Windesheim University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Høyest vurderte University of Applied Sciences
Windesheim er en av Nederlandens toppuniversiteter innen anvendt vitenskap med mange toppkarakterer bachelorprogrammer. Med godt over 25.000 heltids- og deltidsstudenter er Windesheim et av de største universiteter innen anvendt vitenskap i Nederland.
Windesheim er et dynamisk samfunn som bringer folk sammen for å utveksle kunnskap og kompetanse. Vi søker å utdanne studenter som er fullt kvalifiserte fagfolk klar til å gå inn på det internasjonale arbeidsmarkedet. For dette formål investerer vi kontinuerlig i utdanningsinnovasjon og studentutvikling.


Windesheim har en voksende studentpopulasjon og er høyt ansett av studenter, eksperter og arbeidsgivere. De to viktigste uavhengige årlige studiene om den nederlandske videregående opplæringssektoren, Elsevier og Higher Education Selection Guide, rangerer oss i topp tre i mange år på rad. En av våre suksessfaktorer er vår personlige tilnærming: Studentene arbeider i små grupper og hvert talent teller. Forelesere er ikke bare lærere, men også trenere. De utfordrer elevene til å reflektere, tenke kritisk og få det beste ut av seg selv. Vi er tilpasset tilpasset utdanning som tilfredsstiller kravene til våre studenter, arbeidsmarkedet og samfunnet som helhet. Grunnlagene til vår tilnærming inkluderer kompetansebasert læring og en personlig utviklingsplan for hver student.

Windesheims innovative og entreprenørrettede tilnærming og vårt nært samarbeid med bedrifter og institusjoner gjør vår kunnskap umiddelbart anvendelig. Å få praktisk erfaring gjennom praktik er en integrert del av våre studieprogrammer.

Studentfasiliteter
Windesheim er et levende læringssamfunn. Over hele Zwolle-campusen, hvor flertallet av de internasjonale studentene vil bli, er det områder for privat studie og for gruppearbeid. Vi tilbyr toppmoderne fasiliteter til våre studenter, inkludert studentrådgivning, et mediasenter, intranett fylt med nyheter og informasjon, et virtuelt læringsmiljø, datarom, et audiovisuelt senter for laptops og AV-utstyr, en kopi butikk og en butikk som selger kontorrekvisita, søtsaker og gaver. Våre studenter er imponert over våre flotte idrettsanlegg på campus: Vi har treningsstudio, treningsrom, en dojo for karate og judo, innendørs fotballhall, oppvarmet svømmebasseng og klatrevegg. På vår campus har vi restauranter som tilbyr fersk mat og drikke. Videre har vi en sportskafé og vår egen Grand Café som tilbyr den høyt verdsatt Starbucks-kaffen. Et kurs på hollandsk er gitt til alle internasjonale studenter, slik at de kan lære om nederlandskes språk og typiske vaner. Og for de som virkelig går for den nederlandske opplevelsen ved å sykle, har vi også en sykkelverksted på campus.


Overnatting
Windesheim tilbyr bolig for internasjonale studenter i studentboliger nær campus og til sentrum, hvor studentene kan leve og studere sammen. Vi jobber i samarbeid med en uavhengig boligforening som er spesialisert på studentboliger, som gir rom til rimelige priser.


Om Zwolle

Windesheim er basert i Zwolle, en livlig og innbydende mellomstor by, bare en times kjøretur fra Amsterdam, Utrecht og Groningen, med rimelige priser på levekostnader. Omtrent 30 000 studenter studerer i Zwolle, ved en av sine fire universiteter av anvendt vitenskap. I tillegg til et vakkert historisk sentrum har byen mange parker (veldig hyggelig for piknik!) Pluss atmosfæriske kafeer og spisesteder. Zwolle er også et flott sted å handle, med alle store kjedebutikker og massevis av uavhengige butikker. Det er også en trygg by: Når du har lært å sykle, er det lett å komme seg rundt. Studentlivet i Zwolle er fokusert i og rundt sentrum, som er fylt med attraktive kafeer og restauranter. Zwolle har også mange kulturelle aktiviteter, inkludert musikk og kulturfestivaler, teaterforestillinger, filmer og museer. Zwolle er også kjent for sin årlige Liberation Festival (fri tilgang), Rhythm

stipend
Dessverre gir Windesheim ikke stipend.

Steder

Zwolle

Address
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2

8017 CA Zwolle, Overijssel, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss