Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

UCM kilder for verdensomspennende innovative læringsmetoder, reinterprets og tilbyr dem til studenter som har som mål å være en del av de nye internasjonale jobbtrender.

Vi engasjerer internasjonale forretningsfolk og pionerer i de mest innovative, tverrfaglige utdannelsesteknikker for å sikre høyest læringsstandard.

UCM-innflytelse på nesten tjue års akademisk erfaring i Sveits, hvor en hvis campus er basert.

UCM er akkreditert av National Commission for Higher and Further Education med lisensnr. 2015-011. *

Visjon

UCM, en pedagogisk leverandør av utdanning, fokuserer på de nyeste trender, nisjer og behov på arbeidsmarkedet, slik at UCM raskt kan lage sine pedagogiske metoder og kurs for å være i tråd med dagens tider. UCM er stolt av en fleksibel, fleksibel akademisk struktur, som gir en verdiskapning for studenter.

UCM implementerer visjonen til grunnlegger Prof. Paolo Sotgiu, ved å fokusere på hver elevs generelle velvære, deres emosjonelle, intellektuelle, akademiske og sosiale selv. UCM legger derfor vekt på undervisningsmetoder og læringsmiljøer som skaper rike læringssamfunn.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

United Campus of Malta

BBA i entreprenørskap - utviklet med støtte fra Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, er en unik bachelor i bedriftsøkonomi. Det er strukturert i tre år ett ... [+]

Oversikt

BBA i entreprenørskap - utviklet med støtte fra Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, er en unik bachelor i bedriftsøkonomi. Det er strukturert i tre år ett semester for å jobbe med oppgaven, og det er basert på en læring ved å gjøre tilnærming.

Studentene anses ikke som elever, men gründere, skaper sitt eget virkelige selskap og lærer å lede det.

I begynnelsen av studieprosessen opprettes en læringsavtale mellom student, teamforetak og trener. De multikulturelle, selvstyrte lagene vil arbeide med oppstart i et innovativt engelsktalende miljø.

Vi lever i en verden med rask forandring, som trenger mennesker med høyt initiativ og motet til å være forstyrrende.... [-]

Malta Saint Julian's
September 2019
Engelsk
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

United Campus of Malta

Psykologi handler om mennesker, det er rundt oss og berører alle aspekter av våre liv. Den fascinerende graden undersøker sosial atferd og sinn. Hvis du lurer på hvorfor ... [+]

Psykologi handler om mennesker, det er rundt oss og berører alle aspekter av våre liv . Den fascinerende graden undersøker sosial atferd og sinn. Hvis du lurer på hvorfor vi opptrer som vi opptrer, hva utløser våre tanker og følelser, du ser på de rette feltene av studier!

Psykologi er et av de mest varierte og dynamiske fagområdene, og programmet skal forberede studentene på det brede utvalget av muligheter for oppgradering og spennende karrierevalg.

Med så mange mulige fremtidsmuligheter og både praktisk og teoretisk tverrfaglig læring , vil kandidatene kunne ta et informert valg om retningen for fremtidige fagområder og mulige karriereveier.

Fordi menneskelig adferd spiller en kritisk rolle overalt, kan psykologer bidra med sin kompetanse i mange forskjellige arbeidsforhold : helsevesen, utdanning, menneskelige ressurser, ledelse, myndighetsinformasjon, trening og coaching, sport, kommunikasjon, markedsføring, reklame og forskning.... [-]

Malta Saint Julian's
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
United Campus of Malta

Den elektroniske diplom grad i kriminologi, undersøkende og sikkerhet vitenskaper gjør kandidatene til å bli fagfolk i stand til vitenskapelig behandle det som har blitt ... [+]

Den treårige bachelorgrad i kriminologi, undersøkende og sikkerhet vitenskaper gjør kandidatene til å bli fagfolk i stand til vitenskapelig behandle det som har blitt kalt fremveksten av det tredje årtusen: sikkerhet.

Kurset tar sikte på å forberede studentene en tverrfaglig tilnærming, de juridiske profesjoner, sikkerhet, undersøkende og sosial.

Studenter forlate banen etter å ha innhentet:

30 studiepoeng eller mer, vil oppnå en lavere sertifikat;

60 studiepoeng eller mer, vil oppnå en lavere grad;

90 studiepoeng eller mer, vil oppnå en lavere Higher Diploma.... [-]

Malta Saint Julian's
Kontakt skolen
Italiensk
Heltid studier
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Why study Criminology? (IT lang)

Address
Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
Saint Julian's, Malta