Les den offisielle beskrivelsen

Om Al Akhawayn

Inngjorde i 1995 av Hans Majestet Kong Hassan II og Kronprins Abdallah bin Abdel-Aziz i Saudi-Arabia, omdanner Al Akhawayn University den klassiske amerikanske liberale kunstopplæringen på en arkitektonisk fantastisk moderne campus midt i skjønnheten i Marokkos midtatlasfjell.

Det kan skryte av:

  • Et unikt internasjonalt felles kjerneprogram for alle bachelorstudenter, som danner grunnlaget for en godt avrundet global utdanning.
  • Rike akademikere, på engelsk, oppmuntrer til valg og eksperimentering, i alle skoler og studieprogrammer.
  • Et komfortabelt, trygt, spennende boliglivsliv på campus, med hundrevis av universitetsstuderende-runde aktiviteter, med over 96 prosent av studenter som bor på campus med romkamerater fra rundt Marokko og verdens fire hjørner.
  • Freden og glede i Ifrane, et senter for utendørs utforskning av fjell, bekker, innsjøer og mer, med mange underholdningsalternativer og enkel tilgang til større byer som Rabat, Casablanca, Fez, Meknes og mer.
Priscilla Du Preez / Unsplash

Hvorfor AUI?

Al Akhawayn University i Ifrane (AUI) utdanner fremtidige statsborgere i Marokko og verden gjennom en globalt orientert engelskspråket liberal arts læreplan basert på det nordamerikanske systemet. Det akademiske samfunnet består av studenter, fakultet og ansatte som jobber sammen for å fremme dyktighet og identitet gjennom undervisning og læring som er gunstig for utviklingen av egenkapital og samfunnsansvar. Hjemmet til 2.135 studenter fra hele verden, inneholder 75 hektar campus studentfasiliteter, inkludert 7 akademiske bygninger, et bibliotek, 21 studentboliger, 4 spisesal, butikker, idrettsanlegg og forskningslaboratorier.

Det første ikke-amerikanske NEASC-akkrediterte universitetet i Afrika

I 2017 ble AUI akkreditert av New English Commission for Higher Education (NECHE, tidligere NEASC), en av de mest prestisjetunge akkrediterende institusjonene over hele verden. Akkreditering tjener som et middel til å anerkjenne en institusjon globalt. I NECHEs tilfelle betyr deres hardt opptjente stempel av godkjenning høye standarder på alle utdanningsnivåer, og gir universitetsbevisene likeverdigheten til de som er utstedt i USA. AUIs akkreditering markerer konklusjonen av en niårig prosess hvor vi strever for å øke kvaliteten på hele vår institusjon, fra klasserommet til sovesaler. Det markerer også vår livslang forpliktelse til selvrealisering, til forbedring, og for å sikre at du får den best mulige utdanningen vår etablering kan tilby.

John Schnobrich / Unsplash

Dra nytte av en kvalitetsutdannelse

Den amerikanske liberale kunstmodellen eksisterer for å tilby studentene både bredde og dybde: det gjør at du kan spesialisere deg etter at du har registrert deg slik at du kan utvikle dine lidenskaper samtidig som du forfølger andre avenyer i akademia. Derfor presenterte vi "kjerne krav" i vår læreplan: å oppmuntre våre studenter til å forfølge en rekke utdanning. Mens vi skyver våre elever for å utvide deres horisonter legger vi vekt på å la dem velge hvordan dette flertallet definerer seg. Vi tar på Liberal Arts tilnærming til akademia på en praktisk måte: Vi tror at alle fag er sammenhengende og at de informerer hverandre. Våre klasserom er hjem for et mangfold av sinn, slik at en enkelt klasse kan bli befolket av forretningsstudenter, ingeniører og filosofer. Ved å forme studenter, håper vi at de vil lære både fra lærerne og fra hverandre og skape et forent nettverk av intellektualisme på vår campus.

gunstig

AUIs undervisning, avgifter og rom / bord er priset til å være konkurransedyktige både på marokkanske og internasjonale markedet, spesielt for en høykvalitetsutdanning som er amerikansk akkreditert.

NB Søkere av marokkansk nasjonalitet eller som har en marokkansk forelder, kvalifiserer for nasjonalundervisningssatsen fordi AUI er et marokkansk offentlig universitet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Al Akhawayn University (in Ifrane)

BAIS-programmet gir studentene mulighet til å lære om og utdanne ulike aspekter ved internasjonale studier. Studentene vil kunne oppnå forskjellige profiler innen program ... [+]

Handle om

BAIS-programmet gir studentene mulighet til å lære om og undersøke ulike aspekter av internasjonale studier. Studentene vil kunne oppnå forskjellige profiler innen programmet ved å kombinere elementer fra de fem konsentrasjonene som tilbys av programmet: To studier: Statsvitenskap, eller Internasjonalt Samarbeid og Utvikling; og tre geografiske områder: Nord-Afrika og Midtøsten, europeiske studier eller amerikanske studier. Hver student vil velge ett felt og ett geografisk område, avhengig av hans / hennes personlige interesse. I tillegg kan studentene i International Studies velge sin minor i et område i eller utenfor skolen.

Foreslåtte læringsresultater

Kandidater fra BAIS-programmet forventes å (1) vise kunnskap om verdenshistorie, geografi, økonomi og internasjonale saker; (2) demonstrere forståelse for enten politikk eller utviklingsstudier, både på teoretisk og empirisk nivå, og demonstrere kunnskap om deres utvalgte geografiske konsentrasjonsområde (Nord-Afrika og Midtøsten, Europa eller Nord-Amerika); og (3) være forberedt på å fungere profesjonelt i ett av et bredt spekter av sektorer og institusjoner som fungerer i et internasjonalt miljø, eller å fortsette studier på kandidatnivå.... [-]

Marokko Ifran
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
Al Akhawayn University (in Ifrane)

Kommunikasjonsstudier programmet gjør det mulig for studenter å mestre en rekke kommunikasjonskompetanser som kreves for å lykkes i et bredt spekter av spennende karriere ... [+]

Handle om

Kommunikasjonsstudier programmet gjør det mulig for studenter å mestre en rekke kommunikasjonskompetanser som kreves for å lykkes i et bredt spekter av spennende karriere, samt å bygge aktivt og ansvarlig statsborgerskap. Programmet trener studentene i akademisk samt profesjonell og anvendt kommunikasjon med vekt på kreative og kritiske evner. Studentene får teoretisk, teknisk og anvendt kompetanse på områder som PR og reklame organisatorisk og internasjonal kommunikasjon, skriving, produksjon og medieforskning.

Foreslåtte læringsresultater

Nyutdannede vil (1) få en forståelse av rollen som media i å forme moderne samfunn og kulturer; (2) forstå dynamikken i de globale mediestrømmene og deres innvirkning på sosiopolitiske og kulturelle forhold i moderne samfunn; (3) bygge en forståelse for rollen som mediesystemer for å fremme demokrati og informert statsborgerskap; (4) få teoretisk, teknisk og anvendt kunnskap innen publisering, reklame, internasjonal kommunikasjon, organisasjonskommunikasjon, utskrift og audiovisuell produksjon og medieforskning; og (5) lære å anvende ulike forskningsmetoder på akademisk (så vel som administrativ) studie av media og kommunikasjon.... [-]

Marokko Ifran
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk

BBA

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Bachelor of Business Administration (BBA) programmet utfyller de brede pedagogiske målene reflektert i AUI kjernen læreplanen. Hensikten med BBA-programmet er å forberede ... [+]

Handle om

Bachelor of Business Administration (BBA) programmet utfyller de brede pedagogiske målene reflektert i AUI kjernen læreplanen. Hensikten med BBA-programmet er å forberede studentene på lederstillinger i næringsliv, profesjonell og offentlig sektor i en global økonomi. I tillegg gir den instruksjon av høyeste kvalitet som fungerer som modell for andre universiteter som er interessert i å utvikle et globalt fokusert forretningsprogram. AUI opprettholder en høyt kvalifisert fakultet som er forpliktet til å undervise i toppkvalitet og holde seg oppdatert med nye utviklinger gjennom vitenskapelig forskning og direkte involvering med næringsliv og økonomisk samfunn.... [-]

Marokko Ifran
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Al Akhawayn University (in Ifrane)

BS i ingeniørfag ... [+]

Handle om

BS i ingeniørfag

bruk kvantitative metoder og resonnement for å bedre informere forretningsbeslutninger,identifisere, formulere og løse ingeniørproblemer;forstå programvare og informasjonssystemer, prosesser og metoder og måter de kan forbedre kvalitet og effektivitet;forstå virkningen av ingeniørløsninger i en global sammenheng;bruke kunnskap om matte, vitenskap og engineering;forstå problemer som er relevante for ressursforvaltning og til forretningsresultat og lønnsomhet;kommunisere effektivt og operere i tekniske tverrfaglige team for å nå forretningsmål;tjene som forandringsagenter i deres selskap, basert på mellommenneskelige og samarbeidsevner ogflytte in... [-]
Marokko Ifran
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
Al Akhawayn University (in Ifrane)

BS i generell ingeniørfag (BSGE) er utformet for å gi studenten en sterk kjernekompetanse innen grunnleggende vitenskap, ingeniørfag og matematikk med evnen til å fortset ... [+]

Handle om

BS i generell ingeniørfag (BSGE) er utformet for å gi studenten en sterk kjernekompetanse innen grunnleggende vitenskap, ingeniørfag og matematikk med evnen til å fortsette å lære å anvende denne kompetansen på en rekke tekniske problemer. Dens vitenskapskonsentrasjon tar sikte på å produsere nyutdannede med et sterkt grunnlag for datavitenskapsteori og praksis, og evnen til å fortsette å lære og anvende ny informasjonsteknologi.

Oppdraget til BSGE-programmet på AUI er å produsere ingeniører med et sterkt fundament som kan lykkes i en rekke faglige innstillinger og næringer. De vil kunne jobbe effektivt på tvers av fagområder og nasjonale grenser.

Prog... [-]
Marokko Ifran
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
Al Akhawayn University (in Ifrane)

Human Resource Development (HRD) -programmet er et svar på det økende behovet for fagfolk som er i stand til å utvikle menneskelig kompetanse og forbedre menneskelig ytel ... [+]

Handle om

Human Resource Development (HRD) -programmet er et svar på det økende behovet for fagfolk som er i stand til å utvikle menneskelig kompetanse og forbedre menneskelig ytelse i organisasjoner. Teknologisk innovasjon, globalisering, organisatorisk restrukturering, arbeidsmarkedskift og press for reduserte kostnader og økt produktivitet har økt etterspørselen etter HRD-fagfolk. Vårt program forbereder nyutdannede til å påta seg roller som trenere, ytelsesforbedringsspesialister og organisasjonsendringskonsulenter i bedrifter og offentlige organisasjoner. Programinnholdet er basert på kompetanse definert av faglige organisasjoner innen Human Resource Development. Gjennom innholdskurs i menneskelig ressursutvikling og relaterte emner (forskningsmetoder, profesjonell etikk, organisasjonsadferd, kvantitative metoder, gruppedynamikk og kulturelt mangfold) og gjennom arbeidsplassopplevelser, skal studentene skaffe seg de nødvendige ferdighetene til å være vellykkede fagfolk innen menneskelig ressursutvikling.... [-]

Marokko Ifran
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
Al Akhawayn University (in Ifrane)

BS i datavitenskap (BSCSC) er utformet for å gi studenten en sterk kjennskap til begrepet beregning og informasjonsbehandling ved hjelp av moderne programvare og maskinva ... [+]

Handle om

BS i datavitenskap (BSCSC) er utformet for å gi studenten en sterk kjennskap til begrepet beregning og informasjonsbehandling ved hjelp av moderne programvare og maskinvare.

Programmets pedagogiske mål er å produsere nyutdannede som vil:

Kunne gjennomføre avansert arbeid innen bestemte områder innen datavitenskap;Kunne utføre praktisk arbeid innen datavitenskap;Kunne lære og anvende nye teknikker og teknologier innen datavitenskap; ogKunne lykkes i å oppgradere programmer i datavitenskap eller relaterte felt.akkreditering

Bachelor of Science i Computer Science-programmet er akkreditert av Computing Accreditation Commission of ABET.

Nyutdannede fra BSCSC-programmet har fått følgende studentutfall:... [-]

Marokko Ifran
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk

Al Akhawayn University Institutional Video

Excellence and Identity at Al Akhawayn University with President Driss Ouaouicha

Excellence and Identity at Al Akhawayn University with School of Humanities and Social Sciences Dean Abdelkrim Marzouk

Excellence and Identity at Al Akhawayn University with School of Business Administration Dean Mary Grace Neville

Excellence and Identity at Al Akhawayn University with School of Science and Engineering Dean Kevin Smith

Excellence and Identity at Al Akhawayn University with Language Center Director Ali Khejjou

Al Akhawayn University (in Ifrane)
Nettsted
Telefon
+212 (0)-535-862-000