Unitec Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

Unitec er New Zealands største institutt for teknologi, med over 20 000 studenter som studerer over 150 arbeidsorienterte programmer. Vi tilbyr ledende arbeidsfokusert utdanning på våre to campus i Mt. Albert og Waitākere.

Læring og undervisning

Læring og undervisning er hjertet av vår transformasjon.

Læring og undervisning er vår kjernevirksomhet, og vi er forpliktet til å gjøre det bedre, slik at våre kandidater får bedre arbeidsplasser, bedre karriere og bedre liv.

Hvordan endrer vi?

I løpet av de siste årene har mange av våre lærere tegnet på nye læringsmetoder som inkluderer mer arbeidsbasert læring, ny teknologi og ulike arbeidsformer med studenter.

Vi kaller dette på Levende pensum.

Disse tilnærmingene er alle designet for å gjøre våre nyutdannede mer ansettelsesvennlige.

Nå er vårt fokus på å bruke disse nye tilnærmingene på tvers av hvert program på Unitec, slik at hver student kan være sikker på at deres Unitec-utdanning virkelig forbereder dem for deres valgte karriere.

I løpet av de neste tre årene (2015-2017) blir hvert program gjennomgått og ombygd for å ha komponenter av arbeidsbasert læring, online læring, ansikt til ansikt læring og selvstendig / gruppearbeid.

Hvordan endrer lærerne våre?

Vi investerer sterkt i profesjonell utvikling, slik at våre lærere kan få mest mulig ut av den nye teknologien og ansikt til ansiktstid de har med studenter.

Dekan for undervisning og læring Linda Keesing-Styles sier: "Vi ber lærerne å konfrontere deres nåværende tilnærminger til læring og undervisning og å strekke sin praksis til nye tilnærminger som er tilpasset dagens trender. Dette inkluderer høyt student-sentrert praksis, bruk av viktige komponenter i nettbasert læring og bruk av ny praksis som gamification og makerspaces. "

Hvordan forbereder vi våre kandidater på jobb?

Vi lukker gapet mellom utdanning og næringsliv.

Vi vet fra vår forskning at arbeidsgivere i New Zealand ønsker at våre studenter skal ha flere arbeidsintegrerte læringsmuligheter mens de studerer, så de har tilgang til et basseng av høyt kvalifiserte og arbeidsklare kandidater.

Vi flytter til høyere nivåer av praktisk arbeidsintegrert læring i alle våre programmer. For å oppnå dette søker vi flere og dypere relasjoner med industripartnere. Vi ønsker å gjøre det lettere og mer gunstig for bedrifter og andre organisasjoner å jobbe med oss, slik at vi kan koble dem sammen med læreplanen, våre ansatte og våre studenter - og til slutt levere dem og deres næringer gode kandidater til å ansette.

Hvordan skifter vi våre rom?

En annen faktor i å utvikle erfarne, arbeidsklare kandidater er at de har de riktige stedene å lære seg med den beste teknologien som er tilgjengelig for å støtte dem.

Vi har utviklet en prototype læringsplass på Mt. Albert campus som gjør det mulig for studenter og lærere å oppleve innovative nye tilnærminger til læring og undervisning med de beste nye pedagogiske teknologiene og fasilitetene. Det nye rommet oppfordrer elevene til å samarbeide, dele ideer, samarbeide med studenter fra andre programmer og lære verdifulle myke ferdigheter som teamarbeid.

Vi samler brukerens tilbakemeldinger og bruksdata i dette rommet, og bruker den til å forbedre lærings- og læringsmiljøer og design for nye rom.

Se nedenfor for en video av lærernes læring i vårt nye lærings- og lærerom for prototype:

Les mer om vår lærerrevolusjon

Steder

Auckland

Address
Unitec Institute of Technology, Private Bag 92025, Victoria Street West
1142 Auckland, Auckland, New Zealand

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss