Kwararafa University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kwararafa Universitetet WukariBle lisensiert som Wukari Jubilee av National Universities Commission i 2005. Det tok av i mars 2006 med 61 studenter som første og eneste samfunnet eide Universitetet i Nigeria, den første universitetet i Taraba og andre private universitetet i North East Geopolitiske sone i Nigeria.

studenter

Visjon

For å bli en førsteklasses institusjon i jakten på kunnskap og stipend gjennom undervisning, forskning og samfunnstjeneste, rettet mot inculcating kunnskap og entreprenørielle ferdigheter til studenter som vil gjøre dem i stand til å være produktiv og selvhjulpne.

Mission

  • For å gi et positivt miljø for utvikling av effektive og virile urfolk menneskelige og materielle ressurser for utvikling av nasjonen.
  • For å produsere kandidater som er godt avrundet i sine fag og også gjennomsyret med nødvendig gründer ferdigheter til å bidra meningsfullt til utvikling av seg selv spesielt og samfunnet generelt.
  • For å erstatte arbeidsledighet og karriere stagnasjon av kandidater med kreativ oppfinnsomhet gjennom godt pakket programmer og praktisk opplæring.
  • For å gi god utdanning til nigerianere uavhengig av religiøs tilhørighet, stammer, kjønn og politisk skjev.
  • For å opprette en omsorgsfull og stimulerende miljø der arbeidet for excellence, utvikling av selvdisiplin, vil kreativ tenkning og individualitet trives og også sett på som viktige komponenter i samvirkeforetak.

Universitetet Colors

Universitetet offisielle farger er grønt og gull. The Green Colour representerer jordbruk, produktivitet, fruktbarhet, vekst og jevn fremgang mens Gold Farge representerer den rike kulturarven av mennesker og overflod av naturressurser.

I Logo, spydet head "Atoshi" er den tradisjonelle våpen av Jukun mennesker (host samfunn ved Universitetet) og sitt forhold til åpen bok også i Logo symboliserer at kunnskap utledet fra universitetet vil spille en avgjørende rolle i ledelse / oppløsning av kriser, og i kampen mot uvitenhet, fattigdom og sykdom.

Vår historie

Kwararafa Universitetet WukariBle lisensiert som Wukari Jubilee av National Universities Commission i 2005. Det tok av i mars 2006 med 61 studenter som første og eneste samfunnet eide Universitetet i Nigeria, den første universitetet i Taraba og andre private universitetet i North East Geopolitiske sone i Nigeria.

Ligger på Wukari en gammel by som var for en stund hovedkvarteret til den historisk berømte Kwararafa Konføderasjonen, Universitetet offisielt skiftet navn fra Wukari Jubilee til Kwararafa i februar 2012 for å reflektere de kulturelle og historiske røtter i forbund som i senit av sin krefter utvidet til moderne Niger, Plateau, Kogi, Nasarawa og Benue stater og FCT i den nordlige sentrale geo-politiske sone, Edo og Cross River i sør-sør-sonen, Kogi Kaduna, Kano og Katnosa stater i nord vest sonen og Bauchi , Gombe, og Adamaoua statene i nord øst-sonen.

Kwararafa Universitetet har et nært forhold til sin vertssamfunnet og tiltrekker seg studenter fra Taraba og 22 andre stater i føderasjonen.

fakultet

Forskning Focus / sammenhengene

Universitetet er for tiden å utvikle ledd programmer med andre institusjoner og universiteter rundt om i verden. Fokus for forskningen er innenfor områdene:

  • Peace and Conflict Resolution
  • Food Science and Technology
  • Matematikkutdanning
  • Heritage Studies og øko-turisme

Forskningsfokus er avledet fra den unike plasseringen av Universitetet i Benue dalen med overflod av flora og fauna, samt de rike sosiale kulturelle tradisjoner av folk i området som kan være av akademisk interesse for forskere. Vårt samfunn prosjektet er matematikkdidaktikk.

Vi har stor tro på at hvis vi engasjerer med vår samfunnet og ta i bruk moderne teknikker for undervisning i matematikk vi skal fylle et tomrom i matematikkdidaktikk spesielt og naturfag generelt.

Academic Support Services

Universitetsbiblioteket

Universitetsbiblioteket er fylt med godt utvalgte relevante bøker, tidsskrifter, magasiner og aviser. Mange av bøkene er den siste i de ulike kurs undervist ved universitetet. Universitetets virtuelt bibliotek har 50 stasjonære systemer med 20-tommers skjermer alle nettverk og er koblet til Internett. E-bibliotek har over 2 millioner e-bøker på sin server.

Computer Laboratory

I sin beslutning om å matche teori med praksis, har Kwararafa Universitetet to velutstyrte datamaskin laboratorier for bruk av studenter i Computer Science Department of the University. Den viktigste datalaboratorium har 25 systemer i nettverk til en server. Den har også en overhead projektor og en digital tavle. Den andre laboratorium er utgangspunktet for maskinvare trening. GIS & Econometrics Laboraties Universitetet har utstyrt to laboratorier for Geografiske informasjonssystemer og økonometri. Begge Laboratories er utstyrt med stasjonære og bærbare datamaskiner, multimedia anlegg og tilpasset programvare for å aktivere ansatte og studentene gjennomføre grunnleggende og avanserte GIS og statistisk forskning.

Klinikk

Universitetet er oppmerksom på de helsemessige behovene til sine studenter og ansatte, og for dette formålet. Universitetet gir sykeforsikring for alle sine studenter. Dette gjør dem i stand til å bli ivaretatt når syke på store sykehus i Wukari og i deres plasser av bolig i ferier.

Sport

Universitetet er aktivt involvert i idrett og har spilt flere kamper med nabo institusjoner. Det deltok også i de siste private universitetet spill holdt på Jabu. The University Sports koordinator oppsyn saker av denne enheten.

Steder

Wukari

Address
Kwararafa University, Wukari
P.M.B 1019
Wukari, Taraba State

Wukari, Taraba, Nigeria