Les den offisielle beskrivelsen

ISAE UNIVERSITY Det åpnet som OVERLEGEN Institute of Business Administration i 1985, den første post-media enhet av privat utdanning, godkjent av departementet for utdanning av Panama, i det som står som det tredje nivået i høyere utdanning. Dets grunnleggere var Dr. Plutarco Arrocha og Dr. Xiomara de Arrocha.

I de åtte års drift og Higher Institute of Business Administration utdannet de som teknikere, mer enn 600 panamanians i ulike akademiske regler for næringslivet.

No.272 i 1994 av resolusjon av 27. mai 1994 å opprette Universitetet oppnås og kalles ISAE UNIVERSITY, endre betydningen av forkortelsen av Høyere utdanningsinstitusjon ADMINISTRASJONS.

skole

misjon

  • Tog fagfolk, konkurransedyktig integritet med høye moralske verdier, kritisk, sosiokulturell og global visjon ved å styrke sin kompetanse og tilegnelse av kunnskap gjennom forskning, sosial oppsøkende og en prosess med selvstudium, semipresencial, med støtte av teknologiske verktøy.
  • Understreke en prosess av teoretisk og praktisk læring, hvor deltaker og tilrettelegger spiller en ledende rolle i undervisningen - læring.

utsikt

Gi tilgang til høyere utdanning, og gir god mulighet muligheter befolkningen, deres arbeidsforhold, personlige, sosiale, marginalisert eller annen art kan ikke læres gjennom studiemåter som krever fysisk, daglig eller assistanse frekvens klasser.

Vi fokuserer på å være en frontline institusjon, internasjonalt anerkjent og permanent nyskapende, med sikte på å bidra til samfunnsmessige endringer som trengs for å skape et klima av trivsel, egenkapital og fred kultur. En institusjon som integrert dannet sine fagfolk til å påta seg oppgaver med stor følelse av ansvar, både offentlig og privat sektor, med vellykket rolle i det sosiale og arbeidsmiljøet, for å levere kvalifiserte menneskelige ressurser som landet krever for sin utvikling gjennom opplæring av dyktige fagfolk, flytende i teknologi og moderne og effektive verktøy, tilpasset kompleksiteten i den globaliserte verden; derfor en stadig vanskeligere, krevende og konkurranseutsatt arbeidsmarked.

våre verdier

  • Samfunnsengasjement: Vår organisasjon er sterkt forpliktet til samfunnet for den muligheten som er gitt for å trene sine medlemmer i vet og vet - hvordan.
  • Ærlig kommunikasjon OPEN: En av de viktige standarder i presentasjonen av de tjenestene vi tilbyr, da det krever all informasjon til alle av våre brukere er tilgjengelig.
  • Integritet: Det gir oss den moralske styrken samfunnet til å presentere oss som en pålitelig alternativ for å oppnå faglige og karrieremål.
  • RESULTATER ORIENTERING: "Kvalitet er ikke kontrollert, det skjer" er en av de viktigste verdiene i arbeidet vårt universitet og vår organisasjon arbeider daglig i for å oppnå det .
  • TEAMARBEID: Våre prosjekter er garantert suksess fordi de er utviklet med støtte fra den hele organisasjonen, noe som har ført til å utvikle denne verdien som en mystisk daglige arbeid.
  • Tilfredsstillelse av våre brukere: Alle våre daglige innsats er rettet mot å oppnå denne verdien, som vi som et verktøy for å oppnå våre organisatorisk vekst "En fornøyd kunde er den beste reklame"
  • ANSVAR: Som en profesjonell opplæring organisasjon har i denne sette standarden som styrer oss i utviklingsprogrammene, utstede verdipapirer etc. Og så kommer før samfunnet som en pålitelig institusjon.
  • Profesjonalitet med ETISK SENSE: Prosjekt mål med høy etisk og faglig forstand, verdier for den integrerte riktig av menneskelige ressurser.
Programmer gitt i:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

ISAE Universidad

Vet Know Bruk effektivt, verktøy og teknologi for å ta gode beslutninger, problemer og situasjoner som krever spesifikke løsninger for en organisasjon. ... [+]

data Modalitet: Blandet - ett fag per måned Timeplanen: Mandag til fredag 06:00 til 22:00 eller lørdager / søndager 08:00 til 04:00 Tittel: Degree i Business Management Graduate profil

vet vet

Brukes effektivt, til verktøy og teknologi ta gode beslutninger, på problemer og situasjoner som krever spesifikke løsninger for en organisasjon. Vet og forstår alle de grunnleggende problemene for beslutningsprosesser, samt historie og grunnleggende av ledelsen. Planlegg anvendelsen av disse ideene til det daglige arbeidet. Analyser prosessen med utarbeidelse og evaluering av prosjekter. Utvikler og gjelder matematiske, statistiske, for å løse problemet i behandling av risikomodeller. Identifiserer muligheter for beskyttelse av risiko ... [-]
Panama Panama City
Mars 2020
Deltid
40 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
ISAE Universidad

Visjonen om dette løpet er orientert "fremme pedagogisk innovasjon, bruker høye kommunal-sosiale verdier i lærer-elev og pedagogiske administratorer forhold" ... [+]

Løpsoversikt

Visjonen av dette løpet er det rettet "å fremme pedagogiske innovasjoner, bruker høye kommunal-sosiale verdier i lærer-elev og undervisningsansvarlige forhold" I oppdraget av Bachelor i Elementary Education fra ISAE universitetet sier at " humanistisk utdanning og vitenskapelige og teknologiske lærere som bidrar til modernisering av Panamanian utdanning, som sikrer konkurranseevnen, kritikalitet og dyktighet i profesjonell ytelse".

data Modalitet: Blandet - ett fag per måned Timeplanen: Mandag til fredag 06:00 til 22:00 eller lørdag: 08:00 til 04:00 Tittel: Degree i barneskolen Graduate profil

Kjenne (Kunnskap og forståelse)

Tolker filosofi og utdanningspolitikk etter den politiske, økonomiske og sosiale virkelighet av landet. Tolke den historiske utviklingen av grunnskolen siden kolonitiden til i dag. Den gjenkjenner prinsipper, mål og pedagogiske teknikker som gjelder i grunnskolen i klasserommet nivå. Den kjenner begrepene og omfang av pedagogisk planlegging og sitt forhold til sosioøkonomisk og politisk utvikling i nasjonal og institusjonsnivå. Analyser mål, idealer og pedagogiske verdier som danner grunnlaget for Panama filosofi. Rangere økologisk kultur og nasjonal bruk av naturressurser og balansert utvikling som en viktig økologisk konserveringsomgivelseselementer. Tolker planprosessen og gjennomføringsfasen i utviklingen av pedagogiske utviklingsplaner på barnetrinnet. Analyserer kjennetegn og komponenter til den gjeldende administrative prosessen i organisasjon og ledelse i grunnskolen. Evalueringsprosesser tolker utviklingen av barn fra 6 til 11 år deltar kronologiske individuelle forskjeller. ... [-]
Panama Panama City
Mars 2020
Deltid
44 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
ISAE Universidad

Bachelor of Science in Education er et tverrfaglig opplæring, som integrerer de vitenskapelige felt av kunnskap, humanistisk og teknologisk område. ... [+]

Løpsoversikt

Bachelor of Science in Education er et tverrfaglig opplæring, som integrerer de vitenskapelige felt av kunnskap, humanistisk og teknologisk område.

I dette løpet tverrfaglig oppmerksomhet fokuserer på den epistemologiske og instrumenter som vil lette studie i graduate adressering ulike pedagogiske situasjoner, samt problemløsning. I tillegg er kunnskap om den pedagogiske virkeligheten forutsatt, slik at overføring av kunnskap oppstår gjennom faglig praksis og praktiske anvendelser i ulike fag.

data Modalitet: Blandet - ett fag per måned Timeplanen: Mandag til fredag 06:00 til 22:00 eller lørdager / søndager 08:00 til 16:00 Tittel: Bachelor of Science in Education Graduate profil ... [-]
Panama Panama City
Mars 2020
Deltid
44 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk