University of Mauritius

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

University of Mauritius (UoM) ligger i Reduit, en liten by i hjertet av Mauritius. UoM ble grunnlagt i 1965 med et i hovedsak nasjonalt perspektiv. Til å begynne med hadde universitetet tre skoler, nemlig landbruk, administrasjon og industriell teknologi. Med tiden har den utvidet til å omfatte fem fakulteter, nemlig landbruk, ingeniørvitenskap, jus og ledelse, vitenskap og samfunnskunnskap

Visjon og oppdrag av universitetet

Syn

Å plassere UoM som et forsknings-engasjert og entreprenørskaps universitet.

Denne nye visjonen gir UoM muligheten til å spille en aktiv rolle i å bygge den menneskelige, intellektuelle, forretningsmessige og sosiale kapitalen som trengs for at landet skal utvikle en innovasjonsbasert økonomi.

For å oppnå denne visjonen har UoM ikke bare utviklet trepartsforholdet (UoM-Government-Industry), men samarbeider også nært med samfunnet i det som er laget som en firedobbelt helix av innovasjon, som vist nedenfor:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Mission Statement

Å utvikle økosystemet for førsteklasses læring, effektive og nyskapende forskning for å trives, samt å fremme en entreprenørkultur til fordel for Mauritius og samfunn generelt.

Steder

Reduit

Address
80837
Reduit, Moka-distriktet, Mauritius

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss