University of Groningen - Campus Fryslan

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Groningen tilbyr toppkvalitets og høyt rangerte utdanningsprogram til bachelor-, master- og doktorgradsstudenter fra hele verden. Studenter ved Universitetet i Groningen bidrar til banebrytende og samfunnsmessig relevant forskning. Våre studenter føler seg hjemme i den trygge og livlige byen Groningen.

programmer

Leter du etter en akademisk studiemulighet på et topp universitet i Nederland? Med over 45 bachelorprogrammer, hvorav noen har flere varianter (spor) og over 160 mastergradsprogrammer, er Universitetet i Groningen stedet å være. Og ikke bare for dine studenter og akademikere kommer til Universitetet i Groningen fra hele verden.

Hvorfor velge Groningen?

Vi er topp 100-universitet
Universitetet i Groningen tilbyr toppkvalitets utdannelsesprogrammer. Vi tilbyr et bredt spekter av interessante, høyt ansett grad programmer som rangerer godt internasjonalt. Som vår student får du høy kvalitetskontroll og har mange programmer å velge mellom. Som en eksepsjonelt motivert og talentfull student kan du bli med på vår Honours College for en ekstra utfordring.
Vår banebrytende forskning
Groningen er blant de største forskningsuniversitetene i Europa. Universitetet utfører banebrytende og sosialt relevant forskning, bygge bro mellom disipliner. Vår forskning fokuserer på tre hovedfokusområder: Energi, sunn aldring og bærekraftig samfunn. Med disse temaene ønsker universitetet å bygge bro over gapet mellom vitenskap og samfunn. Som vår student vil du bidra til vår toppnære forskning.
Aldri et kjedelig øyeblikk
Groningen er en levende studentby. Dens befolkning har den laveste gjennomsnittsalderen i Nederland; En av fire innbyggere er en student. Studentene kan ses overalt: studere i Noorderplantsoen parken, nyte nattelivet og jobber med ulike deltidsjobber. Groningen er også en trygg og grønn by å bo i, med det rolige landskapet en kort sykkeltur unna. #NothingTopsGroningen
400 års rykte
Universitetet i Groningen har en rik historie og et godt omdømme. Mange svært talentfulle personer i en rekke fagområder har studert eller jobbet på universitetet i løpet av 400 års eksistens, inkludert fire nobelprisvinnere, den første kvinnelige universitetsstudenten i Nederland, den første kvinnelige foreleseren, den første nederlandske astronauten og den Den første presidenten i Den europeiske banken.
Det er en kulturby
Groningen arrangerer unike festivaler, inkludert Noorderzon i Noorderplantsoen park og musikkfestival Eurosonic Noorderslag. Det er mange museer, som Groninger Museum med sine fine moderne utstillinger. Stadsschouwburg er 133 år gammel og er en av de eldste og mest stilige teatrene i Nederland. De mange teatrene, kinoene og spillestedene passer for enhver smak, enten du foretrekker å se på eller ønsker å bli med!
"Gjennom min bachelor oppdaget jeg kulturmulighetene og livligheten som bare en by med 25% studentpopulasjon kan tilby"

Jeremy Dillman, BSc. Psykologi student

Utvikle dine talenter
Groningen og dets universitet tilbyr fasiliteter for utvikling og talent. Som vår student vil du kunne utvikle evner og bidra til forskning og samfunn. Dine professorer og lærere vil være der for å veilede deg hvert skritt av veien. Du kan også besøke vår karriere senter for råd. Groningen er stedet å være etter at du har uteksaminert; Du kan finne arbeid på universitetet eller i et av de mange selskapene i byen Talent!
Reis verden
Universitetet i Groningen har sterke internasjonale forbindelser, noe som betyr at du enkelt kan tilbringe en del av studiet i utlandet. Universitetet tilbyr også flere unike internasjonale masterstudier i samarbeid med andre store europeiske universiteter. Groningen ligger i sentrum av Europa med Paris, London og København bare noen få timer unna. Del dine reiser med oss: #MyUGStory.
Få venner fra hele verden
Universitetet vårt er kjent for sitt store internasjonale samfunn. Mer enn 4000 internasjonale studenter studerer i Groningen årlig fra over 120 land. Mer enn 180 av våre grader er undervist på engelsk. Bor i Groningen uten å snakke nederlandsk er ikke et problem; Du vil kunne bestille mat, handle for klær og til og med ta sportsklasser på engelsk. Vårt Erasmus Student Network (ESN) er Europas største ESN-seksjoner som letter alle internasjonale studenter i Groningen. ESN organiserer rundt 150 aktiviteter per år, som introduksjonsuke og sykkelundervisning!
Prøv ny sport
Universitetssportsenteret ACLO er det største universitetets idrettssenter i Nederland. Enten du vil prøve ut for et lag, gå til en tilfeldig Zumba-klasse eller prøve klatring, er ACLO stedet å være. ACLO tilbyr mer enn 85 forskjellige idretter og støtter 49 idrettsforeninger. I tillegg til våre idrettsanlegg tilbyr universitetet spesielle arrangementer for toppsporter som skal tilpasse studiet til sitt atletiske program.
#thecityisourcampus
Groningen er en levende og ung by med mange hotspots. Du kan få ferske råvarer, kjøtt og ost tre dager i uken på Vismarkt i midten av byen. Gå til "Kijk in 't Jatstraat" ved siden av Harmony-bygningen for en sunn lunsj med medstudenter. Liker å handle? Besøk Zwanestraat: Den beste handlegaten i Nederland. Eller møt vennene dine på en av Groningen mange puber. Byen Groningen er din campus!

Steder

Groningen

Address
University of Groningen
PO Box 72
AB Groningen

9700 Groningen, Groningen, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss