Les den offisielle beskrivelsen

WSPA - den eldste i Lublin!

Høgskolen for næringsliv og administrasjon i Lublin (WSPA) ble etablert i 1998 som en privat høyere utdanningsinstitusjon som lanserte sitt første studieprogram "Bedriftsledelse" med 415 studenter innlagt til første år. I det følgende studieåret 1999/2000 hadde høyskolen allerede over 1 400 studenter.

Høgskolen for næringsliv og administrasjon opererer på grunnlag av tillatelse gitt av ministeren for nasjonal utdanning og i henhold til lov om høyere utdanning av 27. juli 2005 (Journal of Laws nr. 164, post 1365, med senere endringer) og lovbestemmelser utstedt i henhold til loven, samt på grunnlag av vedtektene. Skolen er under oppsyn av grunnleggeren og ministeren som er kompetent for høyere utdanning, i samsvar med høyere utdanningsloven.

Universitetshøgskolens oppgave er å lære elevene å være kreative, utvikle sine karrierer og hjelpe dem med å finne sitt eget sted i den globaliserende verden. WSPA utvikler internasjonale og interkulturelle kompetanser til studenter gjennom å skape et internasjonalt miljø ved universitetet og gjennom internasjonal mobilitet av studenter og fakultet. Universitetshøgskolen samarbeider tett med et stort antall europeiske og ikke-europeiske universiteter og høyskoler, foreninger, bedrifter og arbeidsmarkedsinstitusjoner.

WSPA har erfaring i prosjekter finansiert av EUs strukturfond og livslang læring - Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Study Visit, STF. Siden 2007 har WSPA vunnet 20 bidrag støttet av EUs strukturfondsmidler på nesten 8 millioner euro, 200.000 EUR fra Stipendium og opplæringsfond, LLP-Erasmus og Erasmus-finansiering på 1 million euro. WSPA ble tildelt Leaders 'University Award og en tittel av mobilitetsleder i prosjekter finansiert av de norske fondene. WSPA vant førsteplassen i kategorien Den største opplæringen for ansatte i EØS-stipendene - Norge Grants i Polen.

Praktisk utdanning er WSPAs sterke prioritet (internships, plasseringer, næringsliv og offentlig forvaltningspartnere, utøvere som medlemmer av fakultetet). Undervisningsmetoder inkluderer studier i små grupper, opplæring, hands-on tilnærming, individuelle og gruppe prosjekter, fellesskapsprosjekter. WSPA tilbyr et bredt spekter av muligheter for studenter: internasjonal kort og langsiktig mobilitet, karrierekontor, praksisplasser, arbeidsprosjekter og plasseringer i lokale og regionale samarbeidspartnere, studentregering, halvårlige jobbmesser, en forretningshuvudkontor for studenter. Skolen opprettholder også nær tilknytning til det lokale og regionale næringslivet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

WSPA University College of Enterprise and Administration

Som kandidat for journalistikk og sosial kommunikasjon, vil du være forberedt på arbeid som journalist, reporter eller redaktør; for bruk av nettverkskommunikasjonsverktø ... [+]

Om programmet

Som kandidat for journalistikk og sosial kommunikasjon, vil du være forberedt på arbeid som journalist, reporter eller redaktør; for bruk av nettverkskommunikasjonsverktøy; samling, redigering og utvalg av nyheter; skaper radioprogrammer og TV-dokumentarer; montasje; så vel som for ledende politiske og reklamekampanjer! Vi tilbyr heltid og deltidsstudier.

Vi vil forberede deg på jobb i:offentlig og kommersiell fjernsyn,nyhetsbyråer i massemedia,lokal eller landsdekkende presse,redaksjonelle lag av webportaler,PR-byråer,kunstneriske byråer,reklamebyråer,mediehus,institusjoner og organisasjoner som holder kontakten med media,som frilansjournalist.Det er verdt å st... [-]
Polen Lublin
Oktober 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
WSPA University College of Enterprise and Administration

Som utdannet leder vil du være forberedt på styring av prosesser og virksomheter i nærings- og administrasjonsorganisasjoner. Du vil skaffe problemløsende ferdigheter, fo ... [+]

Om programmet

Som utdannet leder vil du være forberedt på styring av prosesser og virksomheter i nærings- og administrasjonsorganisasjoner. Du vil skaffe problemløsende ferdigheter, for eksempel ved å designe nye prosesser og systemer for styring og omstilling av eksisterende. Du vil bli utstyrt for organisering og styring av prosjekter, kvalitet, innovasjoner og logistiske prosedyrer. Videre vil du kunne bruke datasystemer som støtter beslutningsprosessen.

Som utdannet vil du ha ferdigheter i organisering og økonomistyring. Studiet, med kurs i entreprenørskap, human resources management, forhandlinger og markedsføring, vil hjelpe deg å drive din egen virksomhet. Vi tilbyr heltid og deltidsstudier.... [-]

Polen Lublin
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk