Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Malta College of Arts, Science and Technology (sendingen av mcast) etablert i 2001, er landets ledende fag- og yrkesopplæring institusjon. Gjennom våre seks institutter i Malta og Gozo Campus, kan vi tilby 185 heltidsansatte og over 300 deltids yrkesfag alt fra sertifikater til grader (MQF nivå 1 til nivå 6). Våre studenter er forberedt for yrker i ulike sektorer av økonomien eller for høyere utdanning.

Vi samarbeider tett med lokale næringer for å sikre at de kunnskaper, ferdigheter og kompetanse innenfor våre læreplaner som er aktuelle og relevante for et dynamisk og fremtidsrettet økonomi. Dette forholdet stimulerer College suksess - våre programmer er fleksibel, relevant og responsive til ambisjonene våre studenter og behovene til bransjer som er i stadig utvikling for å møte utfordringene i et skiftende globale økonomien.

New sendingen av mcast struktur til fordel Studenter

Sendingen av mcast har et bredt alt og unikt mandat i post-videregående sektor tilbyr kurs som spenner fra nivå 1 til nivå 6. Innenfor Malta kvalifikasjonsrammeverk, sendingen av mcast gir Nivå 1 og 2 Foundation programmer for studenter som kan ha etterlatt formell skolegang uten formelle kvalifikasjoner med sikte på å hjelpe dem til minst oppnå en Level 3 Yrkes kvalifisering og muligens enda mer. Sendingen av mcast gir også Nivå 4 kurs for studenter som kanskje ønsker å gå inn sysselsetting på teknikeren nivå eller som kan aspirerer til å fortsette sine studier på et høyere grads nivå. Endelig sendingen av mcast tilbyr kurs på nivå 5 og 6 der studentene tar sikte på å oppnå en første grad.

Alle disse ulike nivåer er en viktig og avgjørende del av sendingen av mcast misjon. For å styrke hver enkelt av disse ulike nivåer, har det vært følt at sendingen av mcast struktur må utvikle videre for å imøtekomme på en bedre måte for behovene til våre studenter på ulike nivåer.

Sendingen av mcast vil forbli som en organisasjon som omfatter alle disse nivåene, og understreker muligheten for en sammenhengende og sterk sti mellom de ulike nivåene. For å styrke sitt fokus på de ulike behovene til studenter på disse forskjellige nivåene, vil sendingen av mcast være å innføre tre høgskolene under sendingen av mcast paraply nemlig Foundation College, Technical College og University College.

Foundation College

Stiftelsen College fokuserer på å gi den beste læreplaner og læring pedagogikk for kandidater følgende kurs ved MQF / EQF nivå 1, 2 og 3 ved å ta deres spesifikke behov og forberede dem for videre utdanning ved Technical College.

Teknisk høyskole

Den tekniske høyskole gir ytterligere studietilbud på MQF / EQF nivå fire i et tettere samarbeid med industrien. Advanced Diplomer på tilbudet forbereder våre studenter med de rette kunnskaper, ferdigheter og kompetanse for å kunne ta opp tekniske stillinger innen industri eller fremgang til Høgskolen bør de foretrekker å gjøre det. Våre Nivå 4 programmer innlemme et bredt spekter av læreplasser i ulike felt av studier slik at våre studenter til å også få praktisk arbeidserfaring mens du studerer.

Høgskolen

Høgskolen henvender for høyere utdanning og yrkes grader mens også arbeider i nært samarbeid med industrien for å gi fagfolk som både er faglig forberedt og praktisk opplæring i å tilfredsstille behovene til den lokale industrien.

Institutter og sentre gi all teknisk og faglig kompetanse mot levering av alle programmer på sendingen av mcast mens du har det viktigste målet for kjøring frem alle studieområdene, under deres respektive ansvar med en outlook mot fremtiden. Denne selskapsstrukturen gjør det mulig for hver College å skape fokuserte strategier som adresserer de spesielle behovene til elever på hvert nivå og samtidig opprettholde en sunn dialog med alle interessenter for å kunne tilby de beste programmene for behovene til den lokale økonomien og samfunnet.

hvorfor sendingen av mcast?

  • En spennende karriere

Vi vil ikke bare forberede deg til eksamen.

Vi samarbeider med de ledende aktører i bransjen for å gi deg hands-on trening i de nyeste beste praksis og teknologi. Gjør deg klar til å brette opp ermene og sette det du lærer i klasserommet til å praktisere i våre verksteder, laboratorier og i virkelige arbeidssituasjoner, gjennom plasseringer og lærlingeplasser.

Vårt endelige mål er å gi deg ferdigheter og erfaringer som kreves for å hjelpe deg å oppnå den blomstrende karriere du håper på.

  • En verden av muligheter

Hvert år gir vi opplæring til over 6000 heltidsstudenter.

Nye programmer blir stadig lagt til vår liste over kurs for å gi deg mer nye trenings alternativer å velge mellom. Hvis du er fast bestemt på å avansere i din karriere, har vi treningsprogram som er laget for deg.

  • En omsorgsfull og levende Campus

Vi mener at utdanning er ikke bare et spørsmål om kvalifikasjoner og tekniske ferdigheter. Vi er forpliktet til å hjelpe deg med å utvikle seg til ansvarlige, entusiastiske voksne med sterke sosiale verdier. Utover klasserommet, på sendingen av mcast vil du delta i idrett, kultur og andre morsomme aktiviteter som hjelper deg å få nye venner, få tillit og forbedre teamarbeid og kommunikasjonsevner.

Du vil også ha muligheter til å bli med nasjonale og internasjonale konkurranser og arrangementer, samt å få verdifull erfaring gjennom internasjonale studentutvekslingsprogrammer. Hvis du går gjennom en vanskelig tid i livet, gir vi deg et bredt utvalg av personlig pleie og støttetjenester.

  • International Centre of Excellence

Vi var den første utdanningsinstitusjonen i Europa til å bli sertifisert som International Centre of Excellence av den anerkjente internasjonale organet Edexcel.

Vår pågående forpliktelse til å oppgradere kvaliteten på alle våre tjenester og for å gi deg en hyggelig erfaring omfatter innføring av de nyeste undervisningsteknologi, ansettelse av erfarne forelesere og administrativt ansatte, samt omfattende investeringer i state-of-the- moderne utstyr.

Vi er for tiden å gjennomføre tre EU-finansierte prosjekter, verdt over € 20 millioner for å fortsette å oppgradere kvaliteten på alle våre eksisterende programmer, og introdusere nye.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Malta College of Arts, Science and Technology

Gjennom denne graden, vil du ha mulighet til å forstå og utvikle en rekke praktiske kunstdisipliner, inkludert tegning, skulptur, maleri, foto, grafikk og digital bildebe ... [+]

Programmet enheter av dette kurset kan betraktes som en syntese av de viktigste elementene i profesjonell kunst praksis, bekymret som de er med underliggende kunnskap, grunnleggende ferdigheter og forståelse.

Gjennom denne graden, vil du ha mulighet til å forstå og utvikle en rekke praktiske kunstdisipliner, inkludert tegning, skulptur, maleri, foto, grafikk og digital bildebehandling. Du vil bli oppfordret til å gå i dybden av flerdimensjonale aspektet ved Kunst teori og praksis ved å takle et bredt spekter av saker, inkludert åndelig, moralsk og etisk, samt miljømessige og sosio-kulturelle. Dette kurset vil oppholde deg i din egen personlige utvikling, i forbindelse med utviklingen av studio praksis. ... [-]

Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Malta College of Arts, Science and Technology

Dette kurset er utformet for å gi studentene muligheter for å maksimere kunnskap og ferdigheter til å jobbe hands-on i kreative miljøer. Studentene skal produsere fotogra ... [+]

Forholdet mellom grafikk med dagens moderne samfunn blir stadig mer fremtredende. Dette er tydelig i overflod og bruk av visuelle i moderne kommunikasjon.

Dette kurset er utformet for å gi studentene muligheter for å maksimere kunnskap og ferdigheter til å jobbe hands-on i kreative miljøer. Studentene skal produsere fotografisk innhold for både kunstneriske og kommersielle praksis.

I løpet av det første året av dette kurset, vil du arbeide med kreative medieproduksjon studenter. Framdrift i det andre og tredje året av programmet, vil du være i stand til å gå dypere inn i mer spesialiserte fotografiske teorier og praksis gjennom spesielt utformet enheter.

Dette kurset vil utsette deg for et bredt spekter av fotografiske ferdigheter og teknikker, med hovedfokus på digital fotografering. Du vil utforske forskjellige aspekter ved fotografering i forhold til kunst, kommersielle og mixed media. I din siste året, vil du få mulighet til å forske og utvikle din egen unike individuelle yrkesutøvelse.... [-]

Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 semestre
Campus
Les mer på norsk

BSc

Malta College of Arts, Science and Technology

Målet med dette programmet er at for å utvikle profesjonelle ingeniører som er både faglig forberedt og praktisk opplæring i å tilfredsstille kravene til lokal industri m ... [+]

Målet med dette programmet er at for å utvikle profesjonelle ingeniører som er både faglig forberedt og praktisk opplæring i å tilfredsstille kravene til lokal industri med spesielt fokus på kraftproduksjon og fornybare energisystemer.

Videre vil disse kandidatene være passende forberedt på å ta fatt på karrieren eller fremme sine studier. Behovet for å ha kvalifiserte ingeniører som nærmer denne teknologien på en profesjonell og effektiv måte er sterkt ønsket av alle de store aktørene. Modulene i denne graden kurset vil gi kandidatene en forståelse av både tradisjonelle og moderne teknologi samt støttesystemer som ville være nødvendig.

Assessment

... [-]
Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Malta College of Arts, Science and Technology

Vern av naturressurser, CO2-utslipp, klimaendringer og dens effekter, og demografiske endringer, er stadig viktigere temaer i lokal og internasjonal sammenheng. ... [+]

Innhold

Vern av naturressurser, CO2-utslipp, klimaendringer og dens effekter, og demografiske endringer, er stadig viktigere temaer i lokal og internasjonal sammenheng. Dette grad Kurset dekker de nasjonale og globale utfordringer i dag og i fremtiden, og inkluderer en høy grad av tverrfaglig samarbeid. Studiet er en sammenslåing av klassisk mekanikk med realfag.

Miljøteknikk omhandler tekniske løsninger for miljømessig relevante utfordringene i vår fremtid. Dette kurset vil gi studentene muligheten til å bruke problemløsning tilnærminger for å håndtere økologiske og tekniske utfordringer, for å kreativt komme frem til en situasjon med ressurs bærekraft.

Kurset er en utfordrende, teknisk-orientert program som gir studentene et bredt spekter av bruksområder. Miljø ingeniører kan være aktive i planlegging, bygging og drift av miljø teknologiske fasiliteter, i forskning og undervisning, i miljøorganisasjoner, i administrasjonen, og i konsulent bedrifter av sine egne.... [-]

Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 semestre
Campus
Les mer på norsk
Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

Bærekraftige bygninger Avanserte bygningstjenester installasjon design

Spesialenheter

Oppvarming, ventilasjon og air-condition

Program læringsutbytte

Undersøke og koordinere installasjon, design og vedlikeholdsbehov av byggtjenester i boliger, forretningsbygg og industribygg; konstruksjon, og anleggsprosjekter Analysere og vurdere bærekraftige designalternativer for bygninger Forstå og sammenligne byggematerialer i form av egenskaper, oppførsel og egenskaper [-]
Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
11 semestre
Campus
Les mer på norsk
Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

Kjernestudie Units

uorganisk kjemi Organisk kjemi Fundamentals of Engineering og prosessteknikk Kjemisk Reactor Engineering separasjon Prosesser Chemical Engineering Termodynamikk [-]
Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk
Malta College of Arts, Science and Technology

Hvis du er ivrig på programvareutvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemer, så dette kurset er for deg. ... [+]

Innhold

Hvis du er ivrig på programvareutvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemer, så dette kurset er for deg. I dette kurset vil du lære å designe programvare basert på formelle design mønstre; designe og implementere den underliggende data infrastruktur; modellere og løse komplekse reelle problemer mens følgende formelle metoder. Dette kurset dekker Secure Development, Enterprise Software Development, Server Side og klientsiden scripting, Diskret matematikk og andre lignende moduler. Dette kurset er ment for personer som har en interesse i problemløsning, har et øye for detaljer og streber etter å programmere effektivt.

Studier / Kurs Levering ... [-]
Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
5 semestre
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Malta College of Arts, Science and Technology

Dette grad kurset i Mechanical Engineering er relevant for en rekke bransjer, siden den dekker de viktigste mekaniske tekniske prinsipper og fagområder, for eksempel desi ... [+]

Innhold

Dette grad kurset i Mechanical Engineering er relevant for en rekke bransjer, siden den dekker de viktigste mekaniske tekniske prinsipper og fagområder, for eksempel design, mekanikk, termodynamikk, instrumentering og kontroll, materialer til anlegget ingeniør. Kurset er derfor wideranging og det vil utvikle din evne til å anvende disse prinsippene for å løse tekniske problemer i en rekke arbeidsmiljøer og forretnings bekymringer. Entreprenørskap, produksjon og bærekraft er også studert, utover de tradisjonelle rent tekniske aspekter ved dette programmet.

Assessment

Kurset vil bli vurdering basert.

Program læringsutbytte Analyse en rekke mekaniske teknologiske spørsmål ved hjelp av matematisk og vitenskapelig kunnskap Forstå virksomheten og utbedre feil på et stort utvalg av utstyr Ta strukturerte og ansvarlige beslutninger som vil føre til effektive og effektive løsninger Forstå komplekse elektronisk styrte systemer. Kjernestudie Units entreprenørskap Maths Materialer for Plant Engineers Thermo og væskedynamikk Plant Typologi Elektronikk / kontroll Mechanics of Machines Vibrasjoner anlegg design Praksis 1 Opptakskrav Sendingen av mcast-BTEC Utvidet Diploma i Drift og Vedlikeholdsteknikk ... [-]
Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
11 semestre
Campus
Les mer på norsk