Kings Bible Business College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Kings Bible and Business College (KBBC) som navnet connotes, er en liten utdanningsinstitusjon drevet med målet å gi kristen teologi samt moderne forretningsutdanning gjennom undervisning og forskning. KBBCs strategiske hensikt er å utdanne og utstyre sine studenter med dyp kunnskap i kristen teologi. I tillegg lærer det også dagens forretningsteorier og deres praktiske anvendelse som er relevante for å løse de overveldende forretningsproblemer og også overvinne vrimlende forretningsutfordringer som bedrifter møtes på daglig basis.

Hvorfor KBBC?

Utdanning i hvilken form (formell eller uformell) den er gitt, er nøkkelen til menneskelig utvikling. Utdanning er derfor en nødvendighet for den generelle utviklingen av folk. Bibelen sier eksplisitt i Hosea 4: 6 at mitt folk forgår på grunn av mangel på kunnskap. Med andre ord, uten kunnskap, er menneskelig utvikling begrenset. Imidlertid drømmer mange mennesker som ønsker og ønsker å skaffe seg kunnskap om selvutvikling gjennom de fleste tilfeller, ikke på grunn av enorme økonomiske kostnader som formell utdanning innebærer. For å bidra til å lindre de store økonomiske problemene som blir albatross for studenter ved gjennomføring av sine respektive akademiske programmer, har KBBC valgt å tilby akademiske programmer gjennom fjernundervisning, nettbasert læring og klasserombaserte innstillinger. Således bruker KBBC både konvensjonelle og ikke-konvensjonelle metoder for å formidle kunnskap hovedsakelig med hjelp og støtte av datateknologi.

KBBC er av den oppfatning at kombinering av disse ulike metodene for utdanning av studenter sikrer og tillater fleksibilitet og minimerer press som mange studenter møter i forbindelse med et valgt fagområde. Videre har erfaring vist at mange foretrekker å jobbe heltidsjobber og forfølge deltid akademiske programmer, og det er det foretrukne er hva KBBC står for. Derfor, på KBBC er vi forpliktet til en utdanning innenfor et fleksibelt og dynamisk miljø. KBBC tiltrekker studenter fra alle land i verden og folk fra alle samfunnslag. Våre ansatte og fakultet er opplært av noen av de prestisjetunge seminariene og teologiske høyskolene i USA. Bortsett fra den teologiske utdanningen som KBBC-fakultetsmedlemmer har kjøpt, har et betydelig flertall av dem oppnådd praktiske erfaringer som pastorer og kirkeledere i deres kirkesamfunn.

Fakultetet for bedriftsavdelingen består av forelesere med høykvalitetsgrader også hentet fra noen av de prestisjetunge universitetene i Europa, og har også fått flere års lærerik og erfaringer fra noen av disse universitetene.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Medlemskap og tilknytning

KBBC er medlem av Association of Christian Schools International (ACSI) og European Distance and E-learning Network (EDEN), en tilknyttet Worldwide Evangelical Seminary (WWES), Nova Scotia Canada og også medlem av British Academy of Management (BAM) .

Kings Bible and Business College (KBBC) som navnet connotes, er en utdanningsinstitusjon drevet med målet å gi kristen teologi samt moderne forretningsutdanning gjennom undervisning og forskning. KBBCs strategiske hensikt er å utdanne og utstyre sine studenter med dyp kunnskap i kristen teologi. I tillegg lærer det også dagens forretningsteorier og deres praktiske anvendelse som er relevante for å løse de overveldende forretningsproblemer og også overvinne vrimlende forretningsutfordringer som bedrifter møtes på daglig basis.

KBBCs visjonserklæring

Å gi en høy kvalitet kristen teologiutdanning som er tilgjengelig for alle mennesker i alderen som ønsker å ha dyp og intim kunnskap om kristen teologi.

Under teologi har KBBC følgende kjerneverdier:

 1. Å trene og utstyre kristne til ledelse i deres respektive kirker med lyd teologisk kunnskap og bibelske tolkninger.
 2. Å imbue kristne til å skaffe seg ferdigheter i kirkens administrasjon
 3. Å gi kirkeledere og kristne i stand til å være motorer av evangelisering gjennom kunnskapen som er oppnådd.
 4. På forretningsfronten er KBBC å trene og forberede forretningsledere som vil være egnet til å identifisere forretningsmuligheter til å utnytte, samt å ta kontroll over utfordringene som er bundet til å skje i det uforutsigbare forretningsmiljøet.

Med hensyn til næringsutdanning setter KBBC følgende kjerneverdier fram:

 1. KBBC arbeider for å maksimere utviklingen av individuelle forretningsferdigheter og skikkelse gjennom små klassestørrelser som fremmer et rikt og intimt fakultet / studentforhold
 2. KBBC verdier og hylder en helhetlig tilnærming til læring hvor både teori og praksis styres kraftig og dermed fremmer aktivitet og stipend som er viktige verktøy for å effektivt utvikle og posisjonere morgendagens bedriftsledere i bedriftsmiljøet
 3. Tilveiebringelse av tilgjengelig og rimelig forretningsutdanning for alle mennesker, kulturer, alder, kjønn og med variert sosioøkonomisk bakgrunn. Respekt, toleranse og aksept av og for alle er nøkkelverdier som fremmer læring.

KBBCs misjonserklæring

KBBC er en lokal tertiær institusjon med globalt fokus som sikrer høy kvalitet læringsaktiviteter som til slutt støper og forbereder elevene for fremtidig ledelse i sitt utvalgte fagområde. Oppdag og utvikle dine talenter og ferdigheter gjennom utdanning og for service til menneskeheten.

Fakultet for næringsliv

Innføringen av fleksibilitet i KBBCs utdanningsprogrammer fremmer akademisk dybdeevne og forbedrer også den intellektuelle bredden som til slutt gir den enkelte tilstrekkelig kunnskap. KBBC sertifikatprogrammer kan gjøres på kort tid fra 2 uker til 6 måneder, avhengig av kursets natur og innhold. Diplomprogrammer har vanligvis en varighet på 9 måneder til 1 år (ca. 2 semesterperioder). Bachelorstudiene tar opptil 3 år å fullføre. I sjeldne tilfeller kan studentene fullføre sine programmer om 4 år.

KBBC tilbyr følgende programmer i Business

 • Sertifikat Sosiale medier
 • Diplom Marketing
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS Regnskap
 • BS Finans
 • BA Internasjonale Relasjoner
 • BA Mediekommunikasjon

ACCA-kontoer Profesjonell kvalifisering

Vi tilbyr ACCA Accountancy kurs. Å skaffe ACCA Accountancy kvalifisering gjør deg til en global regnskapsfører. For tiden har ACCA 503 000 studenter i 179 land i verden. Med andre ord, er ACCA det mest anerkjente og troverdige profesjonelle regnskapsprogrammet til verden.

De opprinnelige kvalifikasjonene for å forfølge ACCA Accountancy kurs;

 1. De uten erfaring og de nødvendige kvalifikasjonene kan starte med grunnkursene (Forklares nærmere når du kontakter vår administrasjon)
 2. De med 3 GCEs og 2 A nivåer i 5 separate fag, inkludert matematikk og engelsk eller tilsvarende. I tillegg er det 3 års arbeidserfaring som trengs for å fullføre 13 undersøkelser (hvis det ikke gis unntak) som kan ta opptil 3 eller 4 år å oppnå.

Fordeler:

 1. Bli student medlem av ACCA
 2. Fleksibilitet i studiet av programmet
 3. Kvalifikasjon er anerkjent globalt
 4. ACCA UK er alltid klar til å tilby støtte når det er nødvendig
 5. Kun betaling for undersøkelser registrert

For mer informasjon om ACCA Accountancy Qualification, kontakt KBBC.

KLIKK HER FOR Å GJØRE:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Steder

Haag

Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Haag, Sør-Holland, Nederland

Programmer