Al Akhawayn University (in Ifrane)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Al Akhawayn

Inngjorde i 1995 av Hans Majestet Kong Hassan II og Kronprins Abdallah bin Abdel-Aziz i Saudi-Arabia, omdanner Al Akhawayn University den klassiske amerikanske liberale kunstopplæringen på en arkitektonisk fantastisk moderne campus midt i skjønnheten i Marokkos midtatlasfjell.

Det kan skryte av:

  • Et unikt internasjonalt felles kjerneprogram for alle bachelorstudenter, som danner grunnlaget for en godt avrundet global utdanning.
  • Rike akademikere, på engelsk, oppmuntrer til valg og eksperimentering, i alle skoler og studieprogrammer.
  • Et komfortabelt, trygt, spennende boliglivsliv på campus, med hundrevis av universitetsstuderende-runde aktiviteter, med over 96 prosent av studenter som bor på campus med romkamerater fra rundt Marokko og verdens fire hjørner.
  • Freden og glede i Ifrane, et senter for utendørs utforskning av fjell, bekker, innsjøer og mer, med mange underholdningsalternativer og enkel tilgang til større byer som Rabat, Casablanca, Fez, Meknes og mer.
Priscilla Du Preez / Unsplash

Hvorfor AUI?

Al Akhawayn University i Ifrane (AUI) utdanner fremtidige statsborgere i Marokko og verden gjennom en globalt orientert engelskspråket liberal arts læreplan basert på det nordamerikanske systemet. Det akademiske samfunnet består av studenter, fakultet og ansatte som jobber sammen for å fremme dyktighet og identitet gjennom undervisning og læring som er gunstig for utviklingen av egenkapital og samfunnsansvar. Hjemmet til 2.135 studenter fra hele verden, inneholder 75 hektar campus studentfasiliteter, inkludert 7 akademiske bygninger, et bibliotek, 21 studentboliger, 4 spisesal, butikker, idrettsanlegg og forskningslaboratorier.

Det første ikke-amerikanske NEASC-akkrediterte universitetet i Afrika

I 2017 ble AUI akkreditert av New English Commission for Higher Education (NECHE, tidligere NEASC), en av de mest prestisjetunge akkrediterende institusjonene over hele verden. Akkreditering tjener som et middel til å anerkjenne en institusjon globalt. I NECHEs tilfelle betyr deres hardt opptjente stempel av godkjenning høye standarder på alle utdanningsnivåer, og gir universitetsbevisene likeverdigheten til de som er utstedt i USA. AUIs akkreditering markerer konklusjonen av en niårig prosess hvor vi strever for å øke kvaliteten på hele vår institusjon, fra klasserommet til sovesaler. Det markerer også vår livslang forpliktelse til selvrealisering, til forbedring, og for å sikre at du får den best mulige utdanningen vår etablering kan tilby.

John Schnobrich / Unsplash

Dra nytte av en kvalitetsutdannelse

Den amerikanske liberale kunstmodellen eksisterer for å tilby studentene både bredde og dybde: det gjør at du kan spesialisere deg etter at du har registrert deg slik at du kan utvikle dine lidenskaper samtidig som du forfølger andre avenyer i akademia. Derfor presenterte vi "kjerne krav" i vår læreplan: å oppmuntre våre studenter til å forfølge en rekke utdanning. Mens vi skyver våre elever for å utvide deres horisonter legger vi vekt på å la dem velge hvordan dette flertallet definerer seg. Vi tar på Liberal Arts tilnærming til akademia på en praktisk måte: Vi tror at alle fag er sammenhengende og at de informerer hverandre. Våre klasserom er hjem for et mangfold av sinn, slik at en enkelt klasse kan bli befolket av forretningsstudenter, ingeniører og filosofer. Ved å forme studenter, håper vi at de vil lære både fra lærerne og fra hverandre og skape et forent nettverk av intellektualisme på vår campus.

gunstig

AUIs undervisning, avgifter og rom / bord er priset til å være konkurransedyktige både på marokkanske og internasjonale markedet, spesielt for en høykvalitetsutdanning som er amerikansk akkreditert.

NB Søkere av marokkansk nasjonalitet eller som har en marokkansk forelder, kvalifiserer for nasjonalundervisningssatsen fordi AUI er et marokkansk offentlig universitet.

Steder

Ifran

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Telefon
+212 (0)-535-862-000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss