Les den offisielle beskrivelsen

Moderne og nyskapende utdanning

Den Willem de Kooning Academy tilbyr moderne og nyskapende kunst kurs som utfyller skiftende, internasjonal praksis. Omverdenen er ikke lenger på jakt etter den autonome kunstneren eller grafisk designer, men heller for folk som har et mangfold av talenter og ferdigheter og som ser utover grensene til sin opprinnelige disiplin. Dette er 'skaper pionerenes. Hastigheten og kompleksiteten av den teknologiske utviklingen sterkt påvirke dagens og fremtidig yrkesutøvelse. Våre studenter skal jobbe både på lokalt og på internasjonalt nivå med fagfolk fra ulike disipliner i åpne og virtuelle innstillinger.

Personlig utvikling

Vi skaper miljø hvor du kan utvikle og utvide dine interesser. Du kan velge ulike måter å jobbe på, den type oppdrag som passer din stil av læring og hvordan du kan utvikle ditt talent. Hele læringsprosessen kan være forskjellig for hver enkelt student, men de grader at du tjener er like. Du vil delta teori klasser som passer til ditt nivå på den tiden, og du vil være en del av et valgfritt program. Det er viktig at du ikke bare velge en bestemt studieprogram - la oss si Design - og en stor - la oss si Reklame - men også en profesjonell rolle og en profesjonell sammenheng med en tilsvarende internship og en mindre program.

Du kan også angi en honours program og / eller fullføre eksamen spesialisering ved å velge et utvekslingsprogram ved et akademi eller universitet i utlandet. Dette gir deg muligheten til å tilpasse akademiets utdanningsprogrammet til dine egne preferanser og til utvikling av eget talent.

Study karriere coaching

Mens en student ved WdKA, vil en studie karriere coach overvåke utviklingen og hjelpe deg å lage din personlige studievalg. Studien karriere coach vil forberede deg for ditt liv som profesjonell. Sammen vil dere bestemme dine valg og kurset som studiene vil ta.

Rotterdams ONDERWIJS Model (ROM)

Den Willem de Kooning Academy er en av de 14 instituttene i Rotterdam University of Applied Sciences og arbeider med Rotterdams ONDERWIJS Modell (ROM - Rotterdam utdanningsmodellen). Denne modellen skiller mellom kunnskapsdrevet, praksis-drevet og studentdrevet pedagogisk virksomhet CQ. mål og mål.

Majors og praksis

På toppen av din store, la oss si Reklame eller Kunst, vil studien også omfatte valgmindreårige. Du kan velge fra et bredt spekter av moderne fag og problemstillinger. Det vil introdusere deg til de tre oppgradering profiler: Autonome praksis, sosiale praksiser og handelspraksis. Valget av mindreårige er begrenset i ditt første år, men som du avanserer de vil spille en stadig større rolle i studiet.

Dermed vil du studere både innenfor eget fag og innenfor Practices. Du vil jobbe med reelle oppgaver og kan få praktisk erfaring i løpet av et internship og utveksling.

Til syvende og sist, vil du kompilere din egen bred pakke av kunnskaper, ferdigheter og spesialiteter. Når du oppgraderer, vil du ha en unik kropp av faglig praksis som vil få deg til å skille seg ut på arbeidsmarkedet, i den kreative sektor eller i kunstverdenen.

Søknad og opptak

Hvis du er interessert i å ta en bachelor i Fine Art, Design, Fine Art & Design Teacher Training eller Leisure LedelseWillem de Kooning Academy, Registrer deg online før 1. mai 2018 for opptaksprosedyren, og registrer deg hos Studielink. Både denne søknaden og Studielink-registreringen må være ferdig innen 1. mai 2018. For ikke-EU-studentene er registreringsfristen 1. mars 2018.

Er du …

  • talentfull i visuell kunst?
  • selvstendig og ansvarlig?
  • dedikert og motivert?
  • gründer?

Så besøk en av våre åpne dager 11. november 2017 og 10. februar 2018 - og ta med porteføljen din! - og søk om opptak.

Portefølje sjekkliste

Hva

Et utvalg av 10-15 arbeidene som ble innledet av en kreativ prosess

For eksempel: design, gjenstander, bilder, filmer, spill, animasjoner, mote (tilbehør), møbler, modeller, tegninger, plakater, kampanjer, malerier, brukbare gjenstander og skulpturer. Du kan publisere og presentere alt dette på en ryddig tradisjonell portefølje mappen, men du kan også bruke ulike metoder: 3D-arbeid kan bringes i en (papp) boksen, kan digitale arbeid bli presentert på en bærbar PC eller nettbrett.

Vennligst merk: bortsett fra disse verkene, kan du vise oss noen andre ting du har laget. Ta godt valg mellom de to. På den måten kan vi vurdere i hvilken grad du har en innsikt i dine egne kvaliteter og ditt eget arbeid.

På inngang dager, vil vi se etter og vurdere: - dine ekspressive og kreative evner; - Din følelse for farge, form og materiale; - Originalitet og oppfinnsomhet i arbeidet.

Porteføljen din, skisser og andre arbeider som du tar, må du gi oss denne innsikten. Så kan du sjekke om du viser både full kapasitet og potensial, samt personlig og spesifikk fascinasjon for din foretrukne store og preferanser for (for eksempel) materialer, teknikker, temaer og begreper.

Hvordan

Skisser, tester, prøve-outs og eksperimenter Ta med skissebøker, samlinger av ideer, utklippsbøker, ølbrikker med oppfinnelser trukket på baksiden, material eksperimenter, prototyper, skalamodeller, testutskrifter og første versjonene. Alt dette kan være relatert til 10-15 verk som er nevnt ovenfor.

Vi ønsker å få innsikt i design og skape prosess. Vi vil gjerne se hvordan du kom til å lage en endelig versjon eller design gjennom skisser, prøver, testing og eksperimentere først. Vi ønsker å se at du er i stand til å utfordre deg selv og for ytterligere å utforske dine første ideer. Det er viktig for oss å se: - du kan kritisk reflektere over arbeidet ditt og utfordre deg selv; - Du se og observere verden rundt deg og reagere på det du legger merke til; - Om og hvordan du er selvstendig regi og selvlærende og i stand til å foreta valg; - Hvis og på hvilken måte du har å skape potensial og kan kommunisere gjennom bilder.

Hvorfor

Online spørreskjema om dine ambisjoner og motivasjon etter at søknaden, vil vi sende deg en login kode for et online spørreskjema. Vi ønsker å vite mer om valg av større og hva du tror du kan forvente av oss. Hvem inspirerer deg? Hva ønsker du å lære fra oss? Vennligst skriv ut spørreskjemaet og ta den med deg i løpet av opptak dagen. Vi vil diskutere med deg i person på dine spørsmål og ambisjoner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Nederlandsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Willem de Kooning Academy

Begrepet "animasjon" er avledet fra det latinske ordet "anima", som betyr "sjel". Dermed "animasjon" bokstavelig talt betyr "å egge, for å bringe til liv". Fritt oversatt ... [+]

Vår avdeling ANIMASJON Fokuserer intensivt på anvendelighet og konseptutvikling, i tillegg til utviklingen av elevens håndverk og ferdigheter.

Animasjon oppstår i filmer, tv-serier, spill, forstørret virkelighet, virtuell virkelighet, interaktive applikasjoner / apps, reklamefilmer, simuleringer og informasjonsfilmer. Det finnes også et bredt utvalg av formater, fra tradisjonell 2D-animasjon og 3D-datateknikker til stopp-motion og digital cut-out animasjon. Animasjon kombinerer teknologi med fortellinger. Animasjon ble gjort mulig ved teknologiske fremskritt i det 19. og 20. århundre da illusjonister ble filmskapere. Kunstformen fortsetter å være formet av teknologisk utvikling. Animasjon har også en dyp innflytelse på måtene samfunnene fungerer og kommuniserer på. Animatøren som er oppmerksom på disse evolusjonære utviklingen, kjenner også yrkets fremtid og, kanskje viktigere, er i tråd med relevante utviklinger i samfunnet.... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

Audiovisuelle medier spiller en viktig rolle i opplysningsarbeid, utdanning og underholdning. I vår avdeling vil du lære å utvikle bilder og lyd. Du vil lære om lyd og ka ... [+]

Operasjonelle og kunstneriske dimensjoner går hånd i hånd

Audiovisuelt media spiller en nøkkelrolle i å gi informasjon, undervisning og underholdning. Den store audiovisuelle utformingen lærer deg å designe ved hjelp av bilde og lyd. Du vil lære lyd- og kamerateknikker, programvareteknikker, produksjonsmetoder og konseptutvikling.

Våre veiledere har alle en solid teoretisk og profesjonell bakgrunn: De er forskere, skriptredaktører, audiovisuelle designere, bevegelses grafiske designere, interaktive designere, visuelle kunstnere, redaktører og kamera- eller lydteknikere.

Studenten forventes å ha et grunnleggende nivå for forkunnskap innen audiovisuell design og arbeid med bilder, samt interesse for fortelling. Studentene forventes å utforske og ta risiko, for å akseptere (og til og med omfavne) fiasko. Du vil lære å reflektere over ditt eget arbeid og med dine medstudenter. ... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

I deres design, motedesignere jobbe fra en kreativ og kritisk syn på den løpende utviklingen i mote og samfunn. Mote handler om visuell kommunikasjon: Hvordan kommunisere ... [+]

En tur Mote design avdeling Du vil lære hvordan du bruker kunnskap og håndverk for å prognose motetrender og å skyve grenser.

Mote designere jobber ut fra et kreativt og kritisk syn på moderne utviklingen i mote og samfunn. Som student i Fashion Design, vil du lære å Definere og oppdage trender, og å svare på forbrukernes markedssituasjoner. Du vil jobbe innenfor en prosjektbasert læreplan på faktiske artikler om klær, samlinger og allsidige presentasjoner.

Mote designere jobber ut fra et kreativt og kritisk syn på moderne utviklingen i mote og samfunn. Mote handler også om visuell kommunikasjon: hvordan kommuniserer du designene dine gjennom ulike medier?

... [-]
Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

Du vil utvikle seg til et bilde spesialist som - i din individuelle og spørrende måte - bruker fotografiet som et verktøy for å skildre en verden på måter som er tankevek ... [+]

Du vil utvikle deg som en bildespesialist som bruker fotografering og andre medier for å visuelt uttrykke sin egen visjon om virkeligheten på tankevekkende og personlige måter.

Å studere fotografi betyr å utvikle nye måter å tenke og se på. Du forholder deg til verden gjennom (fotografiske) bilder, og som profesjonell fotograf må du vite hvordan du skal håndtere dette kraftige mediet. Hva er din personlige visjon i forhold til fotografering som et medium og en kunstform?

Du vil utvikle deg som en bildespesialist som på sin egen individuelle og spørsmålstegnende måte bruker fotografi som et verktøy for å skildre verden på tankevekkende og visuelt utfordrende måter. Du forholder deg til verden gjennom bilder, ved å bruke kunnskapen om egenskapene til fotografiet. Fotografiske bilder har sitt eget særpreg, gir spesifikke muligheter, og opptar en spesiell posisjon innenfor dagens visuelle kultur. Som fotograf har du også kunnskap om språket og generelle betydninger av bilder, som du kan søke for dine egne formål.... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

Grafiske designere ønsker å kommunisere. De ønsker å gi form til informasjon i ord og bilder og fortelle en historie til en bestemt målgruppe gjennom ulike medier. De des ... [+]

Som grafisk designer knytter du fascinasjonen og observasjonene til de av dine kunder, andre designere og publikum.

Grafisk design utdanner en ny generasjon designere som er engasjert, kritisk, nysgjerrig og i stand til å forholde seg til publikum og klienter fra en kunstnerisk og uavhengig stilling. Vi utdanner beslutningstakere som - ved å utforske ansvaret og kraften i grafisk design - er i stand til å forholde seg til sosiale, kulturelle, politiske, kommersielle og teknologiske problemstillinger i det moderne samfunn.

Grafiske designere ønsker å kommunisere. Gi form til informasjon i ord og bilder, og fortell en historie til et bestemt publikum gjennom ulike medier. Design identitet og samhandle med brukere. Som grafisk designer knytter du fascinasjonen og observasjonene til de av dine kunder, andre designere og publikum. Du vil ha tilstedeværelse overalt hvor kommunikasjon er nødvendig.... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

Du vil utvikle seg til en designer som har spesialisert seg på å lage anvendt bilder og grafikk. Illustrasjon blir stadig mer synlig i vår sterkt visuelt orientert kommun ... [+]

Vi tror at ved å omfavne mangfold, er vi i stand til å skape et fleksibelt miljø der elevene kan finne sin egen retning.

Studenter av Illustrasjonsavdelingen ved Willem de Kooning Academy (WdKA) lærer å jobbe og studere sammen som et fellesskap. Innenfor dette fellesskapet støtter avdelingen det brede spekteret av læringsmuligheter muliggjort av bidrag fra personer med ulike bakgrunn og ulike tilnærminger til illustrasjon.

Vi tar sikte på å unngå å begrense elevene innenfor spesifikke illustrasjonsgrener. Vi tror at ved å omfavne mangfold, er vi i stand til å skape et fleksibelt miljø der elevene kan finne sin egen retning. Fokuset i avdelingen er på tre spesifikke områder av yrket: fortellende, informativ og forfatterillustrasjon. ... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

Du utvikler din kunstneriske talent gjennom mangfoldige opplæring i alle aspekter av yrket: anvendt kunstnerisk forskning, konseptutvikling, tekniske ferdigheter, kommuni ... [+]

Kunstteori, forskning og eksperimenter spiller alle en fremtredende rolle i studiet

Kunst eksisterer innenfor et nettverk av kryssreferanser: kunstneren reflekterer over hele verden. Innenfor kunstutdanningen vil du lære å definere og redefinere hvilken kunst som er - eller kan være - i forhold til samfunnet. Du vil utvikle ditt kunstneriske talent gjennom en allsidig opplæring i alle aspekter av yrket: anvendt kunstnerisk forskning, konseptutvikling, "ferdigheter", kommunikasjon og presentasjon av arbeidet ditt, samt entreprenørskapsfag som er spesielt relevante for kunstdomenet . På denne måten vil du bli en skapt pioner, som arbeider med egne selvstyrte visuelle forskningsprosjekter.... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

Lifestyle tar en viktig plass i det kommersielle markedet for mote og interiør, men markedet er langt mer mangfoldig. Kunst og kultur, ernæring og helse, media og politik ... [+]

Lifestyle Transformation Design

Vi går nå inn i en periode med videre transformasjoner som vil påvirke våre liv dypt på et personlig, sosialt og økonomisk nivå.

Hvordan påvirkes livsstilene av dagens samfunns dynamiske natur? Hva påvirker innovasjonen i vårt daglige liv? Kan vi forandre livsstil er slik at de bedre kan møte fremtidens utfordringer?

Lifestyle Design studenter bør være innovativ, visjonær og bestemt.

Studentene kjenner seg til metoder som fremtidig tenkning, designtanking og historiefortelling, og lærer å anvende disse metodene i sin forskning. Du skal utvikle viktige ferdigheter som konseptuell tenkning og evnen til å formulere og utvikle en visjon, og lære å anvende disse ferdighetene i designprosessen.... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

Product Design handler om stadig å undersøke forholdet mellom produkter og deres brukere. Det er alle slags produkter, og de er overalt, fra det rent funksjonelle til de ... [+]

Den omfattende anvendelsen av nye distribusjons- og produksjonsmetoder gir nå store muligheter for dagens produktdesignere.

Produktdesign handler om å konstant undersøke forholdet mellom brukeren og produktet. Det finnes alle slags produkter og de er overalt; Fra det rent funksjonelle til de som gjør en uttalelse eller fortell en historie. Den omfattende anvendelsen av nye distribusjons- og produksjonsmetoder gir nå store muligheter for dagens produktdesignere.

Product Design handler om stadig å undersøke forholdet mellom produkter og deres brukere. Det finnes alle slags produkter, og de er overalt, fra det rent funksjonelle til de som gjør en uttalelse. Kjernen handler produktdesign om å stille spørsmål og omdefinere det som allerede eksisterer. Derfor utvikler produktdesignere mening og tenker på utseende.... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

Willem de Kooning Academy er den eneste kunstakademiet i Nederland som har hovedfag i annonsering. WdKA vil lære deg å være en all-rounder med en sterk konseptuell vri. D ... [+]

Willem de Kooning Academy er det eneste kunstakademiet i Nederland som tilbyr en stor rolle innen annonsering.

Har du lyst på en karriere innen reklame og kreativ tenkning? Velg Willem de Kooning Academy i Rotterdam! Våre studenter, veiledere og alumner rammet regelmessig rampelyset ved å vinne internasjonale priser og nominasjoner. Du vil lære å bli en allsidig reklame eller konseptuell kreativitet, linjepinnen mellom tverrfaglige reklamer og klienter. Du har en sterk visjon, lidenskap og kjøring, og er alltid på ballen med de siste nyheter, kunst, merker og trender. Du har en følelse av kommunikasjons- og mediestrategier og kunnskap om kreative tekniske muligheter.

Du vil lære å utforske og analysere komplekse problemer før du utvikler og tenker gjennom strategiske kreative konsepter. Det spiller ingen rolle hvor, hvor eller i hvilket medium en ide er uttrykt; Du må starte med en god en!... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Willem de Kooning Academy

Byer, bygninger, interiører. Disse har store påvirkninger på hvordan vi opplever vår verden. I romdesign, ser vi på det urbane miljøet og på innendørs og utendørs områder ... [+]

Romlig design er en disiplin som kreativt kombinerer kulturell og kunstnerisk bevissthet, sosialt engasjement, økonomisk ansvar og teknisk innsikt.

Byer, bygninger, interiør: Alle disse har stor innvirkning på hvordan vi opplever verden. I romlig utforming vurderer vi urbane miljø samt innendørs og utendørs områder i liten og stor skala. Det er en disiplin som kreativt kombinerer kulturell og kunstnerisk bevissthet, sosialt engasjement, økonomisk ansvar og teknisk innsikt.

Du vil lære å håndtere de komplekse oppgavene og situasjonene som står overfor dagens samfunn. Du vil lære å utvikle en personlig visjon og konkret implementere denne visjonen i en design praksis. Undervisningsmetoden fokuserer på prosjekter som omhandler moderne temaer som bærekraft, identitet og omstilling av bygninger. Prosjekter i tidligere år inkluderer et "instant museum", et flaggskip for et nytt merke, et lengre opphold hotell i et industriområde i Rotterdam, et flerkulturelt teater i en kirke i Rotterdams Zuidwijk-distrikt og kreativ bruk av tomme rom i Sentrum av Rotterdam.... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

How would you describe 'the vibe' at school?

What was the admission process like?

Willem de Kooning Academy; it's yours!