Les den offisielle beskrivelsen

SIST ERFARING

SIST er det første britiske utdanningsinstituttet basert i Marokko, og leverer programmer fra Universitetet i Cardiff Metropolitan University som fører til internasjonalt anerkjente britiske grader. SIST er også den eneste skolen i Marokko for å levere fullstendig, internasjonalt akkreditert, britisk grad med et tillegg til den marokkanske graden akkreditert av departementet for høyere utdanning.

SIST tilbyr en britisk akademisk læreplan (Foundation Year, BAC 3 og BAC 5) levert akkurat som det er i partneruniversitetet med de samme kjernemodulene og garantert kvalitet som styres av partneruniversitetet. Dette kommer under Storbritannias kvalitetssikringsorgan. SIST Erfaring i Marokko startet i 2001 i Casablanca, 2011 i Rabat og 2013 i Tanger. Målet er å bli posisjonert som toppskole i Marokko.

SIST har gjort store utviklinger i kvaliteten på vår undervisning og programmer siden åpningen i 2001. SIST driver for tiden prosjekter for å plassere seg som den største kvalifiserte britiske skolen i Midtøsten og Nord-Afrika-regionen innen 2020.

HVA KOMMER DU FRA SIST?

Våre studenter har mange forskjellige grunner til å velge å studere her. Uansett årsakene til at de velger SIST, sier våre studenter at når de forlater oss på slutten av kurset, tar de med seg minner om vennskap, varme og gjestfrihet. SIST har mange konkurransefortrinn som er som følger:

Britisk utdanning!

Britisk utdanning er fokusert på prosesser og utfall i motsetning til å understreke oppkjøpet av spesifikk kunnskap som tar en progressiv tilnærming; hvert trinn bygger på det som har kommet før. Visse nøkkelprinsipper, løp gjennom hele utdanningssystemet: tanken om at hver student er unik og at dette er viktig; vekt på å utvikle positive relasjoner (med lærere, foreldre, jevnaldrende); fokus på å aktivere miljøer (læring skjer ikke utelukkende i klasserommet); og til slutt, læring og utvikling - ser på utfall og resultater, men bare som en del av utdanningen. Hvis du velger å studere for en britisk kvalifikasjon i Marokko, vil du dra nytte av de samme høye standardene for undervisning, ressurs og støtte som du vil få fra å studere i Storbritannia.

Arbeidsevne!

I disse dager er det vanskelig å unnslippe ordet employability, men hva betyr det egentlig for deg som student? På SIST mener vi at det betyr å utvikle selvtillit og evne til å styre din egen karrierevei og gi et positivt bidrag til økonomien og samfunnet. Det handler om å utvikle kompetanse og ferdigheter som vil tjene deg godt gjennom livet ditt. For å oppnå det, tilbyr vi:

  • Kvaliteter av høy kvalitet som har sterke forbindelser med den profesjonelle verden
  • Omfattende muligheter for personlig og karriereutvikling
  • Støtte fra en rekke medarbeidere for å hjelpe deg med å planlegge fremover, reflektere over hva du har oppnådd og formidlet dette profesjonelt til potensielle arbeidsgivere.
  • Praktikplasser gjennom hele utdanningen din på SIST
  • Praktikplasser er dekket for våre toppstudenter

De mest vellykkede studentene i et stadig mer konkurransedyktig utdannet arbeidsmarked vil være de som får mest mulig ut av disse mulighetene fra det øyeblikket de kommer, og setter seg fra hverandre.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

The Business Management programmet gir studentene en grundig kunnskap om virksomheten strukturer og miljø. Undervisningen innebærer utvikling av kunnskap, ferdigheter og ... [+]

Oversikt

The Business Management programmet gir studentene en grundig kunnskap om virksomheten strukturer og miljø. Undervisningen innebærer utvikling av kunnskap, ferdigheter og organisatoriske styringsmetoder.

Dette kurset forbereder studentene på utfordringene av globalisering, konkurranseevne, ny teknologi og internasjonal rekruttering.

I tillegg til å utvikle de tradisjonelle egenskapene til en god leder, legger dette programmet særlig vekt på å fremme innovativ oppførsel og evnen til å mestre om det er teknisk, økonomisk eller sosialt. Studentene lærer å tilpasse seg ved å lære å møte en rekke situasjoner, noe som bidrar til å utvikle forretningsferdighetene som er avgjørende for å bli en god leder.... [-]

Marokko Casablanca Rabat Tangier
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Svært få mennesker kan passere gjennom livet uten å bruke tjenester fra en bank, kredittforening eller annen finansinstitusjon. Banking og finans er en global industri og ... [+]

Oversikt

Svært få mennesker kan passere gjennom livet uten å bruke tjenester fra en bank, kredittforening eller annen finansinstitusjon.

Banking og finans er en global industri og en kompleks virksomhet som går utover håndtering av penger og balansen.

Som alle andre land, er Marokko påvirket av det som skjer i utlandet i verden av næringsliv og økonomi. Denne Bachelor vil hjelpe elevene å navigere gjennom de økonomiske, banklige og juridiske problemene som alle profesjonelle moderne bank- og finansansatte må forstå. Studentene vil studere ledelsen av finansielle og internasjonale bankinstitusjoner, samt hvordan lån fungerer.

Denne bachelor vil hjelpe deg med å forfølge en rekke karrierer i bank og økonomistyring.... [-]

Marokko Casablanca Rabat Tangier
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

I dag tror mange organisasjoner at folk er vår mest dyrebare ressurs og bør håndteres med forsiktighet og forsiktighet. Av denne grunn trenger bedrifter dyktige og kunnsk ... [+]

Oversikt

I dag tror mange organisasjoner at folk er vår mest dyrebare ressurs og bør håndteres med forsiktighet og forsiktighet.

Av denne grunn trenger bedrifter dyktige og kunnskapsrike personer som forstår rollen Human Resource Management (HRM) i virksomheten. Denne Bachelor gir studentene HRM kunnskap, sammen med et utmerket sett av forretningsferdigheter.

Studentene skal studere arbeidsforhold, individuell utvikling og gruppearbeidslov, sammen med andre viktige områder av HRM-opplæring.

Våre nyutdannede har en god beliggenhet for å forfølge karrierer i et bredt spekter av områder, blant annet personellledelse, industrielle relasjoner, opplæring, konsulenttjenester, rekruttering og valg.... [-]

Marokko Casablanca Rabat Tangier
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Dette kurset er rettet mot studenter som ønsker å forfølge en karriere i arenaen for International Business Management, og som ønsker å få en konkurransefortrinn i dagens ... [+]

Oversikt

Dette kurset er rettet mot studenter som ønsker å forfølge en karriere i arenaen for International Business Management, og som ønsker å få en konkurransefortrinn i dagens globale arbeidsmarked.

Kurset vil gi deg allsidig kunnskap og ferdigheter i internasjonal forretningsadministrasjon og tverrkulturell ledelse. Videre må du studere et fremmedspråk som kjernemodul i løpet av kurset.

Kurset kombinerer kjerne- og alternativmoduler fra fagledelse. Obligatoriske moduler representerer essensielle kjernekunnskaper og ferdigheter som kreves for dette studiet.

Å studere for en bedriftsøkonomisk grad gir deg mulighet til å utvikle en bred forståelse av bedriftsorganisasjoner og gi deg fagspesifikk kunnskap på områder som markeder, kunder, økonomi, drift, kommunikasjon, informasjonsteknologi og forretningspolitikk og strategi.... [-]

Marokko Casablanca Rabat Tangier
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Utvikling av turisme er av vital økonomisk betydning for Marokko. WTO (Verdens turismeorganisasjon) har nylig oppgitt at turisme i de siste 15 årene har skapt over 3 mill ... [+]

Oversikt

Utvikling av turisme er av vital økonomisk betydning for Marokko. WTO (Verdens turismeorganisasjon) har nylig oppgitt at turisme i de siste 15 årene har skapt over 3 millioner arbeidsplasser i den marokkanske turistindustrien.

Våre Bachelor Program i Tourism Management er designet spesielt for å gi studentene tilgang til ledelse stillinger i turisme, kommunikasjon, arrangement planlegging og luksus reise. Våre studenter er umiddelbart i drift ved slutten av treningen, med kurs alternerende for å integrere teoretiske og applikasjonsteknikker.

Undervisning på engelsk fremmer også språkutvikling og kommunikasjon blant elevene.

Våre alumni har lederroller i klubber eller rekreasjonssentre, spa... [-]

Marokko Casablanca Rabat Tangier
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Markedsføring er en viktig integrert forretningsteknikk som lar deg organisere og planlegge en rekke oppgaver som fokuserer på det endelige utfallet av virksomheten med k ... [+]

Oversikt

Markedsføring er en viktig integrert forretningsteknikk som lar deg organisere og planlegge en rekke oppgaver som fokuserer på det endelige utfallet av virksomheten med kunden. Hensikten med denne graden er å gi et integrert konsept for markedsføring og kommunikasjon.

Studentene mestrer alle aspekter ved å implementere en strategisk kommunikasjonsplan for markedsføring. Vår undervisning utvikler våre elevernes ferdigheter i kommunikasjon og PR og oppfordrer deres evne til analyse. Studentene skal utvikle sin evne til å definere en ny strategisk visjon og være i stand til å takle en rekke situasjoner.

Dette kurset gir studentene en utmerket balanse mellom teori og praksis i en verden av stadig skiftende kommunikasjon. Dette programmet åpner døren for spennende karriere innen kommunikasjon, markedsføring, media og reklame med lokale og internasjonale selskaper.... [-]

Marokko Casablanca Rabat Tangier
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Dette programmet gir en dyp forståelse av de underliggende teoretiske grunnlagene for informasjon, teknologi og systemer som brukes i moderne forretningsmiljøer. Pathway ... [+]

Oversikt

Dette programmet gir en dyp forståelse av de underliggende teoretiske grunnlagene for informasjon, teknologi og systemer som brukes i moderne forretningsmiljøer. Pathway er designet for å utvikle kunnskap og kompetanse i analyse, utvikling og anvendelse av sosio-tekniske systemer og betydningen av informasjonsteknologi og databehandling i samfunnet. Det gir en dyp forståelse av de grunnleggende teoretiske grunnlagene for informasjon, teknologi og systemer som brukes i moderne forretningsmiljøer.

Potensielle Karriere

Informasjonssystemadministrasjon har integrert all forretningsvirksomhet siden ulike bransjer for tiden stoler på programvare for å forbedre ytelsen. Nyutdannede i denne store kan søke om mange stillinger i næringsliv, kommunikasjon, helse, eller spillindustrien. Embedded programvareprosjekter brukes i alle bransjer, fra medisin til luftfart. Følgelig kan stillinger i dette styrefeltet sees på følgende måte: programvareingeniører, data- og informasjonssystemledere, salgsteknikker, sjefteknologer (CTO), videospilldesigner og brukergrensesnittdesigner.... [-]

Marokko Casablanca Rabat Tangier
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Superior Institutions of Science & Technology (SIST)
Nettsted
Telefon
+(212)- 5222-11680
Address
11 Avenue Allal Ben Abdellah, Rabat, Morocco
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko
Address
21 Rue Nador, Quartier Boubana
Tangier, Tangier-Tétouan-Al Hoceima, Marokko