Avans University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

131254_7696.jpg foto med tillatelse fra Avans University of Applied Sciences

Å studere ved Avans University of Applied Sciences betyr å tilegne seg den nyeste kunnskapen. Men det er ikke alt. Du vil også lære hvordan du bruker denne kunnskapen i virkelige forretnings- eller profesjonelle prosjekter. Studiene våre er perfekt tilpasset kravene til organisasjoner og selskaper som opererer internasjonalt. Universitetet har nok en gang i 2020 blitt rangert som det største store universitetet i anvendte vitenskaper i Nederland av den ledende høgre utdanningsguiden “Keuzegids Hbo” for sjette gang på rad! Avans har vært i topp 3 i 9 år, noe som viser at vi setter baren høyt, slik det gjenspeiles i vårt eget kvalitetsmerke.


Føl deg som hjemme

Og i tillegg sørger vi for at du som utenlandsk student føler deg hjemme i Nederland. En av måtene vi gjør på dette er å organisere innkvartering av høy kvalitet og hjelpe deg med visumpapirarbeidet ditt (The Dutch Immigration and Naturalization Agency). Vi gir deg en varm, omsorgsfull og personlig velkomst. Når du ankommer, får du en utvidet introduksjon til Avans og til byen. Du møter andre utenlandske studenter. Vi tilbyr deg også muligheten til å delta i det livlige studentlivet.

Brukerstøtte

Avans tilbyr et profesjonelt team av studentrådgivere som støtter deg med alle spørsmål knyttet til studiet og studentlivet. Vi gjør dette fordi vi er overbevist om at du bare kan fungere godt akademisk hvis du føler deg komfortabel i ditt miljø.

Du er i gode hender

Nåværende og tidligere studenter ser på Avans University of Applied Sciences som det beste universitetet i sin type i Nederland. Vi er enormt stolte av denne prestasjonen og vil gjøre alt vi kan for at dette fortsetter å være tilfelle.

Steder

's Hertogenbosch

Address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

5223 DE 's Hertogenbosch, Nord-Brabant, Nederland

Breda

Address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1


4818 CR Breda, Nord-Brabant, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss