The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

La oss endre

La oss endre. Du. Oss. Verden. Det er vår melding fra Haag University of Applied Sciences (THUAS).

Vi ønsker å styrke studentene våre til å endre og forbedre verden de lever i, men dette kan bare skje hvis vi jobber sammen - hvis vi utvikler oss og endrer oss.

Vi må stadig bruke nye perspektiver og løsninger for å løse nåværende og fremtidige utfordringer. Vi finner svarene raskere hvis vi er forberedt på å dele og anvende hverandres innsikt, ferdigheter og metoder.

Globale borgere

Vi oppfordrer våre studenter, forelesere og samarbeidspartnere til å utvikle seg til åpensinnede globale borgere - til å stå fast i sin egen overbevisning og møte verden. Vi innser at vårt eget faglige engasjement gjør en forskjell, og vi må samarbeide for å utvikle og anvende kreative løsninger.

THUAS er et trygt, praktisk miljø der vi kan utvikle og innovere som globale borgere - for å komme sammen for å dele i utvikling, nettverk og praksis. Slik planlegger vi å forme og endre verden vi lever i, mens vi utvikler vår egen kunnskap og ferdigheter.

"Mennesker som står fast i sin egen overbevisning og møter verden."

127350_127313_studentsHaagseHogeschool.jpg

Hvordan gjør vi dette?

Våre forelesere, samarbeidspartnere og 26 000 studenter fra nesten 150 forskjellige land er dedikert til denne utviklingen hver dag. Vår globale, innovative holdning gjenspeiles gjennom våre læreplaner og i de syv sentrale temaene: Cyber Security, Global and Inclusive Learning, Digital Operations and Finance, Mission Zero, Health Innovation, Global Governance en Governance of Urban Transitions. Vi jobber også tett med over 300 utvekslingspartnere fra mer enn 50 land, fra Brasil og Kina til Australia, USA og flere europeiske land.

En ideell plattform

Haag er det perfekte stedet å bli en global borger. Det er den internasjonale byen for fred og rettferdighet - det politiske og kulturelle hjertet i Nederland. Det er hjemmet til Peace Palace, International Court of Justice, Binnenhof (parlamentet), 115 ambassader, multinasjonale selskaper som Shell, Siemens og ING og mange internasjonale frivillige organisasjoner.

Så la oss endre. Du. Oss. Verden.

Dette er verdiene som driver oss

Nysgjerrig
Kobler til
Omsorgsfull
Vi er nysgjerrige, ambisiøse og initiativrike. Vi er opptatt av å bidra med kritisk tenking. Vi investerer betydelig i nettverket vårt for å utvikle ny innsikt sammen. Vi er dedikerte og bryr oss om din personlige vekst.

Hvis du leter etter et bachelorgrad, er du kommet til rett sted på THUAS. Vi har over 65 bachelorstudier som varierer i type og lengde. De fleste av dem er fireårige programmer, selv om noen kan forkortes til tre års studier. Et betydelig antall blir undervist på engelsk. Den varianten som passer best, avhenger av dine preferanser og tidligere utdanning. På slutten av reisen vil du bli tildelt et universitet for vitenskapsdiplom.

Steder

Haag

Address
Johanna Westerdijkplein,75
2521 EN Haag, Sør-Holland, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss