Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til nettsiden til Universitetet i Colima, utdanningsinstitusjon ligger i vest sentrale Mexico regionen. Her finner du informasjon om dagliglivet, utdanningsmuligheter, akademisk, kulturell og vitenskapelig infrastruktur.

Universitetet er enige om at det er på tide å ta samfunnsansvar i stedet for som en filosofi, som en måte å leve på som gjør at vi kan tilby pedagogiske tjenester for å fremme endring og utvikling, og dermed bidra til å bygge et mer rettferdig samfunn og gjennomsiktig.

For å oppnå dette, fornyer vi vår følelse av tilhørighet til universitetet for å studenter, lærere, forskere, servicepersonell, administratorer og tjenestemenn tenne den kjærlighet og respekt for det arbeidet vi gjør, og fremfor alt, av institusjonen.

Universitetet i Colima er en ledende institusjon danne fagfolk og forskere med kreativ sans, innovative, humanistisk og svært konkurransedyktig, er forpliktet til en harmonisk utvikling av samfunnet, nasjonalt og internasjonalt miljø.

Strategien som vi fremme, for den nåværende preste administrasjon, er basert på utdanning for Social Responsibility, som søker at vår institusjon kan ta sterkere sin sosiale funksjon i en ansvarlighet rammeverk som fremmer menneskelig utvikling, både universitet og av samfunnet selv. Det innebærer støtte og tillit folk, respektere deres rettigheter og utvide plassen av sine evner, slik at de kan være herre over sin egen skjebne, til sin egen fordel og deres miljø. Derfor inviterer vi deg til å besøke dette nettstedet for å dele med deg arbeidet med samfunnet vårt og legger til din disposisjon en plass for kommunikasjon med vår universitetet.

En 75 år gammel Universitetet i Colima har blitt grunnlagt, vår forpliktelse til samfunnet og studentene er høyere fordi vi lever i en tid hvor ny teknologi er i stadig utvikling, slik at Universitetet i Colima har besluttet å venture i sosiale nettverk for å bryte barrierer av tid og rom, oppnå en tilnærming og større rapport med studenten, samfunn og verden.

Curriculum Vitae syntetisk

faglig opplæring

Rektor er statsautorisert revisor og fikk graden Master i Business Administration fra University of Colima som kulminerte i Peña Colorada Prize.

jobbutførelse

Han har deltatt som internrevisor i ulike etater i de føderale og statlige myndigheter, samt ved Universitetet i Colima. Han har vært heltidsforsker Professor ved Avdeling for regnskap og administrasjon Campus Colima, Regional sjef, General koordinator Administrative og økonomistyring og sekretær ved Universitetet i Colima.

Gebyrer og utmerkelser

 • Operatør er ansvarlig for tilstanden i Mexico Colima eksempel Koblet til sekretariatet for kommunikasjon og transport program.
 • Styremedlem i National Association of Distance Education System.
 • Nestleder i Statens Planning Commission for høyere utdanning i staten Colima.
 • Fullverdig medlem av Statens Coordination of Child Support Grant Program, før PRONABES.
 • Leder av Awards Committee of the West Central Region of ANUIES.
 • President i første. Regional parlamentarikermøte gjennomført av National Association og institusjoner for høyere utdanning i samarbeid med ANUIES Central West Region og deputertkammer, holdt i Manzanillo, Kol 1 juli 2013.
 • Han ble tildelt "Stortingets Medal" av Senatet i den russiske føderasjonen under XXII Asia-Pacific Parliamentary Forum, som ble holdt i Puerto Vallarta, Jalisco januar 2014.
 • Oppnevning som medlem av Statsrådet i delstaten Colima transplantasjoner og Transplant Senter State. Fastsatt av Helsedepartementet og Sosial- statlige myndigheter. 10 april 2014. Colima, Col.
 • Sekretær for arbeidsbordet "Utfordringer og utsikter til høyere utdanning" på ekstraordinært møte i Regionrådet Western Center ANUIES holdt i Guanajuato den 4. juli 2014.

komponent~~POS=TRUNC formål

Komponenten integrerer formål underkomponenter for undervisning, vitenskapelig, kulturell diffusjon og forlengelse tjenester.

Den delkomponent undervisning, er etablert som ramme for planlegging og institusjonell utvikling ved å inkludere sosiale interaksjonsteorier, humanistisk, behavioristiske, kognitive og konstruktivistiske, blant annet som universitetsutdanning er grunnlagt og fungerer som grunnlag for

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spanish (Mexican)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

University Of Colima

Arkitekt (a) er en profesjonell som har den vitenskapelige og tekniske kunnskaper som gjør at du kan planlegge, prosjekt, tilpasse, bygge og evaluere bygninger og alle sl ... [+]

Arkitekt (a) er en profesjonell som har den vitenskapelige og tekniske kunnskaper som gjør at du kan planlegge, prosjekt, tilpasse, bygge og evaluere bygninger og alle slags arkitektoniske og urbane miljøer; Den har ferdigheter og generelle ferdigheter for arkitektonisk utforming, bygging brød og brød generering og formidling av arkitektonisk kunnskap. Likeledes er det i stand til å finne kreative og innovative løsninger på problemer av habitat, med en humanistisk holdning og verdier som gjør at du kan møte dem i en helhetlig, bærekraftig og profesjonell etisk måte.

feltarbeid

Arkitekt (a) du kan utøve yrket på følgende områder:

Konsortier boliger. byggefirmaer. private kontorer for design og konstruksjon. Eiendomsutviklere. Eiendomsutviklere. utviklingsorientert offentlig sektor boliger, byutvikling, offentlige arbeider på føderale, statlige og kommunalt nivå. sivile foreninger. Frivillige organisasjoner. sivilsamfunn. Institusjoner for høyere og videregående opplæring. uavhengig utøvelse av yrket. Ideell studentprofil ... [-]
Mexico Colima
Kontakt skolen
Spanish (Mexican)
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk
University Of Colima

The Bachelor (a) i Environmental Science and Risk Management har teoretisk og praktisk kunnskap i det brede spekteret av geofag og samfunnsfag, noe som gjør det mulig å v ... [+]

The Bachelor (a) i Environmental Science and Risk Management har teoretisk og praktisk kunnskap i det brede spekteret av geofag og samfunnsfag, noe som gjør det mulig å vurdere miljøkonsekvensene av enhver situasjon og forstå involvert i forhold prosesser risikofaktorer som geologiske, meteorologiske, sosiale, økonomiske, teknologiske, kulturelle og politiske. Den har også evnen til å forstå mekanismene for sammenhengen mellom menneskelige aktiviteter og miljøet, slik at du kan utøve kritisk dømmekraft med sosialt engasjement og ansvar for å analysere prosesser av naturlige fenomener involvert i katastrofer. Det er kreativ og humanist, ansikt og adressert helhetlig og profesjonell gjennomføring miljø prosess, risiko eller katastrofe, bedre kost-nytte-forhold på samfunnsutviklingen.... [-]

Mexico Colima
Kontakt skolen
Spanish (Mexican)
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
University Of Colima

The Bachelor (a) i Tourism Management har kompetanse til å administrere og lede organisasjoner engasjert i turisme drift med regionale, nasjonale og internasjonale nivå, ... [+]

The Bachelor (a) i Tourism Management har kompetanse til å administrere og lede organisasjoner engasjert i turisme drift med regionale, nasjonale og internasjonale nivå, gjennom service, effektiv planlegging, ledelse og samarbeid også er i stand til generere lønnsomme reiselivsprosjekter på en bærekraftig måte, ved å identifisere potensielle natur- og kulturressurser, effektiv og med som står territorium; alt det støttes av forskning, markedsføring og bruk av oppdaterte teknologier, under en følelse av samfunnsansvar.

feltarbeid

The Bachelor (a) i Tourism Management kan øve på følgende områder:

Hosting selskaper. Mat og drikke selskaper. Reiselivsbedrifter. Natur reiselivsbedrifter, kultur, helse og idrett. Business konferanser og kongresser. fornøyelsesparker. Operatører av turisttjenester generelt. departementer med ansvar for turisme på føderale, statlige og kommunalt nivå. Rådgivning og rådgivning. offisielle og ikke-statlige etater turisme. Turisme forskningssentre. Ideell studentprofil ... [-]
Mexico Colima
Kontakt skolen
Spanish (Mexican)
Heltid studier
9 semestre
Campus
Les mer på norsk
University Of Colima

Engineer (a) i telematikk har generisk og spesifikk til å utforme, administrere og evaluere tjenester og telenett i nasjonale og internasjonale organisasjoner ferdigheter ... [+]

Engineer (a) i telematikk har generisk og spesifikk til å utforme, administrere og evaluere tjenester og telenett i nasjonale og internasjonale organisasjoner ferdigheter. Det har også ferdigheter til å designe og utvikle kommunikasjon programvare og distribuerte systemer, drifte og vedlikeholde teknologisk infrastruktur, innovasjon og omstilling informasjonsteknologi og kommunikasjon (IKT) til produktive forretningsprosesser, implementerer standarder og protokoller sikkerhet i samsvar med de regler og retningslinjer som er fastsatt og utfører teknologiutviklingsprosjekter for å løse problemer fleksibelt og kreativt. Det fungerer med yrkesetikk og samfunnsansvar, som arbeider med ledelse, kritisk, gründer og innovative ånd.... [-]

Mexico Colima
Kontakt skolen
Spanish (Mexican)
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
University Of Colima

De Bachelor i International Business fra University of Colima, tar sikte på å gi studentene et sett av virksomheten, økonomiske og administrative og økonomiske teorier, s ... [+]

De Bachelor i International Business fra University of Colima, tar sikte på å gi studentene et sett av virksomheten, økonomiske og administrative og økonomiske teorier, samt metoder og teknikker for utvikling og utvidelse av bedrifter innen internasjonal virksomhet samt som en konseptuell språk uunnværlig i utdanning av fagfolk på dette området.

Mision:

Utdanning av kvalifiserte fagfolk innen internasjonal virksomhet med omfattende kunnskap i håndtering av internasjonale transaksjoner som gjør at den profesjonelle i forslaget, utvikling og bistand i beslutninger av nasjonale virksomheter i en globalisert verden dominert av informasjonsteknologi.

VISJON:

... [-]
Mexico Colima
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk