AUM American University of Malta

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Hvorfor AUM?

American University of Malta (AUM) er et universitet i amerikansk stil dedikert til høyere utdanning og forskning for et internasjonalt samfunn med høyeste standard. Studieprogrammene, forskningsaktivitetene og tjenesten til samfunnet forvandler liv og tjener samfunnet ved å utdanne etisk kunnskapsrike borgere, skape kunnskap og sette kunnskap til å fungere i en global setting.

AUM utdanner et mangfoldig studentorgan til å bli etisk ansvarlige globale borgere, kritiske tenkere og fremtidige ledere i et faglig utfordrende læringsmiljø. Den streber kontinuerlig for å innovere og forbedre kvaliteten i undervisning, forskning, offentlig tjenesteyting og økonomisk utvikling.

Måten AUM leverer studiene utgjør en viktig byggestein i grunnlaget for identiteten. Hvert program guider studentene til å bygge sin kunnskap fra grunnen av og strukturere kunnskap på en sammenhengende og kogent måte. Det tar studentene hele veien fra grunnleggende prinsipper til praktisk praksis med de nyeste industriteknologiene som er relevante for deres felt.

Hvorfor studere på Malta?

Ligger i sentrum av Middelhavet, mellom Europa og Nord-Afrika, er Malta EUs minste medlemsland. Malta er kjent for sin 7000 år lange historie og 300 soldager, og har dukket opp som en av de mest bemerkelsesverdige suksesshistoriene i eurosonen. Anerkjent for sin pro-business holdning, state-of-the-art infrastruktur og beskjedne kostnader for å drive forretning, har det blitt det go-to landet for vekstsynte gründere og multinasjonale selskaper.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

akkreditering

American University of Malta (AUM) fusjonerer det beste fra begge verdener når det gjelder faglige standarder og akkreditering. Alle programmene er designet av et profesjonelt fakultetsstyre for å overholde amerikanske utdanningsstandarder på tertiært nivå. Hver grad har mottatt akkreditering, etter gransking av Nasjonalkommisjonen for videre og høyere utdanning (NCFHE) på Malta. Dette betyr igjen at alle grader som tilbys på AUM, også er fullt anerkjent i hele Europa og utover. Måten vi leverer våre programmer utgjør et avgjørende fundament for identiteten vår på AUM. Utdannelsen i amerikansk stil kombinert med en europeisk setting og et flerkulturelt studentorgan gir det perfekte miljøet og merverdien for læringen din.

Våre programmer

Undergraduate programmer

Enten du vil etablere en innovativ og økonomisk vellykket oppstart, designe neste generasjon videospill eller planlegge utformingen av en futuristisk by, har du kommet til rett sted.

Vi tilbyr 10 studenter:

 • BS i bedriftsøkonomi
 • BS i Business and Finance
 • BS i regnskap
 • BS i spillutvikling
 • BS i elektronikk og kommunikasjonsteknikk
 • BS i industriteknikk
 • BS i maskinteknikk
 • BS i sivilingeniør
 • BA i grafisk design og animasjon
 • BA i kinesisk språk og kultur

Graduate Programmer

Velg mellom våre tre hovedprogrammer innen Business and Engineering felt. Læreplanen takler en rekke samtidige og presserende problemstillinger, med teori og praksis som gir like oppmerksomhet. Programmet overvåkes av erfarne fakulteter fra ledende universiteter rundt om i verden, og oppfyller de høyeste internasjonale standarder.

Vi tilbyr tre utdannelser:

 • Master of Business Administration
 • MS i ingeniørledelse
 • MS i cybersikkerhet

Engelsk for akademisk formål Program

EAP-programmet ved American University of Malta er designet for å hjelpe studenter som oppfyller alle krav til opptak, bortsett fra språkferdighetene og trenger å forbedre sine engelskspråklige ferdigheter for å begynne på studiet. Dette programmet vil hjelpe studentene med å forbedre ferdighetene sine i å lytte, snakke, lese og skrive for å hjelpe dem å lykkes når de begynner på graden.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

stipend

Maltesisk og EU-stipend

AUM tilbyr full stipend til studenter som er maltesiske eller EU-borgere bosatt på Malta de siste 5 årene. Søkere må fylle ut opptakssøknaden sin for å bli vurdert.

Studentliv ved AUM

Ikke bare gå til uni - få mest mulig ut av det. Hos AUM oppfordrer vi studentene våre til å delta i en lang liste med universitets sponsede aktiviteter. Fra strandutflukter til kulturelle ekspedisjoner på øya, og vi er opptatt av å sikre studentene våre mange muligheter for moro skyld. Målet vårt er ikke bare å ha positiv klasseromserfaring, men også ha mange muligheter til å utvikle langvarige vennskap.

Vår Campus

AUM ligger i Bormla, også kjent som Cospicua, en av Maltas ikoniske Three Cities. Området er rikt på kultur, variert historie og restauranter og kafeer ved den vakre vannkanten. Campus vår, opprinnelig designet av William Scamp, ble brukt under andre verdenskrig som en britisk marinebase. Tungt bombet i løpet av denne perioden ble bygningen stående i ruiner i mange år. Restaureringsprosessen inkluderte forsøk på å holde den historiske bevaring av gjenstander i bygningen.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Steder

Cospicua

Address
BML 1013 Cospicua, Malta

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss