Les den offisielle beskrivelsen

En fransk internasjonal hotellopplæringsskole

Vatel ankommer Paraguay i 2011 som den eneste nasjonale skolen som tilbyr en dobbeltgrad og gir studentene et vitnemål anerkjent av den franske staten, bacheloren. Den verdensomspennende suksessen ved Vatel-skolene skyldes det faktum at vi opprettholder et dobbelt utdanningskonsept, der 50% læres i klassen og de resterende 50% i praksisplasser og praksisplasser i de beste hotellene i vårt land og i verden. Forblir alltid tro mot filosofien om at "all teoretisk kunnskap må verifiseres umiddelbart gjennom praksis."

I Asuncion vil vi jobbe med den blendende antagelsen og prakten til Wyndham-hotellene.

Fakultetet vårt består av anerkjente fagpersoner som ikke bare formidler teoretisk kunnskap, men også praktisk kunnskap fra så mange års yrkeserfaring at de har blitt målestokk på området.

På Vatel jobber vi ikke bare med akademisk og yrkesrettet opplæring, men også med den kognitive utviklingen til studentene våre, og innpeker viktigheten av tradisjonelle etiske verdier av respekt, disiplin, positiv og proaktiv holdning, å vite hvordan de skal være og personlig presentasjon122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg StockSnap / Pixabay

Internasjonalisering er et grunnleggende punkt i dannelsen av Vatel.

Marco Polo-programmet, Best Innovation in a Academic Program, lar Vatel Paraguay-studenter studere sitt andre år ved et annet Vatel-institutt i verden.

De er også en del av et voksende nettverk, for tiden har Vatel 9 000 studenter og 35 000 nyutdannede personer takket være VatelAlumni-portalen.

Med en meget konkurransedyktig og aktuell akademisk plan tilbyr Vatel Paraguay et dobbelt paraguayansk / fransk vitnemål som garanterer en rask profesjonell innsetting:

  • Grad i internasjonal hotelladministrasjon - MEC Paraguay
  • Bachelor of International Hotel Management - Frankrike
Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Vatel Paraguay Ciudad del Este

The Vatel-Hotel ... [+]

Studer internasjonal hotellstyringOm Vatel

The Vatel-Hotel

Éducacion Duale og tre obligatoriske språk

Éducacion Duale- systemet er blant de mange fordelene med programmet vårt. Vatels undervisningsopplæringssystem der studenten "obligatorisk" må oppfylle 50% av teoretisk læring i ansikt til ansikt klasser og 50% av yrkesopplæringen gjennom praksisplasser på avtalte hotell i inn- og utland. På samme måte vil studenten være obligatorisk innenfor pensum, dvs. uten ekstra kostnader studiet av 3 fremmedspråk, blant dem: engelsk og fransk.

På slutten av det 3-årige kurset får studenter dobbeltgrader:

Bachelor Degree in International Hotel Management MANAGEMENT (Bachelor in International Hotel Management - Vatel-France 180 ECTS); ogSeniortekniker i International Hotel Management (MEC-Paraguay). Begge kan valideres av MEC-Brasil for kredittekvivalens.... [-]
Paraguay Ciudad del Este
Februar 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña
7000 Ciudad del Este, Alto Paraná avdeling, Paraguay