VIAMODA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VIAMODA University i Warszawa er:

  • Den moderne skolen av design og ledelse med den internasjonale stemningen
  • et unikt prosjekt i Sentral-Europa, som kombinerer: design, teknologi og ledelse
  • Business-bundet pedagogisk tilbud for en karrierebane i moteindustrien

Innovative utdanningsprogram gir studentene fullskala kunnskap om designprosessen, synergistiske teknologiske ferdigheter og dyp kompetanse innen kommunikasjon. Klasser og praktisk trening gjennomføres i et autentisk miljø av grundig utstyrte studioer og verksteder. Vår forretningsmessige tilnærming muliggjør kreativ forståelse av mote. VIAMODA er det eneste universitetet i Polen som gir studentene mulighet til å utvikle samlinger av originale design klar til å bli produsert. VIAMODA er et perfekt sted å utvikle ens drøm og å implementere metodene for opprinnelige og effektive handlinger, for å oppnå utdanning basert på europeiske standarder, inkludert språkkunnskapene som er nødvendige for å samarbeide internasjonalt. Konseptet med VIAMODA skreddersydde læreplaner og samhandling med fagfolk fra moteindustrien tillater kandidater å ta på karriereutfordringer som gir tilfredsstillelse og sikre suksess.

VIAMODA tilbyr en omfattende tilnærming til mote design:

  • mulighet til å jobbe med kreative medarbeidere av fagfolk - eksperter og utøvere fra Polen og europeiske gjestelærere
  • oppdatert erfaring i moteindustrien, tegning inspirasjon fra eksemplene og samarbeid med de prestisjefylte europeiske og globale moteshusene
  • kreativ støtte gjennom internships og opplæring i bedrifter høyt verdsatt i industrien, studenters utvekslingsprogrammer og internasjonalt samarbeid
  • innovativ og kompleks utdanning basert på europeiske standarder som er nødvendige for å operere i mote domener, skape egen virksomhet, starte og styre eget mote merke.

VIAMODA GRADUATE

VIAMODA utdanner tverrfaglige fagfolk som finner sin plass i alle sektorer av den allment definerte moteindustrien, fagfolk kan kombinere kunnskap om ny teknologi, designe håndverk og kompetanse i reglene som dominerer i bransjen. Studentene skaffer seg kvalifikasjoner som gjør at de kan være konkurransedyktige på arbeidsmarkedet. De er i stand til å finne sysselsetting i klær- og tekstilfirmaer, i motebutikkfirmaer, i profesjonelle medier, markedsføring og konsulentbureauer, og institusjoner tilknyttet moteindustrien. Våre nyutdannede har de grunnleggende kompetansene som er nødvendige for å starte egne prosjekter og utvikle egne forretningsidéer.

KAMPUS OG FACILITETER

VIAMODA ligger i Warszawa, i egen bygning med VIAMODA i hvert klasserom, sying av lokaler, tegning og malerier, verksteder, raffinert matlagingskurs. Nærheten til designstudioene, kunstgalleriene, de fasjonable restaurantene og utstillingshallen i den polske hovedstaden gjør at VIAMODA studentene kan oppleve atmosfæren som følger med prosessen med å designe, kunst og media-orientert virksomhet.

Steder

Warszawa

Address
Warszawa, Masovia Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss