av de viktigste utviklingene i Iskandar Malaysia. Det er et banebrytende konsept av førsteklasses utdannelsespartnere, blant annet universelt anerkjente universiteter som Southampton, Newcastle og Reading, som alle deler internasjonale standard sports- og fritidsfasiliteter. På campus vil du bo i moderne boliger, som er utstyrt med en kafeteria, vaskeri, bønnerom, innendørs spillrom, utendørs badminton, basketballbane og en pittoresk takterrasse med utsikt over området rundt.

108131_Capture.JPG

Området rundt

I hjertet av Malaysias økonomiske sone ligger EduCity 8 km fra Second Crossing Bridge til Singapore. Det er lett tilgjengelig via Kystveien som direkte forbinder Medini med Johor Bahru, og Malaysia Singapore Second-Link Expressway. Singapores regionale luftfartshav, Changi internasjonale lufthavn, ligger en 60-minutters kjøretur unna, og vi ligger bare 30 minutter fra Senai internasjonale lufthavn.

Sport

Studenter på vår campus i Malaysia har tilgang til de eksepsjonelle fysiske rekreasjons- og idrettsanleggene på EduCity, som inkluderer en 6.000 kapasitets idrettsstadion med en fotball / rugbybane og et 400 meter atletisk spor som overholder Association of Athletics Federation standarder. Det er også et akvatisk senter med et olympisk størrelse svømmebasseng, som oppfyller International Swimming Federation standarder for vannpolo og synkronisert svømming.

Ditt Studentliv i Storbritannia

År tre og fire blir brukt på vår campus i Storbritannia, som tilbyr en vennlig, levende og variert atmosfære for arbeid og fritid. Hvert av våre syv campus har sin egen distinkte følelse, men alle deler en følelse av fellesskap der studiene og samfunnslivet kan blomstre.

Formen din fremtid

Southampton Mechanical Engineering kandidater er vellykket ansatt hos høyt profilerte organisasjoner som: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formula 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

University of Southampton Malaysia

Elektrisk og elektronisk teknologi påvirker mange aspekter av det moderne liv, alt fra energi, helsetjenester, underholdning og handel, til kommunikasjon, produksjon og m ... [+]

Elektrisk og elektronisk teknologi driver de grunnleggende teknologiene i dagens sammenhengende ord. Hvert område av våre liv, fra energiforsyning og overføring, medisin og helsetjenester til industrielle applikasjoner, global handel, transport, kommunikasjon, underholdning og sikkerhet, er avhengig av elektrisk og elektronisk teknologi. Som et resultat er dette feltet nå et av de raskest voksende arbeidsfeltene i verden, og dyktige elektriske og elektroniske ingeniører er veldig etterspurt. Her er hvorfor Southampton bør være ditt beste valg:

Vi er rangert nummer to i Storbritannia av The Guardian University Guide, 2019 for elektriske og elektroniske engineering.Vårt britiske campus huser et 110-tommers toppmoderne tverrfaglig cleanroom, høyspenningslaboratorium og fremragende laboratoriefasiliteter.Vi er de første i Storbritannia for volum og kvalitet på vår elektriske og elektroniske engineering forskning (REF, 2014).The Meng Electrical and Electronic Engineering programmet gir en direkte rute til Chartered Engineer (CEng) status, anerkjent av internasjonale organer inkludert styret av ingeniører Malaysia via den internasjonale avtalen kjent som Washington Accord.Multinasjonal eksponering via delt campus-programmet (2 år i Malaysia og 2 år i Storbritannia).... [-]
Malaysia Johor Bahru
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Southampton Malaysia

Mekanikk samler kreativitet og design med matematiske og vitenskapelige prinsipper og virkninger på tvers av en rekke bransjer. Mekaniske ingeniører bruker sine kreative, ... [+]

Maskiningeniør er en dynamisk studiestudium som omfatter engineering, fysikk, matematikk og materialvitenskapsdisipliner. Koblet sammen, disse baner vei for ingeniører å designe, analysere, produsere og vedlikeholde mekaniske systemer. Den står til i dag som en av de eldste og bredeste feltene i ingeniørfag og er eviggrønne i sin relevans for samfunnet. Din beste vei mot å bli ingeniør ligger hos Southampton fordi:

Du får tilgang til førsteklasses fasiliteter, inkludert vindtunnelkomplekset, brukt av Formel 1-lag og olympiske idrettsutøvere.Våre grader akkreditert av Institutt for mekaniske ingeniører (IMechE) i Storbritannia.Du vil få oppgave med designprosjekter i hvert studieår for å utvikle verdifulle tekniske evner.Våre MEng Mekanisk Engineering programmer gir en rute til Chartered Engineer (CEng) status, anerkjent av internasjonale organer inkludert styret av ingeniører Malaysia via den internasjonale avtalen kjent som Washington Accord.Studenter på split-campus-programmet (2 år i Malaysia og 2 år i Storbritannia) tilbys samme kursinnhold og undervisningskvalitet som studenter i Storbritannia i alle fire årInntakskravSuksessige søkere har vanligvis AAA eller høyere på et nivå i matematikk, fysikk og en annen (unntatt generelle studier og kritisk tenkning).Pass på vitenskap er det nødvendig med praktisk vurdering når det er aktuelt. Tilsvarende ville være IB : 36 poeng totalt, 18 på høyere nivå, inkludert 6 i både høyere matematikk og høyere fysikkSijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM): AA i matematikk og fysikk pluss A i ett annet emneUnified Examination Certificate (UEC) - Senior Middle Level: Studenter som studerer Science-sporet på engelsk med minimum 4 Som inkludert matematikk I og II og fysikk (ikke inkludert kunst, kinesisk, malaysisk... [-]
Malaysia Johor Bahru
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Southampton Malaysia

Verden av luftfart og astronautikk er en som er utrolig dynamisk og inkorporerer banebrytende design med grundig forskningsmetode. En MIng i luftfart og astronautikk med ... [+]

Våre forskere innen luftfart og astronautikk er i stor etterspørsel fra noen av verdens ledende selskaper. Her er hva du kan forvente å få fra din pedagogiske opplevelse:

Tilgang til førsteklasses fasiliteter, inkludert vindtunnelkomplekset, brukt av Formel 1 og olympiske idrettsutøvere.Praktisk erfaring med å designe prosjekter innen hvert studieår for å utvikle evner som en fremtidig ingeniør.En rute til Chartered Engineer (CEng) status, anerkjent av internasjonale organer, inkludert styret av ingeniører Malaysia via den internasjonale avtalen kjent som Washington Accord.En kvalifikasjon som også er akkreditert av Royal Aeronautical Society (RAeS) og Institutt for mekaniske ingeniører (IMechE).Flygende muligheter gjennom Studentforening i Storbritannia.Multinasjonal eksponering via delt campus-programmet (2 år i Malaysia og 2 år i Storbritannia).InntakskravSuksessige søkere har vanligvis AAA eller høyere på et nivå i matematikk, fysikk og en annen (unntatt generelle studier og kritisk tenkning).Pass på vitenskap er det nødvendig med praktisk vurdering når det er aktuelt. Tilsvarende ville være IB : 36 poeng totalt, 18 på høyere nivå, inkludert 6 i både høyere matematikk og høyere fysikkSijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM): AA i matematikk og fysikk pluss A i ett annet emneUnified Examination Certificate (UEC) - Senior Middle Level: Studenter som studerer Science-sporet på engelsk med minimum 4 Som inkludert matematikk I og II og fysikk (ikke inkludert kunst, kinesisk, malaysisk eller matematikk)Diplom i maskinteknikk (Aeronautics), Universiti Teknologi Malaysia (UTM): Førsteårsinngang med minimum GPA på 3,4Monash University Foundation År: Minimum 310 totalt med 80 prosent gjennomsnitt i matematikk og fysikk, og underlagt et utvidet teknisk induksjonsprogramEngelskspråklige kvalifikasjoner: Band 1C, IELTS... [-]
Malaysia Johor Bahru
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk