Les den offisielle beskrivelsen

Keiser University

Keizer University ble grunnlagt i 1977, og er Norges nest største, uavhengige, private ikke-profitt-universitet som serverer mer enn 20 000 studenter, som tjener doktorgrad, mestere, bachelor og assisterende grader i mer enn 90 karrierefelt.

Universitetet består av 18 Florida campus steder, en internasjonal divisjon, Graduate School, en College of Golf og Sports Management, en online divisjon, en off-campus i Shanghai, Kina, Latin American Campus og Language Institute i Nicaragua.

Latinamerikansk Campus

Keiser University - Latin American Campus er en institusjon for høyere utdanning som gir amerikanske grader i Nicaragua og det meste av regionen. Boligkampusen, som ligger i San Marcos, Nicaragua, opererer på den amerikanske akademiske kalenderen og tilbyr mest undervisning på engelsk, både i tradisjonelle og onlineleveringsformater.

På vår intime campus kommer studenter fra hele verden til å trives med professorer i verdensklasse, i små klasser, i en fredelig, naturskjønn og historisk setting. Vi har en liste over kvalifiserte fakultet med Ph.D. og mastergrader fra prestisjetunge universiteter i USA og Europa.

Vi jobber hånd i hånd med deg hvert trinn på veien, fra søknad gjennom finansiering og til og med visumsøknad.

Alt du trenger å gjøre er å studere og oppnå. Planlegg din fremtid i dag og ta KU utfordringen!

Et brev fra kansleren

Kjære venner, kollegaer og verste besøkende,

På vegne av keiserfamilien, styret, vårt fakultet, ansatte og studenter: velkommen til Keizeruniversitetets feiring av nesten 40 års kompetanse i utdanning! Da familien vår startet vår første skole i Ft. Lauderdale i 1977 - med en student og flere klasserom - kunne jeg aldri ha forestilt seg på den tiden at 40 år senere ville vi ha campus i hele Florida, samarbeidsavtaler med universitetssystemene i Kina og Moldova, sammen med en campus i Nicaragua å tjene internasjonale studenter, nesten 3.800 ansatte, og ca. 20.000 studenter med tilknyttede, bachelor-, mastergrads- og doktorgradsprogrammer i flere karrierefelt.

Og likevel, dette er nettopp det vi har oppnådd.

Denne dramatiske veksten kan spores direkte tilbake til vår opprinnelige forpliktelse til vår filosofi om at studentene kommer først. Enkelt sagt, de er grunnen til at vi eksisterer. Vårt oppdrag, og vårt tiår lange engasjement for det, er å være ansvarlig for våre studenter ved å tilby en nyskapende, bevist pedagogisk tilnærming med små klassestørrelser, svært personlig undervisning, praktisk praktisk opplæring og fleksibel planlegging for å imøtekomme våre studenter. Og jeg er ganske stolt over at denne modellen resulterer i en høy grad av oppgradering og stillingen i studiet av våre studenter. I tillegg har vi alltid lært viktigheten av ledelse og betjene samfunnet der vi bor og arbeider. Denne forpliktelsen strekker seg utover klasserommet da våre studenter, fakultet og ansatte kontinuerlig søker muligheter til å frivillige sin tid og ressurser til veldedige organisasjoner. Vi vet at dette er viktig for våre studenter, da våre kandidater rutinemessig forteller oss at dette aspektet av utdanningen ikke bare har nytte sin karriere, men også beriket deres liv og familier.

Jeg inviterer deg personlig til å besøke et eller flere av våre Keizer University-universiteter. Jeg forsikrer deg om at du vil oppleve et omsorgsfullt, vennlig miljø som vi tror bidrar til vellykket læring. Dette miljøet, vår kultur av "studenter først" og vår satsing på kvalitet er oppskriften på vår suksess, og det er det som hjelper våre kandidater inn i arbeidsstyrken med høy grad av personlig og faglig selvtillit.

Vennlig hilsen

Arthur Keizer, Ph.D.

kansler

Keiser University

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Keiser University Latin American Campus

Keizer Universitys Bachelor of Arts grad i bedriftsøkonomi forbereder studentene til en karriere i den moderne næringslivet. Studentene tilbys en godt avrundet forretning ... [+]

Bachelor of Arts i bedriftsøkonomi

Keizer Universitys Bachelor of Arts grad i bedriftsøkonomi forbereder studentene til en karriere i den moderne næringslivet. Studentene tilbys en godt avrundet forretningsutdanning med ledelse, markedsføring, økonomi, regnskap, statistikk og juridikk.

Program Mål Hjelp elevene til å bli dyktigere i analyse, beslutningstaking og ledelse. Utvikle elevers evner til å forstå forretningskonsepter, vilkår og teorier. Utvikle elevers forståelse av internasjonal virksomhet og effekter av globalisering. Forbered studentene på jobber innen ledelse, markedsføring, menneskelige ressurser, internasjonal virksomhet og økonomi. Konsentrasjoner administrasjon internasjonal virksomhet Markedsføring finans menneskelige ressurser Ferdigheter du vil utvikle Å være en effektiv problemløser og utvikle analytiske ferdigheter. Å ha en global forretningsorientering. Strategisk tenkning og planlegging evner. Tilpasse forandring i en globalisert verden. Slå personer inn i lag. Ferdighet i raske beslutningsmiljøer. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keiser University Latin American Campus

Bachelor of Arts grad i psykologi tilbyr en mangfoldig læreplan som gir en bred utdanning i mange aspekter av menneskelig atferd, mentale prosesser, kommunikasjon, forskn ... [+]

Bachelor of Arts in Psychology

Bachelor of Arts grad i psykologi tilbyr en mangfoldig læreplan som gir en bred utdanning i mange aspekter av menneskelig atferd, mentale prosesser, kommunikasjon, forskning og skriving.

Kursene inkluderer forensikk, sport og positiv psykologi, samt de tradisjonelle kursene som trengs for å forberede studentene på kandidatstudier. Student læringsmål inkluderer anvendelse av den vitenskapelige metoden, nevrovitenskap forhold til atferd, og anvendelse av etiske og humane behandlingsprosedyrer i forskningsprosjekter.

Program Mål Forklar prinsippene for nevrovitenskap som de relaterer seg til atferd. Identifiser hva som utgjør anvendelse av etiske og humane behandlingsprosedyrer som de vedrører menneskelig adferd. Utvikle skriveforskningsferdigheter innen psykologi. Utvikle forståelse av APA-format og skriving innen psykologi. Utvikle en forståelse av hvordan statistikk og vitenskapelig metode brukes i feltet. Ferdigheter du vil utvikle Ekspertise i menneskelig atferd og å hjelpe mennesker personlig og profesjonelt. Ha en positiv innflytelse og utvikle mennesker i sitt arbeid og deres liv. Å være en tilrettelegger for forandring og selvmotivasjon i andre. Master abstrakt resonnement, fleksibilitet, kreativitet, vurdering og logisk problemløsning. Å ha en åpen holdning til å håndtere folks situasjoner med kritisk tenkning. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keiser University Latin American Campus

Statsvitenskapelig major utforsker regjeringens politikk, prosesser, politisk teori og internasjonale relasjoner. Dette er et omfattende program som skal introdusere stud ... [+]

Bachelor of Arts i statsvitenskap

Statsvitenskapelig major utforsker regjeringens politikk, prosesser, politisk teori og internasjonale relasjoner. Dette er et omfattende program som skal introdusere studenter til den generelle studiet av politisk fag, og er egnet for studenter som ønsker å undersøke temaene for offentlig politikk, utenrikspolitikk, lov, regjering og kampanjeprosessene.

Program Mål Utvikle forståelse for forskjellene mellom ulike regjerings- og økonomiske systemer. Utvikle en forståelse av rammen som er nødvendig for å søke politisk, økonomisk, sosial, historisk, juridisk og filosofisk grunnlag for studiet av statsvitenskap. Oppnå forståelse av stressorene som befolkning, naturressurser og miljøspørsmål har på politiske rammer. Skaff en forståelse av de politiske teoriene som trengs for å analysere politikk og politiske handlinger. Utvikle ferdigheter i skriving, forskning og analyse. Ferdigheter du vil utvikle Analyse og forståelse av de ulike aspektene av regjeringen, internasjonale relasjoner, lov, historie og politikk. Eksempler på kritiske tenkning ferdigheter. Utestående skrive- og verbal kommunikasjonsferdigheter. Evne til å jobbe bra i grupper og sette pris på ulike synspunkter. Evne til å tilpasse seg ulike kulturer og miljøer. Kapasitet til å løse problemer. Fungerer godt under trykk. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

BSc

Keiser University Latin American Campus

Management Information Systems er studiet av bruken av datamaskiner i virksomheten. Studentene studerer både forretnings- og informasjonsteknologi og lærer å løse forretn ... [+]

Bachelor of Science i ledelse informasjonssystemer

Management Information Systems er studiet av bruken av datamaskiner i virksomheten. Studentene studerer både forretnings- og informasjonsteknologi og lærer å løse forretningsproblemer ved hjelp av programvare, operativsystemer, nettverk, programmering og databaseadministrasjon. Studentene lærer å bruke teknologi som en viktig forretningsfører for å håndtere bedriftens informasjonsteknologiske ressurser. Under programmets applikasjons- og ledelseskomponenter jobber studentene i grupper med samfunnsorganisasjoner og lærer å utvikle faktiske prosjektopplevelser.

Program Mål Utvikle studentenes kompetanse i både muntlig og skriftlig kommunikasjon. Hjelp elevene til å forstå og analysere forretningsproblemer; mens du forbereder dem til å bruke riktige verktøy og anbefale passende forretningsløsninger. Hjelp elevene til å bli dyktige i bruk av dataspråk, databaser og andre bruksområder av informasjonsteknologi. Forbered studentene til å søke og utnytte datastøttet forskning. Ferdigheter du vil utvikle Å være en viktig aktør for suksess i dagens stadig skiftende økonomiske miljø. Ekspertise ved hjelp av teknologi for å skape forretningsløsninger. Ferdighet i søknad, bruk og styring av informasjonssystemer for å gi effektiv informasjonstjenester og støtte. Kritisk analyse av forretningsprosesser og evne til å vurdere informasjonskrav. Ekspertise i å yte støtte i den nyeste telekommunikasjonsteknologien. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keiser University Latin American Campus

Keizer Universitys Bachelor of Science i Software Engineering forbereder studentene med kunnskap og praktiske ferdigheter innen yrket. Software Engineering relaterer seg ... [+]

Bachelor of Science i Software Engineering

Keizer Universitys Bachelor of Science i Software Engineering forbereder studentene med kunnskap og praktiske ferdigheter innen yrket. Software Engineering relaterer seg til konseptualisering, design, implementering, distribusjon og vedlikehold av programvareløsninger (programvareutvikling livssyklus). Kjernen har som mål å gi de teoretiske grunnleggende prinsippene for programvareutvikling kombinert med en forståelse og forståelse av praktiske aspekter og kompetanser som kreves av næringen. Programmet er utformet for å fremme innovasjon gjennom fleksibiliteten til programvare engineering som en forretning problemløsende disiplin.

Program Mål Gi studentene en grundig bakgrunn i programvaretekniske prosedyrer og teknikker. Gi den teoretiske og formelle grunnlaget for å sikre presisjon i programvarens livssyklus. Instruere studenter i validering og verifisering av programvareartefakter. Ferdigheter du vil utvikle Evner til å identifisere, formulere og løse software engineering problemer. Langvarig forståelse av prosessen i styring av store prosjekter. Å ha forretningsmessige, tekniske og analytiske ferdigheter arbeidsgivere vil ha. Ferdighet i nettverk, nettverkssikkerhet, mikroprosessorteknologi, mainframe-miljøet og klient-server-applikasjoner i det globale forretningsmiljø. Forståelse av kjernekonsepter som programmering, analyse, database og applikasjonsutvikling. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keiser University Latin American Campus

Keizer Universitys Bachelor of Science grad i tverrfaglige studier gir en omfattende læreplan som gir bred eksponering for flere disipliner. Denne hovedmenyen gir et prak ... [+]

Bachelor of Science i tverrfaglige studier

Keizer Universitys Bachelor of Science grad i tverrfaglige studier gir en omfattende læreplan som gir bred eksponering for flere disipliner. Denne hovedmenyen gir et praktisk alternativ for bachelorstudenter som søker studenter som ikke kan oppfylle behovene til de enkelte hovedmenn. Studentene kan utforme et studium som oppfyller sine personlige akademiske mål og fremmer sin faglige vekst og utvikling ved å kombinere to eller flere disipliner i et sammenhengende program. Graden vil kombinere generelle utdanningskurs med en tverrfaglig konsentrasjon, valgfag og en toppfagskurs.

Program Mål Formulere foreningen av to disipliner i et integrert gradprogram. Utnytte ferdigheter i tverrfaglig stipend og forskning for å integrere flere perspektiver og disipliner. Kritisk formulere de grunnleggende teoriene og prinsippene som ligger til grund for hver disiplin. Bruk kunnskap og ferdigheter som er oppnådd gjennom programmet for å utøve spesialiserte karrieremål. Ferdigheter du vil utvikle Oppnå dine faglige, personlige og faglige ambisjoner. Fokuserte studier i en rekke fag; åpner en dør til en arena med uendelige jobbmuligheter. Entrepreneurial ferdigheter ved å blande Business kurs og de fagene som appellerer til den type virksomhet du er interessert i å begynne. Sterk skrive, lese og snakke ferdigheter samt analytisk resonnement Har en profesjonell karriere i ulike yrkesområder og forbereder utfordringene i dagens globale økonomi. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk