Breda University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den 1. september 2018 ble navnet vårt endret til Breda University of Applied Sciences . Dette akademiske året tok vi også opphold i et vakkert, oppført og fullstendig renovert kloster på Mgr. Hopmansstraat i Breda, som er en del av vår nye campus.

Breda University of Applied Sciences er et mellomstor, statsfinansiert høyere utdanningsinstitutt. Mer enn 7000 nederlandske og internasjonale studenter fra rundt 100 land studerer på vårt institutt. Vi tilbyr bachelor- og mastergrad på profesjonelt ('hbo') og akademisk nivå i domenene til spill, media, hotell, anlegg, logistikk, byggemiljø, turisme og fritid

Organisasjon

Breda University of Applied Sciences har sterke bånd med fagområdet, med fokus på entreprenør- og forretningsorienterte aktiviteter. I denne prosessen søker vi ut innovasjoner, vedtar et internasjonalt perspektiv og gjør sosialt ansvarlige og bærekraftige valg.

Et inspirerende miljø

Strategien beskriver blant annet hvordan vi skal tilegne enda større fokus på internasjonal utdanning, synergi mellom de ulike fagområdene og samarbeidet med industripartnere. Studentene oppfordres til å pleie sine talenter, men også å utvikle sin oppfinnsomhet og oppfinnsomhet.

Gradene på hotell, anlegg og turisme flyttet til tidligere kloster ved begynnelsen av studieåret 2018-2019. Den nye campus utvikles gradvis til et inspirerende møteplass for personer med ulike kompetanseområder og ulike kulturelle bakgrunner.

I dette inspirerende miljøet forbereder vi våre studenter på internasjonale karrierer. De fleste av våre studieprogrammer er undervist på engelsk, men de nederlandsklærte programmene legger også stor vekt på internasjonal virksomhet og samarbeid.

Et halvt århundre erfaring

BUas, tidligere NHTV, er verdens største og ledende utdanningsinstitutt som tilbyr utdanningsprogrammer innen turisme, fritid og gjestfrihet. Med over et halvt århundre erfaring i praksisbasert videregående opplæring og internasjonalt samarbeid har våre bachelorstudier registrert konsekvent høy rangering i "Keuzegids HBO" i mange år nå.

Kvalitetstetninger

  • Elsevier Best Specialist University of Applied Sciences 2018
  • Elsevier Best Specialist University of Applied Sciences 2017-2018

Bachelor of Science Tourism

Keuzegids Universiteter Topprangerte program 2019

spill

  • Keuzegids Hbo Topprangerte program 2019
  • Keuzegids Hbo No.1 i egen kategori 2019
Anlegget

Keuzegids Hbo nr. 1 i egen kategori 2019

Keuzegids Hbo Topprangerte Program 2019

Hotell

Keuzegids Hbo Topprangerte program 2019

Media

Keuzegids Hbo No.1 i egen kategori 2019

logistikk

Keuzegids Hbo Logistics Management: No.1 i egen kategori 2019

Keuzegids Hbo Logistics Engineering: Topp 3 i egen kategori 2018 2019

Skapt miljø

Keuzegids Hbo Topp 3 i egen kategori 2019

Steder

Breda

Address
Monseigneur Hopmansstraat,1
4817 JT Breda, Nord-Brabant, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss