AHE - The University of Humanities and Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

historie

Den Universitetet for humaniora og økonomi i Lodz ble etablert i 1993. Det er den største ikke-offentlige institusjon for høyere utdanning i Polen. I 2007, Universitetet fikk rett til å tildele doktorgrader i følgende fag: lingvistikk ved Institutt for humaniora, informasjonsteknologi ved Institutt for tekniske fag og visuell kunst i avdeling for kunstfag. I 2009 har Universitetet oppnådd fremragende status på akademiet.

Utdanning og nye metoder

Universitetet har mer enn 20 fakulteter og tilbyr et stort utvalg av emner, inkludert 4 kurs på engelsk. Studentene kan velge å studere noen av over 100 kurs. Læreplanene av kursene blir kontinuerlig oppdatert i henhold til markedets behov. I samsvar med kravene i de europeiske pedagogiske standarder på AHE i Lodz implementerer et nytt paradigme av utdanning, som er preget av: nye metoder, nytt innhold, nye undervisningspersonell.

En av de mest karakteristiske trekk ved Universitetet for humaniora og økonomi er at hver student fordeler fra en individuell tilnærming til læringsbehov. Det hjelper i å løse oppgaver og problemer de står overfor med i kreativ og innovativ måte. For hvert studieår bruker vi metoden for prosjekter og workshops, der studentene utvikler sin kompetanse, og forme holdninger som trengs for å lykkes i livet og karrieren. Takket være den nye modellen av utdanning studentene også utvikle sin personlighet. Under studiene er gjennomført workshops, som forbedrer ferdigheter i kommunikasjon, løse konflikter, samarbeid, eller forhandling. De beste prosjektene er tildelt i fire kategorier: prosjekt innen entreprenørskap, pro-sosiale prosjekt, prosjektet fokusert på personlig utvikling og kunstneriske prosjekt.

New faglærere

Denne nye pedagogiske program vi kan realisere bare takket være den entusiasme og engasjement fra de unge ansatte arbeider i AHE Lodz. De gjennomfører klasser etter prosjekt og workshops metoden. De jobber med gründere, forberede prosjekter hentet fra praksisen med økonomiske, sosiale og kulturelle liv. Blant prosjektene i regi av studentene kan bli funnet en rekke utstillinger, konserter, pedagogiske foredrag, kulturarrangementer, danseshow eller veldedige organisasjoner. Suksesser av disse prosjektene resulterer i positive anbefalinger av gründere. Studenter i sitt prosjektarbeid løser reelle problemer, og dermed lage sin egen portefølje bekrefter ervervet kompetanse.

Universitetssenter og miljø

Universitetet for humaniora og økonomi i Lodz ligger i det 19. århundre fabrikken nettsteder. I de godt bevart, restaurert vegger med en unik industriell atmosfære er organisert pedagogiske, kulturelle og forretningsarrangementer. Våre studenter og professorer har til disposisjon et velutstyrt undervisningsrom, bibliotek, datamaskin og multimedia laboratorier, en radio studio, TV-studioer, vitenskapelige workshops og utstilling gallerier. Det er også en kantine.

Den Polsk Virtual University (Polski Uniwersytet Wirtualny) er en del av AHE. Den PUW pedagogisk plattform gir muligheter til å få kompetanse uten behov for pendling og forstyrre den daglige plikter eller familieforpliktelser.

Den AHE er et akademi av moderne teknologi kan skilte med et profesjonelt utstyrt forlag, TV-studio, poliklinikk og trykkeri samt den største, blant ikke-offentlige skoler i regionen, gratis tilgang bibliotek. Vi er den første og eneste skole i Polen som tilbyr en spesialisering i Mainframe Systems - virtualisering, transaksjon, masse konvertering etc.

Over 20 års erfaring

År 2013 var eksepsjonell, fordi universitetet ble feiret sitt tjuende jubileum. Disse to tiår har tillatt Universitetet for humaniora og økonomi i Lodz blitt en av de største private universiteter i Polen.

Steder

Łódź

AHE - The University of Humanities and Economics

Address
Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
(University of Humanities and Economics in Lodz)
ul. Sterlinga 26

90-212 Łódź, Storpolske voivodskap, Polen
Telefon
+48 800 080 888

Programmer

Denne skolen tilbyr også: