Les den offisielle beskrivelsen

VIAMODA University i Warszawa er:

  • Den moderne skolen av design og ledelse med den internasjonale stemningen
  • et unikt prosjekt i Sentral-Europa, som kombinerer: design, teknologi og ledelse
  • Business-bundet pedagogisk tilbud for en karrierebane i moteindustrien

Innovative utdanningsprogram gir studentene fullskala kunnskap om designprosessen, synergistiske teknologiske ferdigheter og dyp kompetanse innen kommunikasjon. Klasser og praktisk trening gjennomføres i et autentisk miljø av grundig utstyrte studioer og verksteder. Vår forretningsmessige tilnærming muliggjør kreativ forståelse av mote. VIAMODA er det eneste universitetet i Polen som gir studentene mulighet til å utvikle samlinger av originale design klar til å bli produsert. VIAMODA er et perfekt sted å utvikle ens drøm og å implementere metodene for opprinnelige og effektive handlinger, for å oppnå utdanning basert på europeiske standarder, inkludert språkkunnskapene som er nødvendige for å samarbeide internasjonalt. Konseptet med VIAMODA skreddersydde læreplaner og samhandling med fagfolk fra moteindustrien tillater kandidater å ta på karriereutfordringer som gir tilfredsstillelse og sikre suksess.

VIAMODA tilbyr en omfattende tilnærming til mote design:

  • mulighet til å jobbe med kreative medarbeidere av fagfolk - eksperter og utøvere fra Polen og europeiske gjestelærere
  • oppdatert erfaring i moteindustrien, tegning inspirasjon fra eksemplene og samarbeid med de prestisjefylte europeiske og globale moteshusene
  • kreativ støtte gjennom internships og opplæring i bedrifter høyt verdsatt i industrien, studenters utvekslingsprogrammer og internasjonalt samarbeid
  • innovativ og kompleks utdanning basert på europeiske standarder som er nødvendige for å operere i mote domener, skape egen virksomhet, starte og styre eget mote merke.

VIAMODA GRADUATE

VIAMODA utdanner tverrfaglige fagfolk som finner sin plass i alle sektorer av den allment definerte moteindustrien, fagfolk kan kombinere kunnskap om ny teknologi, designe håndverk og kompetanse i reglene som dominerer i bransjen. Studentene skaffer seg kvalifikasjoner som gjør at de kan være konkurransedyktige på arbeidsmarkedet. De er i stand til å finne sysselsetting i klær- og tekstilfirmaer, i motebutikkfirmaer, i profesjonelle medier, markedsføring og konsulentbureauer, og institusjoner tilknyttet moteindustrien. Våre nyutdannede har de grunnleggende kompetansene som er nødvendige for å starte egne prosjekter og utvikle egne forretningsidéer.

KAMPUS OG FACILITETER

VIAMODA ligger i Warszawa, i egen bygning med VIAMODA i hvert klasserom, sying av lokaler, tegning og malerier, verksteder, raffinert matlagingskurs. Nærheten til designstudioene, kunstgalleriene, de fasjonable restaurantene og utstillingshallen i den polske hovedstaden gjør at VIAMODA studentene kan oppleve atmosfæren som følger med prosessen med å designe, kunst og media-orientert virksomhet.

Programmer gitt i:
  • Pusse

Denne skolen tilbyr også:

BA

VIAMODA

En spesialisering rettet mot fremtidige designere, klær / tekstilteknologer, samt fremtidige produktledere som er interessert i å designe kombinert med produktledelse - f ... [+]

En spesialisering rettet mot fremtidige designere, klær / tekstilteknologer, samt fremtidige produktledere som er interessert i å designe kombinert med produktledelse - fra ideen, gjennom skissen med full teknisk dokumentasjon, til produksjonen. Under utdanningsprosessen lærer studentene prinsippene for designprosesser og implementerer dem selvstendig med samtidig mottak av teknologiske, ledelsesmessige og markedsføringsevner innen innovasjon, bevissthet om mote trender, teknologi, produkt og designtrender. Studentene opererer med IT-teknologier og profesjonelle CAD-støtteprogrammer i løpet av studiene.

Mote Kommunikasjon

Studiene er undervist i polsk på heltid og deltid.... [-]

Polen Warszawa
Oktober 2019
Pusse
Heltid studier
Deltid
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
VIAMODA

Under motekommunikasjon ... [+]

Under motekommunikasjon

I løpet av studiene lærer VIAMODA hvordan man bruker kommunikasjonsverktøy og systemer for å markedsføre selskaper og mote merkevarer, lage reklamekampanjer, grafikk og fotografiske arbeider og aktiviteter i Internett-rommet (e-handel, e-markedsføring).

Studiene er undervist i polsk på heltid og deltid.

Våre studenter mottar kunnskap om hvordan man organiserer motehendelser, passende for det tiltenkte salgsfremmende formål, spesifisiteten til merkevaren, budsjettet og forventningene til målgruppen.

Forelesninger og praktiske kurs med erfarent akademisk personell - lar deg lære det profesjonelle språket, prinsippene og konseptene som overvåker og kontrollerer moteindustrien og forbereder elevene til å bli kunnskapsrike kritikere, eksperter og effektive motefremmende.... [-]

Polen Warszawa
Oktober 2019
Pusse
Heltid studier
Deltid
7 semestre
Campus
Les mer på norsk