Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1895 den prestisjetunge Culinary Institute Le Cordon Bleu er anerkjent over hele verden for innovasjon i opplæring av fagfolk for forskning for verdens turisme.

Siden den gang har Le Cordon Bleu med hell utviklet seg i reiselivsnæringen og gjestfrihet, slik som i dag, etter 115 år, har vår merkevare etablert seg over hele verden som et symbol på innovasjon og fortreffelighet.

Ikke fremmed for hva vår merket står for, siden starten hittil har vi vært opptatt av å forbedre og utvikle vår infrastruktur og kvalitet på de tjenestene vi leverer for det formål å demonstrere, i Peru og verden, at våre kandidater , ansatte og studenter er den virkelige vitnesbyrd for forskning og innovasjon i sine faglige prestasjoner; Le Cordon Bleu fordi PERU vet at opp til oss å gjøre vår forretningsidé visjon og virkelighet:

Utsikt

Å være den ledende organisasjonen i Latin-Amerika i dannelsen av menneskelig talent for bærekraftig utvikling av reiselivsnæringen.

misjon

Å være svært konkurransedyktig for de globale reisebransjefolk, med vekt på gjestfrihet, mat, drikke og mat vitenskap, ved å bruke metoder og cutting-edge teknologi orientert fortreffelighet og bærekraftig utvikling.

Institusjonelle verdier

EXCELLENCE: Overskridelse forventningene til våre kunder i kvalitet, høflighet og service.

INNOVASJON: gjelder vår kreativitet for å øke verdien av de varer og tjenester levert til våre kunder.

EFFEKTIVITET: Å oppfylle våre oppgaver og forpliktelser til rett kvalitet og den beste tiden.

FORBEHOLD: Evne til å møte våre forpliktelser og ta konsekvensene.

DISIPLIN: Møt våre aktiviteter innenfor etablert med de prosedyrer og regler.

Programmer gitt i:
Spansk
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: