WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om WSEI

College of Economics and Computer Science eller WSEI ble grunnlagt i 2000, og på denne dagen ble høyskolen innført i registeret over ikke-statlige institusjoner for høyere utdanning. WSEIs initiativtaker og grunnlegger var Consulting and Training Institute Ltd, et veletablert konsulent- og opplæringsfirma i Cracow, hvis mange års forretningserfaring inspirerte det sterke bransjeretning og karrierefokus for akademiske programmer som tilbys på WSEI.

Sterk forretningsforbindelse

WSEI har alltid vært sterkt knyttet til bransjen og virksomheten, med et aktivt styre for industrirådgivere og flere partnerskap med vellykkede selskaper, næringslivsledere så vel som industri og profesjonelle organisasjoner. Denne langvarige forpliktelsen til å levere fagfolk av høy kvalitet til lokale og internasjonale selskaper har resultert i WSEIs anerkjennelse blant virksomheter som en utmerket praksisrettet institusjon for høyere utdanning.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Vårt oppdrag

Vi tilbyr en dypt praksisorientert utdanning med fokus på kontinuerlig utvikling. Vi er en institusjon for høyere utdanning skapt av lidenskapelige individer for lidenskapelige individer. For oss er høyere utdanning en søken etter profesjonell dyktighet og oppfyllelse i livet.

Vi er jordnære i vårt engasjement for å utstyre studentene våre med passende ferdigheter og riktig tankesett, og likevel mener vi at utdanningsprosessen bør være overfylt av moro, uavhengighet, spenning og kreativitet.

Våre standarder

  • Støpsel
  • Uavhengighet og mot til å skape og innovere: Vi sørger for at du er klar til å ta fatt på din egen gründerreise og er i stand til å innprente ditt kreative selv i det globale samfunnet.
  • Fleksible og bransjefokuserte programmer: Vi sørger for at du forlater college med verdifulle og etterspurte ferdigheter. Vi slutter aldri å kalibrere og tilpasse de akademiske programmene våre til å imøtekomme både industri og samfunnsbehov.
  • Miljøet med åpenhet, vennskap, entusiasme, teamarbeid og kreativitet: Vi sørger for at du er klar til å være en del av ditt arbeid og lokalsamfunn, og å sjenerøst dele energiene, ideene og ferdighetene dine med enkeltpersoner du samhandler med på det profesjonelle og sosiale nivåer.
  • Global beredskap: Vi sørger for at du er klar til å omfavne mangfold og se deg selv som en innbygger i det globale samfunnet, en eiendel på den globale arbeidsplassen og en gründer i det globale markedsområdet.130822_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Studenters strategiske utfall

Høyere utdanning, slik vi ser det på WSEI, er et verktøy for å oppnå individuelle, profesjonelle så vel som personlige mål. Vi bygger et miljø der vi kan støtte og hjelpe gjennom et av disse målene, enten det er:

  • Å bygge en karriere tilbake i hjemlandet eller andre steder i verden;
  • Å bli et vellykket individ og verdsatt blant jevnaldrende;
  • Føler en følelse av prestasjoner og liv;
  • Lære å oppnå uavhengighet i livet.

Steder

Kraków

Address
ul. Św. Filipa 17, 31-150 Krakow, Poland
30 Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss