School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

School of Form tilbyr en 3,5-års fulltids design kurs, etter som elevene få en bachelorgrad fra Universitetet for samfunnsvitenskap og humaniora (SWPS).

School of Form har:

Polens beste studieprogram i henhold til departementet for vitenskap og høyere utdanning; en utmerket og anerkjente team av forelesere; moderne og velutstyrte verksteder og studioer; en ypperlig samarbeidsforhold med mange polske og internasjonale selskaper. Den unike studiet kombinerer prosjektarbeid og en utdanning innenfor humaniora som er utarbeidet av vårt team av eksperter ledet Lidewij Edelkoort, styreleder i Design Academy i Eindhoven (1999-2008), strategisk direktør og mentor fra School of Form.

School of Form er åpent for alle - tinkerers, analytikere, programmerere, mennesker med en forkjærlighet for DIY - og vil hjelpe deg med å utvikle, legge til, forbedre og utnytte dine ferdigheter og interesser.

Hvis du ønsker å påvirke endringer i verden, for å forbedre folks livskvalitet, og forstå og tilfredsstille behovene til dagens samfunn, da School of Form er for deg.

Steder

Poznań

Address
School of Form,
Głogowska Street 18

60-734 Poznań, Lublin voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss