Polish-Japanese Academy of Information Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Polsk-Japanese Academy of Information Technology (Tidligere polsk-japansk Institute of Information Technology) er en av de beste ikke-statlige institusjoner av høyere utdanning i Polen, ofte skryt av arbeidsgivere, studenter og media. Den ble grunnlagt i 1994 på bakgrunn av en bilateral avtale mellom regjeringene i Polen og Japan. Det legger spesiell vekt på læreplanen, som blir kontinuerlig gjennomgått og oppdatert for å møte kravene i arbeidsmarkedet, allment aksepterte faglige standarder, både polsk og europeisk, fremskritt i informatikk og dens applikasjoner. PJAIT har rett til å gi bachelor, ingeniør, master og doktorgrader i vitenskap og kunst. Som en av fire privateide universiteter, overfører det til en doktorgrad.

Sin pedagogiske tilbudet inkluderer studier i informatikk, Information Management, Kunst og Design, Interior Design og Culture of Japan.

Fakultet for informatikk er et ubestridelig leder på utdanningsmarkedet i Polen. Vi legger særlig vekt på å ha en høy kvalitet pensum relevant for behovene i markedet, og på undervisning med bruk av state-of-the-art teknologi.

Fakultet for Informasjon Management tilbyr moderne ingeniørstudier som kombinerer kunnskap om ledelse med kunnskap om informasjonsteknologi. Den Kunst og Design profil av studiet gir for tilegnelse av kunnskap er nødvendig for etableringen av multimedia fungerer preget av bruk av avansert teknologi, samt utvikling av ens kunstneriske ferdigheter. Nyutdannede er dyktige brukere av IT-verktøy og ha kunnskap om grafisk kunst.

Interiørdesign er et tverrfaglig studium som gir inngående kunnskap, bevissthet og ferdigheter i å skape menneskelige miljøet. Fakultet for Culture of Japan tilbyr kulturstudier, med særlig fokus på kultur og kunst av det fjerne Østen og omfattende studie av det japanske språket.

PJAIT fokuserer på praktiske ferdigheter. På grunn av at våre studenter og nyutdannede ikke har problemer med å finne en jobb. De er godt rustet til å jobbe på mange områder hvor praktisk kunnskap om IT er en forutsetning. PJAIT syssels fremragende spesialister, forskere og akademiske lærere fra Polen og andre land i tillegg.

Studenter på alle fakultetene kan bruke utmerkede fasiliteter, slik som moderne IT og grafisk design laboratorier. PJAIT organiserer også en rekke møter med vitenskapsmenn, kunstnere, IT-selskaper representanter og fremtidige arbeidsgivere. PJAIT støtter studenter vitenskapelig forskning og interesser. Det er mange interessegrupper og idrettslag. Under samarbeidsavtaler, PJAIT studenter og lærere kan ta del i utenlandsk utvekslingsprogrammer. PJAIT har intercollegiate utveksling innenfor LLP Erasmus-programmet med 31 universiteter (for eksempel Japan, Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia). Skolen tilbyr en omfattende system av stipend. Studentene er forpliktet til å delta i et internship-programmet og den beste blant dem har en mulighet til å få en plassering med internasjonalt anerkjente selskaper. Studier i PJAIT garantere interessante og godt betalte jobber i fremtiden. De er en investering i fremtiden profesjonell suksess.

The School campus ligger i sentrum av Warszawa og består av et bibliotek med et leserom, sovesal, en bokhandel, en bar og et eget forlag.

Ikke nøl med og bli med oss!

Steder

Warszawa

Address
ul. Koszykowa 86
02-008 Warszawa, Masovia Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss