Willem de Kooning Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Moderne og nyskapende utdanning

Den Willem de Kooning Academy tilbyr moderne og nyskapende kunst kurs som utfyller skiftende, internasjonal praksis. Omverdenen er ikke lenger på jakt etter den autonome kunstneren eller grafisk designer, men heller for folk som har et mangfold av talenter og ferdigheter og som ser utover grensene til sin opprinnelige disiplin. Dette er 'skaper pionerenes. Hastigheten og kompleksiteten av den teknologiske utviklingen sterkt påvirke dagens og fremtidig yrkesutøvelse. Våre studenter skal jobbe både på lokalt og på internasjonalt nivå med fagfolk fra ulike disipliner i åpne og virtuelle innstillinger.

Personlig utvikling

Vi skaper miljø hvor du kan utvikle og utvide dine interesser. Du kan velge ulike måter å jobbe på, den type oppdrag som passer din stil av læring og hvordan du kan utvikle ditt talent. Hele læringsprosessen kan være forskjellig for hver enkelt student, men de grader at du tjener er like. Du vil delta teori klasser som passer til ditt nivå på den tiden, og du vil være en del av et valgfritt program. Det er viktig at du ikke bare velge en bestemt studieprogram - la oss si Design - og en stor - la oss si Reklame - men også en profesjonell rolle og en profesjonell sammenheng med en tilsvarende internship og en mindre program.

Du kan også angi en honours program og / eller fullføre eksamen spesialisering ved å velge et utvekslingsprogram ved et akademi eller universitet i utlandet. Dette gir deg muligheten til å tilpasse akademiets utdanningsprogrammet til dine egne preferanser og til utvikling av eget talent.

Study karriere coaching

Mens en student ved WdKA, vil en studie karriere coach overvåke utviklingen og hjelpe deg å lage din personlige studievalg. Studien karriere coach vil forberede deg for ditt liv som profesjonell. Sammen vil dere bestemme dine valg og kurset som studiene vil ta.

Rotterdams ONDERWIJS Model (ROM)

Den Willem de Kooning Academy er en av de 14 instituttene i Rotterdam University of Applied Sciences og arbeider med Rotterdams ONDERWIJS Modell (ROM - Rotterdam utdanningsmodellen). Denne modellen skiller mellom kunnskapsdrevet, praksis-drevet og studentdrevet pedagogisk virksomhet CQ. mål og mål.

Majors og praksis

På toppen av din store, la oss si Reklame eller Kunst, vil studien også omfatte valgmindreårige. Du kan velge fra et bredt spekter av moderne fag og problemstillinger. Det vil introdusere deg til de tre oppgradering profiler: Autonome praksis, sosiale praksiser og handelspraksis. Valget av mindreårige er begrenset i ditt første år, men som du avanserer de vil spille en stadig større rolle i studiet.

Dermed vil du studere både innenfor eget fag og innenfor Practices. Du vil jobbe med reelle oppgaver og kan få praktisk erfaring i løpet av et internship og utveksling.

Til syvende og sist, vil du kompilere din egen bred pakke av kunnskaper, ferdigheter og spesialiteter. Når du oppgraderer, vil du ha en unik kropp av faglig praksis som vil få deg til å skille seg ut på arbeidsmarkedet, i den kreative sektor eller i kunstverdenen.

Søknad og opptak

Hvis du er interessert i å ta en bachelor i Fine Art, Design, Fine Art & Design Teacher Training eller Leisure LedelseWillem de Kooning Academy, Registrer deg online før 1. mai 2018 for opptaksprosedyren, og registrer deg hos Studielink. Både denne søknaden og Studielink-registreringen må være ferdig innen 1. mai 2018. For ikke-EU-studentene er registreringsfristen 1. mars 2018.

Er du …

  • talentfull i visuell kunst?
  • selvstendig og ansvarlig?
  • dedikert og motivert?
  • gründer?

Så besøk en av våre åpne dager 11. november 2017 og 10. februar 2018 - og ta med porteføljen din! - og søk om opptak.

Portefølje sjekkliste

Hva

Et utvalg av 10-15 arbeidene som ble innledet av en kreativ prosess

For eksempel: design, gjenstander, bilder, filmer, spill, animasjoner, mote (tilbehør), møbler, modeller, tegninger, plakater, kampanjer, malerier, brukbare gjenstander og skulpturer. Du kan publisere og presentere alt dette på en ryddig tradisjonell portefølje mappen, men du kan også bruke ulike metoder: 3D-arbeid kan bringes i en (papp) boksen, kan digitale arbeid bli presentert på en bærbar PC eller nettbrett.

Vennligst merk: bortsett fra disse verkene, kan du vise oss noen andre ting du har laget. Ta godt valg mellom de to. På den måten kan vi vurdere i hvilken grad du har en innsikt i dine egne kvaliteter og ditt eget arbeid.

På inngang dager, vil vi se etter og vurdere: - dine ekspressive og kreative evner; - Din følelse for farge, form og materiale; - Originalitet og oppfinnsomhet i arbeidet.

Porteføljen din, skisser og andre arbeider som du tar, må du gi oss denne innsikten. Så kan du sjekke om du viser både full kapasitet og potensial, samt personlig og spesifikk fascinasjon for din foretrukne store og preferanser for (for eksempel) materialer, teknikker, temaer og begreper.

Hvordan

Skisser, tester, prøve-outs og eksperimenter Ta med skissebøker, samlinger av ideer, utklippsbøker, ølbrikker med oppfinnelser trukket på baksiden, material eksperimenter, prototyper, skalamodeller, testutskrifter og første versjonene. Alt dette kan være relatert til 10-15 verk som er nevnt ovenfor.

Vi ønsker å få innsikt i design og skape prosess. Vi vil gjerne se hvordan du kom til å lage en endelig versjon eller design gjennom skisser, prøver, testing og eksperimentere først. Vi ønsker å se at du er i stand til å utfordre deg selv og for ytterligere å utforske dine første ideer. Det er viktig for oss å se: - du kan kritisk reflektere over arbeidet ditt og utfordre deg selv; - Du se og observere verden rundt deg og reagere på det du legger merke til; - Om og hvordan du er selvstendig regi og selvlærende og i stand til å foreta valg; - Hvis og på hvilken måte du har å skape potensial og kan kommunisere gjennom bilder.

Hvorfor

Online spørreskjema om dine ambisjoner og motivasjon etter at søknaden, vil vi sende deg en login kode for et online spørreskjema. Vi ønsker å vite mer om valg av større og hva du tror du kan forvente av oss. Hvem inspirerer deg? Hva ønsker du å lære fra oss? Vennligst skriv ut spørreskjemaet og ta den med deg i løpet av opptak dagen. Vi vil diskutere med deg i person på dine spørsmål og ambisjoner.

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss