King's College of the Netherlands

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

King's College of the Netherlands (KCN) som navnet antyder, er en liten utdannelsesinstitusjon drevet med målet om å gi kristen teologi samt moderne forretningsutdanning gjennom undervisning og forskning. Den strategiske hensikten med KCN er å utdanne og utstyre studentene med dyp kunnskap i kristen teologi. Dessuten lærer den like godt dagens forretningsteorier og deres praktiske anvendelse som er relevant for å løse de overveldende forretningsproblemene og også overvinne voldsomme forretningsutfordringer som virksomheter møter på daglig.

Hvorfor KCN?

Utdanning i uansett form (formell eller uformell) det er gitt, er nøkkelen til menneskelig utvikling. Følgelig er utdanning en nødvendighet for den generelle utviklingen av mennesker. Bibelen sier eksplisitt i Hosea 4: 6 at mitt folk omkommer på grunn av mangel på kunnskap. Med andre ord, uten kunnskap, er menneskets utvikling begrenset. Drømmer om mange mennesker som ønsker og ønsker å tilegne seg kunnskap for selvutvikling gjennom har imidlertid ikke blitt aktualisert i de fleste tilfeller på grunn av enorme økonomiske kostnader som formell utdanning innebærer. For å hjelpe med å lindre de store økonomiske problemene som blir albatross for studenter etter fullføring av sine respektive faglige programmer, har KCN valgt å tilby akademiske programmer gjennom fjernundervisning, nettbasert læring og klasseromsbaserte innstillinger. KCN bruker således både konvensjonelle og ikke-konvensjonelle metoder for å formidle kunnskap hovedsakelig ved hjelp og støtte av datateknologi.

KCN er av den oppfatning at å kombinere disse forskjellige metodene for å utdanne studenter sikrer og tillater fleksibilitet og minimerer presset som mange studenter møter i forfølgelse av et valgt studieretning. Dessuten har erfaringer vist at mange foretrekker å jobbe heltid og følge akademiske programmer på deltid, og det er foretrukket det KCN står for. Derfor på KCN er vi opptatt av en utdanning innen et fleksibelt og dynamisk miljø. KCN tiltrekker seg studenter fra alle land i verden og folk fra alle samfunnslag. Våre ansatte og fakultet er opplært av noen av de prestisjetunge seminarene og teologiske høyskolene i USA. Bortsett fra den kvalitetsteologiske utdannelsen KCN-fakultetets medlemmer har tilegnet seg, har et betydelig flertall av dem fått praktiske erfaringer som pastorer og kirkeledere i deres kirkesamfunn.

Fakultetet for bedriftsavdelingen består av forelesere med høykvalitetsgrader også hentet fra noen av de prestisjetunge universitetene i Europa, og har også fått flere års lærerik og erfaringer fra noen av disse universitetene.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Medlemskap og tilknytning

KCN er medlem av Association of Christian Schools International (ACSI) og European Distance and E-learning Network (EDEN), tilknyttet Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Canada og også medlem av British Academy of Management (BAM) .

King's College of the Netherlands (KCN) som navnet antyder, er en utdanningsinstitusjon drevet med målet om å gi kristen teologi samt moderne forretningsutdanning gjennom undervisning og forskning. Den strategiske hensikten med KCN er å utdanne og utstyre studentene med dyp kunnskap i kristen teologi. Dessuten lærer den like godt dagens forretningsteorier og deres praktiske anvendelse som er relevant for å løse de overveldende forretningsproblemene og også overvinne voldsomme forretningsutfordringer som virksomheter møter på daglig.

KCNs visjonserklæring

Å gi en høy kvalitet kristen teologiutdanning som er tilgjengelig for alle mennesker i alderen som ønsker å ha dyp og intim kunnskap om kristen teologi.

Under teologi har KCN følgende kjerneverdier:

 1. Å trene og utstyre kristne til ledelse i deres respektive kirker med lyd teologisk kunnskap og bibelske tolkninger.
 2. Å imbue kristne til å skaffe seg ferdigheter i kirkens administrasjon
 3. Å gi kirkeledere og kristne i stand til å være motorer av evangelisering gjennom kunnskapen som er oppnådd.
 4. På forretningsfronten er KCN å trene og forberede bedriftsledere som vil være egnet til å identifisere forretningsmuligheter for å utnytte, samt å bringe under kontroll utfordringene som vil oppstå i det uforutsigbare forretningsmiljøet.

Når det gjelder forretningsutdanning, bringer KCN følgende kjerneverdier:

 1. KCN prøver å maksimere utviklingen av individuelle forretningsferdigheter og dyktighet gjennom små klassestørrelser som fremmer et rikt og intimt forhold mellom fakultet og student
 2. KCN verdsetter og verdsetter en helhetlig tilnærming til læring der både teori og praksis blir fulgt kraftig og dermed fremmer aktivitet og stipend som er essensielle verktøy for effektiv utvikling og posisjonering av morgendagens bedriftsledere i forretningsmiljøet
 3. Tilveiebringelse av tilgjengelig og rimelig næringslivsutdanning til alle folkeslag, kulturer, aldre, kjønn samt mangfoldig sosioøkonomisk bakgrunn. Respekt, toleranse og aksept av og for alle er sentrale verdier som fremmer læring.

KCNs oppdragserklæring

KCN er en lokal tertiær institusjon med globalt fokus som sikrer læringsaktiviteter av høy kvalitet som til slutt former og forbereder elever for fremtidig ledelse innen det valgte fagområdet. Oppdag og utvikle dine talenter og ferdigheter gjennom utdanning og for service til menneskeheten.

Fakultet for næringsliv

Innføringen av fleksibilitet i KCNs utdanningsprogrammer fremmer faglig dyktighet og forbedrer også intellektuell bredde som til slutt gir individet tilstrekkelig kunnskap. KCN-sertifikatprogrammer kan gjøres i løpet av en periode på 2 uker til 6 måneder, avhengig av naturens natur og innhold. Diplomprogrammer har vanligvis en varighet på 9 måneder til 1 år (ca. 2 semesterperioder). Bachelorstudiene tar opptil 3 år å fullføre. I sjeldne tilfeller kunne studentene fullføre programmene på 4 år.

KCN tilbyr følgende programmer i Business

 • Sertifikat Sosiale medier
 • Diplom Marketing
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS Regnskap
 • BS Finans
 • BA Internasjonale Relasjoner
 • BA Mediekommunikasjon

ACCA-kontoer Profesjonell kvalifisering

Vi tilbyr ACCA Accountancy kurs. Å oppnå en ACCA-regnskapskvalifikasjon gjør deg til en global regnskapsfører. Foreløpig har ACCA 503 000 studenter i 179 land i verden. ACCA er med andre ord det mest anerkjente og pålitelige profesjonelle regnskapsprogrammet i verden.

De opprinnelige kvalifikasjonene for å forfølge ACCA Accountancy kurs;

 1. De uten erfaring og de nødvendige kvalifikasjonene kan starte med grunnkursene (Forklares nærmere når du kontakter vår administrasjon)
 2. De med 3 GCE og 2 A nivåer i 5 separate fag inkludert matematikk og engelsk eller tilsvarende. I tillegg er det behov for 3 års arbeidserfaring for å fullføre 13 eksamener (hvis det ikke gis unntak) som kan ta opptil 3 eller 4 år å fullføre.

Fordeler:

 1. Bli student medlem av ACCA
 2. Fleksibilitet i studiet av studiet
 3. Kvalifikasjon er anerkjent globalt
 4. ACCA UK er alltid klar til å tilby støtte når det er nødvendig
 5. Kun betaling for undersøkelser registrert

For mer informasjon om ACCA Accountancy Qualification, kontakt KCN.

Klikk her for å søke:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Steder

Haag

Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Haag, Sør-Holland, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer