LCI Monterrey

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

50 år med internasjonal støtte

Monterrey LCI LCI er en del av utdanning, som ble grunnlagt i 1959 i Montreal, Canada. I over 50 år har vi jobbet for å skape en pedagogisk modell som går utover grensene, som gir deg flere kreative muligheter og gir deg mulighet til å oppnå internasjonal anerkjennelse med støtte fra vår institusjon.

Vårt mål er å trene kreative fagfolk og engasjerte, slik at de har kunnskap og entusiasme for å tilby en innovativ tilnærming til arbeidsmarkedet.

Vi forbereder folk med etiske og estetiske prinsipper, alltid respekt for andre og deres miljø, i stand til å tolke verden dyptgripende endringer og forslag og svare med originale og effektive.

MISSION

Vi søker å danne integrerte fagfolk, frilansere, med projeksjon; mennesker med etiske og estetiske prinsipper, alltid respekt for andre og deres miljø.

Vi genererer en transformerende prosess med kontinuerlig oppdatert, med sikte på faglig dyktighet fokusert på nasjonalt og internasjonalt nivå, og derfor generere prosesser forskning, oppsøkende og fremgang, prinsippene i filosofien vår institusjon.

VISJON

Vi vil bli anerkjent på mellomlang sikt som et flaggskip institusjonen meksikanske pedagogisk fellesskap som tolker dyptgripende endringer i nasjonale og internasjonale miljø og svare på utdanning forslag og innovasjoner.

Følgelig er det et eksempel på pedagogisk utvikling i brukskunst, basert på kvalitet, rettferdighet og respekt.

Steder

Monterrey

Address
LCI Monterrey
Hidalgo 380 Pte. Centro

Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss