Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etablert 1. desember 2000 som første Teknisk Public University i Malaysia.

campus

Ligger i UNESCO World Heritage byen Melaka, ligger innenfor 766 dekar med frodige grønne landskapet skryte state-of-the art fasiliteter i alle sine syv fakulteter.

STUDIER

som en Universitetet Focus, UTeM skryte styrker i tekniske områder - nemlig Engineering, IT, og Management Technology. UTeM har sementert et rykte for å være en kilde til høykvalitets engineering nyutdannede med evnen til å oppfylle kravene i høyteknologiske næringer. UTeM har også forskning kompetanse på områder som det har identifisert som nøkkelen til å styrke universitetets unike proposisjoner og bidrar til nasjonen som Green Technology, Systems Engineering, Human-Teknologi Interaction, og Emerging Technology også. UTeM Engineering programmer er også akkreditert av Washington Accord. I tillegg til bachelorstudiene, UTeM tilbyr også Master, PhD og Engineering doktorgradsprogrammet.

UTeM innrømmer ikke bare lokale, men også internasjonale studenter, og dette inkluderer studenter fra Indonesia, Saudi Arabia, Tsjad, Syria, Pakistan, Kamerun, Bangladesh, Tanzania, India, Somalia, Singapore, Qatar, Palestina, Libya, Irak, Iran, Ghana, Frankrike, Yemen, Nigeria og Jordan.

Fakulteter

  • Fakultet for elektroteknikk - Fakultet for elektronikk og Computer Engineering - Fakultet for maskinteknikk - Fakultet for Manufacturing Engineering - Fakultet for informasjonsteknologi og kommunikasjonsteknologi - Avdeling for teknologiledelse og Technopreneurship.
  • Fakultet for ingeniør Technology

UNIVERSITETET-INDUSTRI samarbeidstiltak

Spesielt i oppdrag av regjeringen å samarbeide og jobbe tett med næringslivet.

Å være en av verdens ledende innovative tekniske skoler, produsere kandidater som oppfyller dagens krav til industrien og i stand til å håndtere fremtidige behov også. For å sikre at UTeM er i stand til å produsere ingeniører og teknologer som er teknisk kompetent, har UTeM investert i følgende:

Advanced Manufacturing Centre (AMC)

Satt opp til å fremme høy teknologi og presisjon produksjonsanlegg i den hensikt å Kontrakt R & D, Contract Manufacturing og in-house industriell on-the-job training.

CEO Roundtable

Samle kapteiner av industrien både lokalt og regionalt for å gi råd til UTeM inkludert deling av erfaringer og gi tilbakemeldinger for å forbedre UTeM faglige programmer, infrastruktur og graduate arbeidsevne samt skape entreprenørielle ledere.

Industrial Miljø Campus

Dagens utvikling i UTeM er fokusert på etablering av treningssentre som vil tilfredsstille behovene til industrien samt gi industrimiljø og eksponering for studentene.

EXCELLENCE IN FOKUSERT forskning og innovasjon

UTeM har identifisert kritisk fokuserte områder som er det viktigste for universitetets unike styrker. UTeM har valgt Advanced Manufacturing Technology (AMT) som sin nisje, noe som krever synergis engasjementet til alle fakultetene i UTeM og understøttet av fire Thrust Områder som følger: - Green Technology - Systems Engineering - Menneske - Teknologi Interaksjon - Emerging Technology

UTeM sin thrust områder er tverrfaglig i naturen, som inkluderer og trekker på styrken av eksisterende fakultetene, forskningssentre, institutt og laboratorier innenfor universitetet.

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss