Les den offisielle beskrivelsen

Vincent Pol universitet (VPU) ligger i Lublin i østlige Polen, 170km sør for Warszawa. Lublin er en historisk by som ligger ved bredden av elven Bystrzyca. Det er populært blant turister og studenter, og er et flott sted å studere.

VPU er et privat universitet, med full akkreditering fra departementet for vitenskap og høyere utdanning. Vi ble stiftet med sikte på at våre studenter til å nå sine faglige mål og utvikle sine lidenskaper.

Vi tilbyr både heltids- og deltids ungkarer og mastergrader. Våre vitenskapelig ansatte er høyt kvalifiserte lærere, flytende i engelsk og eksperter på sine felt. Universitetet har moderne bygninger med spesialist undervisningsrom tilpasset for å møte behovene til ulike klasser som fysioterapi, kinesioterapi, kosmetikk, biomekanikk, massasje, kjemi, reiseliv, hotellbransjen, gastronomi, geografi og IT. Det er også rekreasjon rom, inkludert gymsaler, fitness suiter, et svømmebasseng og studioer for aerobic klasser og andre sportslige aktiviteter. Studenten kantina er et populært møtested for studenter. Universitetet har et datanettverk med Wifi tilgang for alle studenter. For maksimal komfort og sikkerhet noen av rommene er utstyrt med air-condition og CCTV.

VPU er økende i popularitet med internasjonale studenter, og vi har en dedikert International Student Centre, Som kan hjelpe til med søknader, visum, og overnatting. I 2010 Universitetet grunnla Akademisk Fysioterapi Centre, En moderne klinikk, som skal brukes ikke bare av våre fysioterapi studenter, men også for borgere av Lublin. Senteret har det nyeste utstyret for diagnostikk og rehabilitering, og er under kontrakt med den polske National Health System. Det er også et sted hvor elevene gjør sin kliniske praksis og hvor vitenskapelig forskning kan gjennomføres.

Vincent Pol Universitetet ligger nær sentrum av byen, med lett tilgang for studenter med offentlig transport eller med bil. Lublin har mange rimelige restauranter, barer og fritidsaktiviteter, og våre studenter nyte kveldene ute i den historiske og trygt sentrum. Det er et ideelt sted for studenter fra hele verden, og vi ønsker deg velkommen til VPU.

Studenter på VPU kan velge mellom følgende fire studieretninger på engelsk: • Fysioterapi (2-årig masterprogram, 3-årig Bachelor program)
• Turisme og fritid (2-årig MA program, 3-årig BA-programmet)
• Beauty Therapy (3-årig Bachelor program)
• Sport Science (3-årig Bachelor program)
• International Business Management (3-årig Bachelor program)

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Vincent Pol University in Lublin, Poland

Bachelor-grad akademikere i Turisme og Hospitality Management kunnskap om naturen, sosial, økonomi og organisasjon-juridiske felt og praktiske ferdigheter slik at de kan ... [+]

Bachelor-grad akademikere i Turisme og Hospitality Management har omfattende kunnskap om miljø, samfunn, økonomi og juridisk organisasjon. Dette kurset vil appellere til deg hvis du er ute etter en karriere innen turisme, kjent for å være verdens største industri.

Den 3-årig fulltidsstudium kombinert med inngående studie av reiselivsnæringen i inn- og utland med utviklingen av viktig virksomhet kunnskaper og ferdigheter. Et spesielt trekk ved dette kurset er en vekt på stadig viktigere former for turisme som bygdeturisme, bærekraftig reiseliv og økoturisme. Den 12-ukers praktisk opplæring inngår som en integrert del av den pedagogiske prosessen. Studenter kan sjekke sine teoretiske kunnskaper og sette den ut i praksis i velrenommerte hoteller i Polen som Europa Hotel, reisebyråer, leiligheter og i noen naturreservater og parker. De tar del i en en-ukes feltpraksis i Universitets utdanning og rekreasjonssenter i Piotrawin på Vistula og i de nasjonale turist messer (i Poznan, Warszawa), eller kan gå til Berlin for de internasjonale messer (ITB Berlin). ... [-]

Polen Lublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
6 semestre
Campus
Les mer på norsk

Vincent Pol University, Lublin, Poland

Vincent Pol University in Lublin
Address
ul. Choiny 2
20-816 Lublin, Lublin Voivodeship, Polen
Nettsted
Telefon
+48 81 740 72 40