Les den offisielle beskrivelsen

The University of Applied Sciences i Walcz er en høyere utdanningsinstitusjon, som ble stiftet 1. juli 2004. Siden den gang har fagfolk blitt utdannet her.

PWSZ i Walcz tilbyr full tid og ekstramural bachelor- og ingeniørutdanninger som varer 6 eller 7 semestre. Det er følgende programmer gjennomføres vi kan tilby samarbeid innen: En sju-semester Bachelorprogram i ledelse og Produksjon Engineering, med fire spesialiteter å velge mellom:

 1. industriell logistikk
 2. Programmering for maskiner og teknologiske enheter
 3. Forvaltning av automatiske produksjonssystemer

En seks-semester Bachelorprogram i pedagogikk har fire spesialiteter:

 1. pedagogikk med tidlig - utdanning fokusert på å utdanne lærere for den integrerte førskole eller grunnskole,
 2. tidlig opplæring og spesialpedagogikk - forbereder lærere i stand til å jobbe med små barn med utviklingsforstyrrelser eller står i fare for nedsatt funksjonsevne.
 3. pedagogikk barne- og ungdoms omsorg og re-sosialisering fokusert på å utdanne sosialarbeidere i stand til å håndtere vanskelige ungdom og yngel,
 4. pedagogikk eldreomsorgen og geragogy (eldergogy) fokusert på å utdanne sosialarbeidere i stand til å håndtere alle livets vanskeligheter og kompleksiteten knyttet til eldre

En seks-semester Bachelorprogram Physical Education tilbyr to spesialiteter:

 1. Personlig sikkerhet og eiendom beskyttelse
 2. Kroppsøving undervisning med ytterligere spesialisering i forebyggende øvelser.

En seks-semester bachelor økonomi og regnskap tilbyr spesialiteter:

 1. bank
 2. e-Finance
 3. Offentlig administrasjon ledelse
 4. Regnskap for ledere

En seks-semester Bachelorstudiet Information Technology for Business and Administration tilbyr spesialiteter:

 1. De Internet Technologies
 2. IT-systemer for styring

En seks-semester Bachelorprogrammet Administration tilbyr spesialiteter:

 1. Lokal forvaltning
 2. Administrasjon for offentlig og nasjonal sikkerhet

TILLEGGSINFORMASJON

PWSZ i Walcz har utviklet dynamisk helt fra start, og til tross for sin "ung alder", har blitt en ledende institusjon for høyere utdanning i regionen. Våre medarbeidere kommer fra anerkjente universiteter og høyskoler fra hele Polen. Skolen er lokalisert i to bygningskomplekser; en neo-gotisk bygning fra begynnelsen av det 20. århundre, og tidligere militærkaserne spredt over et område på 4,6586 hektar. Rektors kontor, andre myndigheters kontorer og administrative kontorer, samt datarommet, noen undervisningsrom og aula ligger i det historiske, neo-gotiske bygningen. De fleste av de vanlige klasser og foredrag holdes i de tidligere militærkaserne, som har blitt modernisert og tilpasset undervisning. Klasse og undervisningsrom er av høy standard og er utstyrt med høykvalitets multimediafasiliteter. Som kvaliteten på undervisningen er en prioritet på PWSZ i Walcz, er laboratorier og klasser undervist i små grupper og med bruk av moderne teknikker.

Ressursene hovedbibliotek er åpne for studenter og ansatte. Alt Bibliotek materialet finnes i elektroniske kataloger. Det er Karriere Kontor samt Students 'Union og vitenskapelige studentgrupper som opererer i skolen. Studentene kan utvikle sine lidenskaper og interesser. I løpet av studiene de også tilegne seg praktiske ferdigheter gjennom deltakelse i internship og lærlingordninger. Gjennom studiene oppmerksomhet både teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter, takket være som, er våre kandidater ettertraktet av arbeidsgivere.

PWSZ deltar i den europeiske livslang læring Erasmus; og i 2007 ble det innvilget Erasmus Card.

Alle karakterer og kreditter mottatt under studiene ved PWSZ i Walcz omdannes til ECTS (European Credit Transfer System) poeng, takket være som det er en mulighet for studentutveksling med partner universiteter og skoler.

God kvalitet utdanning er en prioritet på PWSZ, som gjør det til skolen for ambisiøse, pliktoppfyllende og ressurssterke mennesker. Vi sørger for høye utdanningsstandarder og gjør det mulig å oppnå konkrete mål. Majors og spesialiteter på PWSZ i Walcz rette for å forfølge en vellykket karriere i attraktive arbeidsplasser i Polen og i utlandet. Det er en sovesal tilgjengelig for studentene; og takket være Karriere Kontor, vi kan også tilby private haller.

LOKALISERING

Byen Walcz ligger i nærheten av den polsk-tyske grensen (150 km.) Og er krysset av hovedkommunikasjonsveier; fra grenseoverganger i Szczecin og Swinoujscie til Bydgoszcz, Warszawa og furtherto den østlige grensen (route10) fra grenseoverganger i Świecko og Słubice (Frankfurt) til Gdańsk, Elbląg og videre til Kaliningrad (rute 22) fra Schlesien, Poznań til Kołobrzeg og Koszalin ( rute 178) Walcz ligger i sentrum av den Wałeckie Lake Distric (Pojezierze Wałeckie), et vakkert område av 150 innsjøer. Selve byen ligger mellom to innsjøer, med flere små innsjøer spredt rundt. Walcz er omgitt av frodige, gamle skoger med flere naturminner. Hele Lake District er under økologisk beskyttelse.

Turist, rekreasjons-og miljø fasiliteter i byen gjør det til et perfekt sted for naturelskere og aktive mennesker. Walcz og dens omgivelser gir ideelle forhold for noen form for turist aktivitet; turgåing, sykling, ridning, seiling og kanopadling.

The Central Sports Centre - Olympic Games Forberedelse Centre ligger i byen. Idrettsutøvere fra hele landet kommer hit for sport sammenkomster. PWSZ studentene også øve på Central Sports Centre.

Walcz
Programmer gitt i:
 • Pusse

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

University of Applied Sciences in Wałcz

Fakultet for økonomi og regnskap studentene få teoretisk og praktisk kunnskap i økonomi og regnskap samt funksjon av finansinstitusjoner, forsikring og banker. Målet med ... [+]

Finans og regnskap

Fakultet for økonomi og regnskap studentene få teoretisk og praktisk kunnskap i økonomi og regnskap samt funksjon av finansinstitusjoner, forsikring og banker. Målet med studien er å forberede studentene til de faglige behovene i arbeidsmarkedet. Studentene lærer om funksjonen av systemer innen økonomi og regnskap og funksjon av bedrifter og finansinstitusjoner.

De får kompetanse i håndteringen av disse systemene og gjøre finansielle beslutninger. De få ferdigheter i analyse og prognoser av grunnleggende økonomiske fenomener og økonomisk-finansielle foretak. I utdanning prosessen vi betaler spesiell oppmerksomhet til etableringen av selvtillit og ansvar, hvilke funksjoner som er spesielt verdsatt blant arbeidsgivere og nødvendig i å drive din egen virksomhet.... [-]

Polen Walcz
Oktober 2019
Pusse
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Applied Sciences in Wałcz

Den grunnleggende forutsetningen for studien Administration er en synergi av kunnskaper, ferdigheter og kompetanse fra ulike disipliner, og trengte å spille en aktiv roll ... [+]

retning av Administrasjon

Den grunnleggende forutsetningen for studien Administration er en synergi av kunnskaper, ferdigheter og kompetanse fra ulike disipliner, og trengte å spille en aktiv rolle i det faglige og sosiale arbeid i strukturene av lokale myndigheter og offentlige strukturer som skaper og støtte entreprenørskap og sosial aktivitet, samt utføre oppgaver for beskyttelse av sikkerhet og offentlig orden.

Spesialiteter kjøre i løpet av studien:

lokal administrasjon sikkerhet administrasjon

Tilgjengelig i vekslende opplæring (gratis college to versjoner ettermiddag og lørdag).

Studenter og nyutdannede av alle fagretninger har mulighet til å få undervisningskompetanse, som gir rett til undervisning i skolen av alle typer, i samsvar med gjeldende lov. ... [-]

Polen Walcz
Oktober 2019
Pusse
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Applied Sciences in Wałcz

I Computer Science in Business and Administration studentene tilegne seg kunnskap innen informatikk i større ledelse, offentlig sikkerhet og administrasjon. I tillegg til ... [+]

Computer Science i økonomi og administrasjon

I Computer Science in Business and Administration studentene tilegne seg kunnskap innen informatikk i større ledelse, offentlig sikkerhet og administrasjon. I tillegg til generell økonomisk kunnskap, vil studier gi nyutdannede med ferdigheter av praktisk bruk av IT-verktøy for å støtte behovene til forretnings- og administrative prosesser.

Studenter kan uavhengig skape ny programvare ved hjelp av moderne programmeringsspråk, database design, bruke moderne informasjonsteknologi i området av e-business, delta i gjennomføringen av prosjekter og administrere, delta i prosesser av dataassistert styring. I løpet av studiene forberede studentene på eksamen spesialisert innen informasjonsteknologi i henhold til standarder CISCO: CCNA, CCNP. Fordelen med å studere praktisk utdanning prosess utført for behovene til profesjonelle soldater.... [-]

Polen Walcz
Oktober 2019
Pusse
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Applied Sciences in Wałcz

En akademiker vil være utstyrt med kunnskap og ferdigheter for å gjøre ham i stand til å arbeide med en didaktisk pedagogisk, fremme sunn atferd, uavhengig planlegging og ... [+]

Direction of Physical Education

Professional Studies grad hovedfag i kroppsøving siste 3 år (6 semester) og fører til yrkes Bachelor. Avhengig av valgt fordypning, vil graduate bli forberedt, blant andre, å jobbe som gymlærer og fotballtrener.

En akademiker vil være utstyrt med kunnskap og ferdigheter for å gjøre ham i stand til å arbeide med en didaktisk pedagogisk, fremme sunn atferd, uavhengig planlegging og organisering fysisk aktivitet i sosiale grupper, samt med den enkelte kunde.

Avhengig av spesialisering, studentene har en rekke praksis, m.in. Skoler, idrettslag, idrettshaller og rekreasjon eller delvis i form av frivillig arbeid (f.eks. som i 2014 - å ta del i VM i menns volleyball).... [-]

Polen Walcz
Oktober 2019
Pusse
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Applied Sciences in Wałcz

I dagens arbeidsmarked var det behov for ansatte med nye standarder for tekniske ferdigheter. Vårt institutt, som svar på etterspørselen i arbeidsmarkedet, utdanning fagf ... [+]

Direction of Management and Production Engineering

I dagens arbeidsmarked var det behov for ansatte med nye standarder for tekniske ferdigheter. Vårt institutt, som svar på etterspørselen i arbeidsmarkedet, utdanning fagfolk fra ledelse og produksjon engineering. Kunnskap om ledelse er ikke lenger nok. Bedrifter trenger folk som har utdanning som kombinerer problemløsning med kunnskap om hele produksjonssyklusen for produktet eller tjenester. Arbeidsgivere ser etter medarbeidere kjenner detaljene i en bestemt bransje, rate analysere informasjon ressurser, for å løse problemene innen produksjonsteknologi. Våre kandidater er mennesker med evne til å løse problemer for ledelse og produksjon engineering ved hjelp av datasystemer.... [-]

Polen Walcz
Oktober 2019
Pusse
Heltid studier
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Applied Sciences in Wałcz

Som en del av pedagogikk som integrerer samfunnsvitenskap og humaniora, er forberedt kvalifiserte lærere og lærere som også vil være animatører av sosiale, kulturelle - f ... [+]

feltet Pedagogikk

Som en del av pedagogikk som integrerer samfunnsvitenskap og humaniora, er forberedt kvalifiserte lærere og lærere som også vil være animatører av sosiale, kulturelle - formidling og utvikling av det sosiale miljøet. Dette bidrar til å skape nye sosiale eliter og ledere. Retningen er klar til å jobbe med mennesker i alle aldre (barn, ungdom, voksne, eldre), samt med ulike behov, oppfylle sosiale forventninger og peker på verdien av mangfold og viktigheten av humaniora og støtte sårbare mennesker som krever spesielle pedagogiske aktiviteter. Ved individualisering, vennlig atmosfære og materiell hjelp, skaper grobunn for å studere for ungdom og voksne, spesielt de for hvem tilgang til store akademiske sentre er vanskelig eller umulig.... [-]

Polen Walcz
Oktober 2019
Pusse
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk