Vatel Paraguay Asuncion

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En fransk skole for internasjonal hotellopplæring

Vatel ankommer Paraguay i 2011 som den eneste landsdekkende skolen som gir dobbeltgrad og gir studentene en grad som er anerkjent av den franske staten, bacheloren. Vatel-skolens verdensomspennende suksess er takket være det faktum at vi opprettholder et konsept med dobbeltopplæring der 50% læres i klasser og de resterende 50% i praksisplasser og praksisplasser i de beste hotellene i vårt land og i verden. Forblir alltid tro mot filosofien om at "all teoretisk kunnskap må verifiseres umiddelbart gjennom praksis."

119048_foto-asu-1-6mc7xi.jpg

La oss i Asunción jobbe med blendende antagelse og prakt for den amerikanske hotellkjeden Wyndham-hoteller

119049_foto-asu-2-3-x0oyde.jpg

Lærerne våre består av anerkjente fagpersoner som ikke bare formidler teoretisk kunnskap, men også praktisk kunnskap fra så mange års yrkeserfaring at de har blitt målestokk på feltet.

I Vatel jobber vi ikke bare med akademisk og profesjonell trening, men også i den kognitive utviklingen av studentene våre, og innprever viktigheten av tradisjonelle etiske verdier av respekt, disiplin, positiv og proaktiv holdning, og vet hvordan de skal være og være og presentere personale.

Internasjonalisering er et grunnleggende punkt i dannelsen av Vatel.

Marco Polo-programmet, Best Innovation in a Academic Program, lar Vatel Paraguay-studenter studere sitt andre år ved et annet Vatel-institutt i verden.

De er også en del av et nettverk som ikke slutter å vokse, for tiden har Vatel-nettverket 9000 studenter og 35 000 nyutdannede i kontakt takket være VatelAlumni-portalen.

Med en meget konkurransedyktig og aktuell akademisk plan tilbyr Vatel Paraguay en dobbel paraguayansk / fransk grad som garanterer en rask profesjonell innsetting:

  • Høyere grad i internasjonal hotelladministrasjon - MEC Paraguay
  • Bachelorgrad i internasjonal hotelladministrasjon - Frankrike

Steder

Asuncion

Address
Cruz del Defensor 1322 c/ Prof. Miguel Torres
Asuncion, Paraguay

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss