Les den offisielle beskrivelsen

School of Form tilbyr en 3,5-års fulltids design kurs, etter som elevene få en bachelorgrad fra Universitetet for samfunnsvitenskap og humaniora (SWPS).

School of Form har:

Polens beste studieprogram i henhold til departementet for vitenskap og høyere utdanning; en utmerket og anerkjente team av forelesere; moderne og velutstyrte verksteder og studioer; en ypperlig samarbeidsforhold med mange polske og internasjonale selskaper. Den unike studiet kombinerer prosjektarbeid og en utdanning innenfor humaniora som er utarbeidet av vårt team av eksperter ledet Lidewij Edelkoort, styreleder i Design Academy i Eindhoven (1999-2008), strategisk direktør og mentor fra School of Form.

School of Form er åpent for alle - tinkerers, analytikere, programmerere, mennesker med en forkjærlighet for DIY - og vil hjelpe deg med å utvikle, legge til, forbedre og utnytte dine ferdigheter og interesser.

Hvis du ønsker å påvirke endringer i verden, for å forbedre folks livskvalitet, og forstå og tilfredsstille behovene til dagens samfunn, da School of Form er for deg.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Pusse

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Programmet ble nominert det beste programmet i Polen ifølge departementet for vitenskap og høyere utdanning som måtte gre gjennom en mammut million nominerte for å finne ... [+]

bachelor av design Hvorfor dette kurset?

Studiet i Design til Poznan Campus ved Universitetet for samfunnsvitenskap og humaniora (School of Form) ble nominert det beste programmet i Polen ifølge departementet for vitenskap og høyere utdanning som måtte gre gjennom en mammut million nominerte for å finne en vinner.

Departementet fremhevet den tverrfaglige natur programmet og det faktum at det innebærer moderne tilnærminger til utdanning og lærer praktiske ferdigheter som gir studentene en komplett jording for sin fremtid i et reelt arbeidsmiljø.

Departementet tildelt 62 majors i 37 institusjoner for høyere utdanning, hvorav ni var private skoler. Vinnende institutter og fakulteter ble tildelt subsidier av PLN 1 million for å ytterligere forbedre undervisningen.... [-]

Polen Poznań
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk

Welcome to School of Form