Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SIST ERFARING

SIST er det første britiske utdanningsinstituttet basert i Marokko, og leverer programmer fra Universitetet i Cardiff Metropolitan University som fører til internasjonalt anerkjente britiske grader. SIST er også den eneste skolen i Marokko for å levere fullstendig, internasjonalt akkreditert, britisk grad med et tillegg til den marokkanske graden akkreditert av departementet for høyere utdanning.

SIST tilbyr en britisk akademisk læreplan (Foundation Year, BAC 3 og BAC 5) levert akkurat som det er i partneruniversitetet med de samme kjernemodulene og garantert kvalitet som styres av partneruniversitetet. Dette kommer under Storbritannias kvalitetssikringsorgan. SIST Erfaring i Marokko startet i 2001 i Casablanca, 2011 i Rabat og 2013 i Tanger. Målet er å bli posisjonert som toppskole i Marokko.

SIST har gjort store utviklinger i kvaliteten på vår undervisning og programmer siden åpningen i 2001. SIST driver for tiden prosjekter for å plassere seg som den største kvalifiserte britiske skolen i Midtøsten og Nord-Afrika-regionen innen 2020.

HVA KOMMER DU FRA SIST?

Våre studenter har mange forskjellige grunner til å velge å studere her. Uansett årsakene til at de velger SIST, sier våre studenter at når de forlater oss på slutten av kurset, tar de med seg minner om vennskap, varme og gjestfrihet. SIST har mange konkurransefortrinn som er som følger:

Britisk utdanning!

Britisk utdanning er fokusert på prosesser og utfall i motsetning til å understreke oppkjøpet av spesifikk kunnskap som tar en progressiv tilnærming; hvert trinn bygger på det som har kommet før. Visse nøkkelprinsipper, løp gjennom hele utdanningssystemet: tanken om at hver student er unik og at dette er viktig; vekt på å utvikle positive relasjoner (med lærere, foreldre, jevnaldrende); fokus på å aktivere miljøer (læring skjer ikke utelukkende i klasserommet); og til slutt, læring og utvikling - ser på utfall og resultater, men bare som en del av utdanningen. Hvis du velger å studere for en britisk kvalifikasjon i Marokko, vil du dra nytte av de samme høye standardene for undervisning, ressurs og støtte som du vil få fra å studere i Storbritannia.

Arbeidsevne!

I disse dager er det vanskelig å unnslippe ordet employability, men hva betyr det egentlig for deg som student? På SIST mener vi at det betyr å utvikle selvtillit og evne til å styre din egen karrierevei og gi et positivt bidrag til økonomien og samfunnet. Det handler om å utvikle kompetanse og ferdigheter som vil tjene deg godt gjennom livet ditt. For å oppnå det, tilbyr vi:

  • Kvaliteter av høy kvalitet som har sterke forbindelser med den profesjonelle verden
  • Omfattende muligheter for personlig og karriereutvikling
  • Støtte fra en rekke medarbeidere for å hjelpe deg med å planlegge fremover, reflektere over hva du har oppnådd og formidlet dette profesjonelt til potensielle arbeidsgivere.
  • Praktikplasser gjennom hele utdanningen din på SIST
  • Praktikplasser er dekket for våre toppstudenter

De mest vellykkede studentene i et stadig mer konkurransedyktig utdannet arbeidsmarked vil være de som får mest mulig ut av disse mulighetene fra det øyeblikket de kommer, og setter seg fra hverandre.

Steder

Casablanca

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Telefon
+(212)- 5222-11680

Rabat

Address
11 Avenue Allal Ben Abdellah, Rabat, Morocco
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Tanger

Address
21 Rue Nador, Quartier Boubana
Tanger, Tangier-Tétouan-Al Hoceima, Marokko